sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Κομπλεξ.....
Ενα δυο ενα δυο, δε σε πιανω.
Εβαλες flash στην μπαταρια...?
Κομπλεξ.....
duracell εχω
Ενα δυο ενα δυο, δε σε πιανω.
Εβαλες flash στην μπαταρια...?
Επειδη δεν εισακουστηκαν στους διαχειρηστες οι διαμαρτυριες μας στο thread "Παραιτηθηκε η πρωτη αρσενικη πορνη της Αμερικης", στειλτε μια κλανια εαν θελετε να διαγραφει η φωτο της φτωχοπουστρας απο την κεντρικη σελιδα.
Για οσους αναρωτιουντε τι τρεχει, καποιοι δυσχενασχετησαμε να βλεπουμε την πουστροφατσα καθε φορα που "μπαιναμε" στην κεντρικη σελιδα.
Μπαα καθολου...Σας χαλαει που αυτος γαμαει περισσοτερο απο σας???
Η νοοτροπία και ο μεσαιωνισμος του ελληνα αντι να κάτσει να δει τα χάλια του ασχολειτε με τον καθενα
Εχω σκέψη εγω παπαρα δεν εχω το μυαλο μου μονο στην σουφρα του νώνταρε μλκ, πες μου απο που το αντεγραψες γτ δεν παιζει να το σκεφτηκες εσυ...
βαλτε την νιμερτις ολοσελιδο αφιερωμα στην κεντρικη.....και εγώ συμφωνώ
έίναι χάλιας ο τύπος
τραβα τριψου παραπερα ρε κουναβι...Είδαμε κι'εσένα μωρή που έχεις τι προκοπή έκανες.
Τζάμπα πήγε το ταξίδι στην Καζαμπλάνκα.
Εχω σκέψη εγω παπαρα δεν εχω το μυαλο μου μονο στην σουφρα του νώντα
βαλτε την νιμερτις ολοσελιδο αφιερωμα στην κεντρικη.....
με κοροιδεύεις ε?βαλτε την νιμερτις ολοσελιδο αφιερωμα στην κεντρικη.....
αν σε κοροιδευα ΘΑ εβαζα αλλο εμοτικον.......με κοροιδεύεις ε?
καλά αγάπηαν σε κοροιδευα ΘΑ εβαζα αλλο εμοτικον.......
εισαι και ψευτρα μωρη ισμηνη καλεση?Μωρή λουλού, εσύ μου τρίβεσαι συνέχεια με την τσατσά σου τον Νώντα.
Ποιο είναι το άλλο καλέ;;;Χου ρε πουστράκι. Τράβα μπες με το άλλο σου νικ γιατί βαρέθηκα.
θες να το παιξω κι εγω σα τους μαγκες ου σαϊτ?Χου ρε πουστράκι. Τράβα μπες με το άλλο σου νικ γιατί βαρέθηκα.
εκτος απο ξεχειλωμενη ειναι και ηλιθια η πιεξουλα, νομιζει οτι ειμαι ο ραφμαν...Ποιο είναι το άλλο καλέ;;;