xxxa1a2b3c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 274
- Πόντοι
- 281
Με τίποτα. Στείλε τα λεφτά
Για δες πμ εσυ...Τέτοια σοβαρή περίπτωση, μόνο business class θα μπορούσε να ταξιδέψει.
Εννοείται πως στέλνεις. Βάλε και κάτι παραπάνω για έξτρα αποσκευές. Να έχει το κορίτσι κάτι τις να βάλει τα βράδια που θα βγάνετε παρέα.
δεν υπαρχει καμμια κοπελαΜε εχει ζαλισει τ φρυδια η τυπισα με φωτογραφιες λες και ειναι μοντελο της victoria secret!!!
Tι και καλα ρε τυπε :-(Εδω με φιλη της κ καλα!!!
ενας ηληθιος 45αρης γερμανος εστειλε 5000ε ...παροτι τουπα οτι ειναι 200-100 μουφα....Γνωστός μου έστειλε Donetsk 500 παρόλο που του είπα κατηγορηματικά ότι είναι ψέμα και όσο είδε αυτός γκόμενα τόσο θα δείτε και εσείς
Ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί και τα θύματα είναι πόλλες χιλιάδες μπακούριαενας ηληθιος 45αρης γερμανος εστειλε 5000ε ...παροτι τουπα οτι ειναι 200-100 μουφα....
τυπε,καλά έκανες.Εμπρος στο δρόμο που χάραξε ο μοταρντος :S :S :STι και καλα ρε τυπε :-(
με τη φιλη της μιλαω εγω.
ηδη εστειλα λεφτα για εισητηρια :S :S :S
εχω κλεισει και ξενοδοχειακι τυπε για να γαμησω το μωροτυπε,καλά έκανες.Εμπρος στο δρόμο που χάραξε ο μοταρντος :S :S :S
τυπε,τραβά βίντεο να στείλεις κανένα πμ μετά.εχω κλεισει και ξενοδοχειακι τυπε για να γαμησω το μωρο
σε λιγο φτανει η πτηση απο Κιεβο :S :S :S
μου φαινεται νυχτερδιδα κακως δεν εχουμε ασχοληθειΟλόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί και τα θύματα είναι πόλλες χιλιάδες μπακούρια
Τους τελευταίους μήνες είμαι μόνιμα Σοφία,ξέρεις πόσες βρίσκω να ρίχνουν δολώματα στο διαδίκτυομου φαινεται νυχτερδιδα κακως δεν εχουμε ασχοληθει
δεκα φωτο καλες θελει κι ορεξη να πατας το πληκτρολογιο
στην τελικη κ μια γκομενα να μιλησει δυο τρεις ωρες στο σκαιπ με τον μαλακα
ξαναπηγες πανω?Τους τελευταίους μήνες είμαι μόνιμα Σοφία,ξέρεις πόσες βρίσκω να ρίχνουν δολώματα στο διαδίκτυο
καλα να παθεις βλακομουτρο για να μην κανεισ λαικ σε καθε αφραγγο που με βριζει και δενεχω κλεισει και ξενοδοχειακι τυπε για να γαμησω το μωρο
σε λιγο φτανει η πτηση απο Κιεβο :S :S :S
δεν θα ρθει τυπε τελικα λεςκαλα να παθεις βλακομουτρο για να μην κανεισ λαικ σε καθε αφραγγο που με βριζει και δεν
ειχε πατησει ουκρανια.η γκομενα πηρε απο αλλους 400 λεφτα και ζει οδηγωντας πορσε και βαζει φωτο ισταγραμ με τα λεφτα σασ χαχαχαχ.τοτε που εκανα μαθηματα για τισ σκαμερσ εσυ δεν διαβαζες αλλα εμφανιστηκες να κανεισ λαικ σε βλακα που δεν πατησε ποτε ουκρανια και με εβριζε..μου αρεσει που πιστευεισ θα ερθει χαχαχαχ.τρεξε παρε λουλουδια να την υποδεχτεισ χαχαχαχαχαχαχα καλα εισται τραγικοι και οι αλλοι που ανοιξατε το θεμα και λετε αυτες τισ μαλακιεσ.
γελανε με μεροκαμαριαρηδες σαν εσας χαχαχαχ αυτες θελουν αυτα που λεει ο διμητρακης και 100 φορες περισοτερα.αντε βρειτε το κοντινοτερο πηγαδι κακομοιρηδες και πεταχτειτε μεσα που θελετα καμακι και να σας ερθουν και γκομενεσ χαχαχα βαλτε και οι 3 φωτο σας να γελασουμε σε ποιους θελουν τα μοντελα να κατεβουν.σας ευχαριστουμε που βοηθατε την ουκρανικη βοηθεια.ολοι εσεισ οι μαλακεσ που στελετε σε σκαμερσ καταστρεψατε την χωρα.