Νέα

Ουκρανιδες εν ελλαδι ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736
Eλα ρε δικε μου...ολα καλα?Σε περιμενω....κανονισε... :grin:

Πρόεδρε των εργένηδων ,  τα σέβη μου !!!!!   

Βάζω στο εργαλείο κοτσαδόρο, μαζεύω κόσμο και τώρα που καλοκαίριασε ανεβαίνουμε Κεφαλλονιά !!!!  Αθήνα θα κατέβεις καθόλου ? 

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Εγώ συνάδερφοι , έχω βγάλει δύο περιπτώσεις από το mamba.  Η μια με το που την  :fuck1:  το είδε σχέση , αλλά το mamba - mamba και το φλερτ - φλερτ  ΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!  Επειδή όμως δεν το είδα εγώ σχέση  στα αρχίδια μου... απλά έχω ένα μουνί στην μπάντα που όταν με πιάσουν καύλες ρίχνω κανέναν. Το άλλο πιτσιρίκι Ουκρανό ... τα κάνω όλα και συμφέρω ... το οποίο επίσης ψάχνεται τρελά ακόμα και μπροστά μου...  Άλλο ένα στην μπάντα όμως.  ΠΡΟΣΟΧΗ μην χαλάσουμε όμως το γάμο μας ή την σχέση μας ή την υγεία μας ... για να το εξασκήσεις το σπορ του Ουκρανοφάγου πρέπει να έχεις το τομάρι σου κρεμασμένο !!

δεν ηξερα οτι στο μαμ μπα πεζουν ουκρανιδες απο ελλαδα γενικα δεν ξερω τι πεζει εκει και πως κανεις παιχνιδι ... ? πολλα μπραβο φιλε γιατι ετσι θελουν ολες αυτες ... ! ξεφευγω λιγο απο το θεμα αλλα στο μαμ μπα εχει χωρο ή τα εχετε φαει ολα ?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πρόεδρε των εργένηδων ,  τα σέβη μου !!!!!     

Βάζω στο εργαλείο κοτσαδόρο, μαζεύω κόσμο και τώρα που καλοκαίριασε ανεβαίνουμε Κεφαλλονιά !!!!  Αθήνα θα κατέβεις καθόλου ? 
Κλαρινο περνα τον κοτσαδορο φωρτωσε το τρειλερ μουνι ...και ελα... :rockon: :rockon: :rockon:Τυπε μου αθηνα εχω κατεβει 2-3 φορες αλλα ηταν στο τσακ μπαμ...το τηλεφωνο μου το εχεις... :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χυνω ,προσκυνω,

υπερχυνω

για της υπερμουνάρες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mια  και ειπατε για mamba το αλοδαπον που βρισκεται στο νο1 της αθηνας το εχει σπικαρει κανεις γιατι ερωτευτηκα μου φαινεται :kissass:

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
χυνω ,προσκυνω,

υπερχυνω

για της υπερμουνάρες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κ εγω μαζι σου αδελφε ! Θυμηθηκα πριν 4σερα χρονιΑ αγια παρασκευη τριο με ενα φιλο που το κανονισε αυτος αλλα σκασαμε 200 εκαστος ! Λενα την λεγανε 35αρα ειχε και σοβαρη σχεση απο οτι μας ελεγε χαχαχα ειχαμε παει σπιπι της πρωι,  την γαμουσαμε 3 ωρες απο παντου!  Πολυ καλη περιπτωση αλλα μετα χαθηκε ! Απο οτι καταλαβαμε την πηρε πρεφα  γκομενος που μενανε μαζι χαχαχα!

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
φιλε κμαν εχεις πμ !

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Κ εγω μαζι σου αδελφε ! Θυμηθηκα πριν 4σερα χρονιΑ αγια παρασκευη τριο με ενα φιλο που το κανονισε αυτος αλλα σκασαμε 200 εκαστος ! Λενα την λεγανε 35αρα ειχε και σοβαρη σχεση απο οτι μας ελεγε χαχαχα ειχαμε παει σπιπι της πρωι,  την γαμουσαμε 3 ωρες απο παντου!  Πολυ καλη περιπτωση αλλα μετα χαθηκε ! Απο οτι καταλαβαμε την πηρε πρεφα  γκομενος που μενανε μαζι χαχαχα!
Ο γκομενος την πηρε χαμπαρι, η  η γειτονια και την εκαναν βραδυ ???  :2funny: :2funny:

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Ο γκομενος την πηρε χαμπαρι, η  η γειτονια και την εκαναν βραδυ ???  :2funny: :2funny:

Δεν ξερω φιλε μπορει και τα 2ο μαζι ! Αλλα το πιο πιθανον ειναι ο γκομενος που μενανε μαζι και της τα πληρωνε ολα χαχαχα!

Επισκέπτης
Μου λέγαν κάτι Ουκρανές για μια φίλη τους 35 χρονών που ζει ζωή χαρισάμενη χωρίς να δουλεύει.Εχει 5 γκόμενους Ελληνες που είναι όλοι παντρεμένοι και της τα στάζουν κανονικά.Ολοι νομίζουν οτι είναι αποκλειστικοί.

Και ;;;
Δεν ήταν ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αφού στο άλλο thread για τις "σχέσεις ελλήνων με αλλοδαπές"
λένε ότι είναι όλες τεφαρίκια.
Και ότι όποιος πει κάτι άλλο,
τον έχει μικρό (<2cm) , είναι κακάσχημος,
γάμησε πρώτη φορά στα 53
και αυτή μπάζο 1,22 , 178κιλά με πράσινα μπιμπίκια.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Και ;;;

γάμησε πρώτη φορά στα 53

παιδια καλημερα ... γνωρισα αλλο ενα μεσα στην βδομαδα και  προχτες το βραδυ  βγηκαμε! εχει σχεση 3 χρονια με ελληνα ... μεταφραστρια και αυτη ! με πιποσε στο αμαξι για καληνυχτα !!! θα εχει και συνεχεια ...

δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε ολες οι ουκρανες στην αθηνα  να εγιναν ξαφνικα μεταφραστριες  ???

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Και ;;;

γάμησε πρώτη φορά στα 53
Παραπληροφορηση !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
παιδια καλημερα ... γνωρισα αλλο ενα μεσα στην βδομαδα και  προχτες το βραδυ  βγηκαμε! εχει σχεση 3 χρονια με ελληνα ... μεταφραστρια και αυτη ! με πιποσε στο αμαξι για καληνυχτα !!! θα εχει και συνεχεια ...

δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε ολες οι ουκρανες στην αθηνα  να εγιναν ξαφνικα μεταφραστριες  ???
Δως της καποιο κειμενο και αν το μεταφραση ........ :zfuck: :fuck1: :pipa1: φωναξε και μενα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
και εγω εχω παει με καποιες Ουκρανιδες που ειχαν σχεση ή παντρεμενες με καποιον Ελληνα συνηθως με λεφτα.Και τρελαινομουν οταν διαπιστωνα οτι αυτοι τις εδιναν τα παντα και τις ειχαν βασιλλισες αλλα αυτες ειχαν μονιμα τα ποδια ανοιχτα (επι πληρωμη).και τωρα που γνωριζω καποιες που φαινονται αξιολογες ,τρεμω να κανω κατι σοβαρο

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλος ειχε πολυ καλη σχεση με μια Ουκρανιδα και μετα απο εναν χρονο πηγε αυτοι με την κορη της στα πεθερικα της μικρης σε ενα νησι.Παει ο δικος μου ενα Σκ για να την δει και μαθαινει οτι την ειχε παρει το μισο νησι.(το αλλο μισο δεν ειχε προλαβει ακομα)

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
και εγω εχω παει με καποιες Ουκρανιδες που ειχαν σχεση ή παντρεμενες με καποιον Ελληνα συνηθως με λεφτα.Και τρελαινομουν οταν διαπιστωνα οτι αυτοι τις εδιναν τα παντα και τις ειχαν βασιλλισες αλλα αυτες ειχαν μονιμα τα ποδια ανοιχτα (επι πληρωμη).και τωρα που γνωριζω καποιες που φαινονται αξιολογες ,τρεμω να κανω κατι σοβαρο

γαμησετα πεζουν πολλες τετοιες !!! παντος σπανιο πραγμα να βρεις ουκρανιδα στην ελλαδα φιλοτιμη και καλο παιδι ! χαχαχα

τι ειπα παλι !

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αναφερω παθως!  :headbang:...για να δουμε αν θα μαι και μαθως! :think:
το καλο να λεγεται ομως.....αυτες δεν ειναι γυναικες!περασα α ψ ο γ α! duracell λεμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom