Νέα

Ουκρανιδες εν ελλαδι ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Αφου ειδα και αποειδα με μια ουκρανη που γνωρισα και αφου καταλαβα οτι σχεδον καθε μερα πηδιεται και με αλλον και αφου εντοπισα οτι υπαρχει κενο στο σιτε σε σχεση με αυτο το θεμα ειπα να ανοιξω αυτο το θρεντ ! ΚΑλο ειναι να καταγραψουμε τις ουκρανες στην ελλαδα κατι σαν απογραφη τωρα που ειναι και τις μοδας χαχαχα

πριν περιπου 2 μηνες γνωρισα ενα ουκρανακι σε ενα μπαρ  στο γκαζι σαν τα κρυα τα νερα 25 χρονων αναστασια στο ονομα ψιλο καστανομαλικο με ασπρο δερμα  !!! ηταν με παρεα κατι λεχριτες και σταθηκα τυχερος και την γνωρισα ! μιλαγα σχεδον μεχρι να φυγει ! απεσπασα τηλεφωνακι ! η συνεχεια ειναι καπος επεισοδιακη ... αλλα αξιζε τον κοπο !

ΔΕν καταλαβα ποτε αν δουλευει σαν καλλ γκερλ ή κατι τετοιο αλλα γαμιοταν αβερτα κουβερτα !!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
αφού πλέον έχεις την εμπειρία φίλε μου, η οποία καταλαβαίνω δε θα είναι και η καλύτερη σου, γιατί θέλεις να συνεχίσεις με άτομο αυτής της "ράτσας"; πρόσεξε γιατί το δίς εξαμαρτείν... όπως λέει και η γνωστή ρήση...

αυτές οι κοπέλες είναι καλές για να περνάς καλά και μόνο και σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση για να προχωράς σε κάτι σοβαρό μαζί τους αφού και οι ίδιες δεν είναι καθόλου σοβαρές...

αυτά πάντα κατά τη γνώμη μου, φιλικά!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
ηταν με παρεα κατι λεχριτες και σταθηκα τυχερος και την γνωρισα
====
Aφου  η παρέα  της ήταν  κάτι λεχρίτες, απλά...  μήν θεωρείς  τον εαυτό σου και τόσο τυχερό που την γνώρισες,,,,, :)
Next  time , κατά  προτόμησιν με ανατολικες  που  έχουν  επιλέξει   να  κανουν  φυσιολογικες αστικες  εργασιες :rolleyes:

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
αφού πλέον έχεις την εμπειρία φίλε μου, η οποία καταλαβαίνω δε θα είναι και η καλύτερη σου, γιατί θέλεις να συνεχίσεις με άτομο αυτής της "ράτσας"; πρόσεξε γιατί το δίς εξαμαρτείν... όπως λέει και η γνωστή ρήση...

αυτές οι κοπέλες είναι καλές για να περνάς καλά και μόνο και σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση για να προχωράς σε κάτι σοβαρό μαζί τους αφού και οι ίδιες δεν είναι καθόλου σοβαρές...

αυτά πάντα κατά τη γνώμη μου, φιλικά!

συμφωνω αρχηγε και γενικα να περασω καλα πηγα ουτε να ερωτευτω ουτε να κανω σχεση ηθελα ...Αλλα δεν αντεχετε η κατασταση !! Πιστευω οι ουκρανες στην ελλαδα γαμιουνται πιο πολυ απο ολες τις αλλες εθνικοτητες και πιο ευκολα απο ολες !!!

φιλε δεν ειναι η πρωτη ουκρανη που γνωριζω αν δεν απατομαι ειναι η τριτη στην ελλαδα που κανω κατι ! παλια εβγενα βεβαια και με ενα καλλ γκερλ δηλωμενο το εχω αναφερει κιολας !!! καποια ατομα απο εδω γνωστες την ηξεραν κιολας !!!

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
ηταν με παρεα κατι λεχριτες και σταθηκα τυχερος και την γνωρισα
====
Aφου  η παρέα  της ήταν  κάτι λεχρίτες, απλά...  μήν θεωρείς  τον εαυτό σου και τόσο τυχερό που την γνώρισες,,,,, :)
Next  time , κατά  προτόμησιν με ανατολικες  που  έχουν  επιλέξει  να  κανουν  φυσιολογικες αστικες  εργασιες :rolleyes:

φιλε σε πληροφορω οτι και αυτες που κανουν φυσιολογικες αστικες εργασιες το κανουν για βιτρινα ... ! αλλα επιδιοκουν !!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
πιστεύω πως όχι μόνο οι ουκρανές, αλλά γενικότερα όλες οι κοπέλες από την πρώην ΕΣΣΔ κάθονται όπου να' ναι, όπως να' ναι και ότι βρεθεί...

εγώ απλώς σου τα λέω τόσο για να μην το πάρεις και ιδιαίτερα σοβαρά το όλο θέμα και σε ρίξει ψυχολογικά, όσο και από άποψης υγείας μην αποκτήσεις και "παράσημα" και έχεις άλλες περιπέτειες...  ;)

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
πιστεύω πως όχι μόνο οι ουκρανές, αλλά γενικότερα όλες οι κοπέλες από την πρώην ΕΣΣΔ κάθονται όπου να' ναι, όπως να' ναι και ότι βρεθεί...

εγώ απλώς σου τα λέω τόσο για να μην το πάρεις και ιδιαίτερα σοβαρά το όλο θέμα και σε ρίξει ψυχολογικά, όσο και από άποψης υγείας μην αποκτήσεις και "παράσημα" και έχεις άλλες περιπέτειες...  ;)

φιλε παντα με αυτες βαζω καποτιδιοοοο ποτε δεν κανω το λαθος γιατι την ειχα πατησει παλαιοτερα με μια ρουμανα και δεν την ξανα παταω !!! αλλα εδω για ουκρανες μιλαμε που και αυτες σιγουρα θα εχουν μουνι βοθροοο!!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
φιλε παντα με αυτες βαζω καποτιδιοοοο ποτε δεν κανω το λαθος γιατι την ειχα πατησει παλαιοτερα με μια ρουμανα και δεν την ξανα παταω !!! αλλα εδω για ουκρανες μιλαμε που και αυτες σιγουρα θα εχουν μουνι βοθροοο!!!
μεγάλε τί το ψάχνεις τότε; βάλε πλώρη για άλλες πολιτείες!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ρε παιδια μονο εγω εχω εμπειριες με ουκρανες στην ελλαδα ?
Και εγω ειχα, μια - δυο εμπειριες, αλλα παλαια !!!
Αυτο ομως δεν φτανει, για γενικα συμπερασματα, ετσι δεν ειναι ???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μου λέγαν κάτι Ουκρανές για μια φίλη τους 35 χρονών που ζει ζωή χαρισάμενη χωρίς να δουλεύει.Εχει 5 γκόμενους Ελληνες που είναι όλοι παντρεμένοι και της τα στάζουν κανονικά.Ολοι νομίζουν οτι είναι αποκλειστικοί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου ειδα και αποειδα με μια ουκρανη που γνωρισα και αφου καταλαβα οτι σχεδον καθε μερα πηδιεται και με αλλον
τυπε τουλαχιστον το εκανε στα ισα
φαντασου να ειχες γκομενα ελλεεινιδα να πηδιεται με αλλους και να μην το μαθεις
τουλαχιστον στην αρχη :2funny:

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Μου λέγαν κάτι Ουκρανές για μια φίλη τους 35 χρονών που ζει ζωή χαρισάμενη χωρίς να δουλεύει.Εχει 5 γκόμενους Ελληνες που είναι όλοι παντρεμένοι και της τα στάζουν κανονικά.Ολοι νομίζουν οτι είναι αποκλειστικοί.

χαχαχα νομιζω ξερω για ποια λες !!

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
τυπε τουλαχιστον το εκανε στα ισα
φαντασου να ειχες γκομενα ελλεεινιδα να πηδιεται με αλλους και να μην το μαθεις
τουλαχιστον στην αρχη :2funny:

Αυτο δεν θα το αντεχα με τιποτα ! Παντα ειναι προτιμοτερο να ξερεις τι σου γινετε απο το να ψαχνεσαι !

Κανεις αλλος που να εχει εμπειρια με ουκρανιδα στην ελλαδα;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Την ημέρα που την πηδάει ο καθένας, αποκλειστικά την πηδάει..... :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736
Εγώ συνάδερφοι , έχω βγάλει δύο περιπτώσεις από το mamba.  Η μια με το που την  :fuck1:  το είδε σχέση , αλλά το mamba - mamba και το φλερτ - φλερτ  ΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!  Επειδή όμως δεν το είδα εγώ σχέση  στα αρχίδια μου... απλά έχω ένα μουνί στην μπάντα που όταν με πιάσουν καύλες ρίχνω κανέναν. Το άλλο πιτσιρίκι Ουκρανό ... τα κάνω όλα και συμφέρω ... το οποίο επίσης ψάχνεται τρελά ακόμα και μπροστά μου...  Άλλο ένα στην μπάντα όμως.  ΠΡΟΣΟΧΗ μην χαλάσουμε όμως το γάμο μας ή την σχέση μας ή την υγεία μας ... για να το εξασκήσεις το σπορ του Ουκρανοφάγου πρέπει να έχεις το τομάρι σου κρεμασμένο !!

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
εγω περσι ειχα γνωρισει ενα κολ γκερλ  και μετα απο δυο ραντεβου την επισα γκομενα και πηδουσα τσαμπα.φυσικα και ηξερα οτι την γαμουσαν και αλλοι αλλα δεν με ενδιεφερε κιολας.εγω αυτο που ηθελα το ειχα δηλαδη οταν ανεβαινα αθηνα ειχα την γκομενιτσα μου τσαμπε και αυτο ηταν ολο.καποια στιγμη μου ζητησε λεφτα τα οποια και καλα θα μου εδινε πισω.δεν της εδωσα βεβαια και σε δυο μερες δεν υπηρχαν ουτε κινητα ανοιχτα ουτε τιποτα.μαλλον καποιος θα τις εδωσε.οτι και να λεμε παντως ειναι μουναρες οι ουκρανιδες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγώ συνάδερφοι , έχω βγάλει δύο περιπτώσεις από το mamba.  Η μια με το που την  :fuck1:  το είδε σχέση , αλλά το mamba - mamba και το φλερτ - φλερτ  ΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!  Επειδή όμως δεν το είδα εγώ σχέση  στα αρχίδια μου... απλά έχω ένα μουνί στην μπάντα που όταν με πιάσουν καύλες ρίχνω κανέναν. Το άλλο πιτσιρίκι Ουκρανό ... τα κάνω όλα και συμφέρω ... το οποίο επίσης ψάχνεται τρελά ακόμα και μπροστά μου...  Άλλο ένα στην μπάντα όμως.   ΠΡΟΣΟΧΗ μην χαλάσουμε όμως το γάμο μας ή την σχέση μας ή την υγεία μας ... για να το εξασκήσεις το σπορ του Ουκρανοφάγου πρέπει να έχεις το τομάρι σου κρεμασμένο !!
Eλα ρε δικε μου...ολα καλα?Σε περιμενω....κανονισε... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom