Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Μπα.αυτό το μπουρδελογραφείο θα είναι με πουτανάκια από ουκρανία καλυμένο πίσω από φακέλους
Μπα.αυτό το μπουρδελογραφείο θα είναι με πουτανάκια από ουκρανία καλυμένο πίσω από φακέλους
Με εχει ζαλισει τ φρυδια η τυπισα με φωτογραφιες λες και ειναι μοντελο της victoria secret!!!
Καμοια σχεση ρε τυπε με αυτην που ποσταρεις!!!Πλακα με κανεις;;;Μην ασχολείσαι καν...
Been there,done that που λέει και ο Αρχηγός
Καμοια σχεση ρε τυπε με αυτην που ποσταρεις!!!Πλακα με κανεις;;;
Βλεπεις να ειναι ιδια με την δικια σου ρε τυπε;;Γυαλια ηλεκτροσυγγολισγς θες κ οχι μυωπιας!!!!
Και αυτη με το μπικινι η ιδια εινσι φιλε μου.Αστο γιατι εχω πολλες φωτογραφιες της!!!
Οι φωτογραφίες που ανέβασες είναι όλες από συγκεκριμένη κοπέλα,όχι όμως και η φωτογραφία με το μπικίνι,δηλαδή η μοναδική που παρέθεσα.
Είναι από την κοπέλα που postαρα εγώ.
Αυτά για να καταλάβεις την αξιοπιστία της κοπέλας που γραφεις..
Στειλε τα λεφτα στην κοπελα τυπε.....σ αγαπαει τρελλα ειμαι σιγουρος..... :S :S :SΜου στελνει καθε μερα μηνυματα στο email μου εδω και ποσο καιρο και καλα σε γουσταρω κ μλκιες.Με περνει στο viper και μου ζηταει χρηματα για εισητηρια και διαβατηριο μεσω ενος πρακτορειου Safari agency στην πολη kostantinovka για να ερθει Ελλαδα στελνοντας μου φωτογραφιες της για να ψαρωσο αλλα οταν την λεω μπες στην καμερα μου λεει δεν εχω καμερα κ αρχιδια.Την ποσταρω μπας και καποιος την εχει πατηση με την γκομενα κ βοηθηση την κατασταση.Εγω παντως φραγκο δεν στελνω. !!!Νικος σαλονικα!!!!
σωστος.Δεν στελνουμε ποτε κ για κανεναν λογο λεφτα σε καποια αγνωστη. Μονο εισητηρια στελνουμε. Ακομη κ αν εχει αγαθες προθεσεις μπαινουν μεσα τηα τα διαολια
πήγαινε Ουκρανία.Ναι φιλος ολα αυτα τα γνωριζω.25 μ 30 ευρουλακια ειναι το θεμα ολο.Αυτη θελει να βγαλει βιομετρικο διαβατηριο λογο οτι και καλα ειναι σε στρατιωτικη περιοχη στο Ντονετσκ και κοστιζει παραπανω.Αρχιδια καστανα θ παρει!!