Επισκέπτης
Αμάν πια όλοι οπλοφορείτε εδώ μέσα,θα πάω να αγοράσω σφεντόνα ναούμε!!!θες να το παιξω κι εγω σα τους μαγκες ου σαϊτ?
θες να σου δειξω τα οπλα μου?
θες να σου φυτεψω καμια σφαιρα?
ε στρακι?
αχαχαχαχχαχαχαχαχχααχαχαχα
Αμάν πια όλοι οπλοφορείτε εδώ μέσα,θα πάω να αγοράσω σφεντόνα ναούμε!!!θες να το παιξω κι εγω σα τους μαγκες ου σαϊτ?
θες να σου δειξω τα οπλα μου?
θες να σου φυτεψω καμια σφαιρα?
ε στρακι?
αχαχαχαχχαχαχαχαχχααχαχαχα
παιδια μην ανησυχειτε καποια αλλη λουλου θα μπει αυριο στην κεντρικη.....ο αντισθενης απεκτησε νεο χομπι και μας ποσταρει ολο ειδησεις....
Σεβασμος στον Px5 ,ειναι συναδελφος ,διπλωματουχος Μηχ/κος ΕΜΠ.εκτος απο ξεχειλωμενη ειναι και ηλιθια η πιεξουλα, νομιζει οτι ειμαι ο ραφμαν...
αμα δε ποσταρεις 2 φωτο απο οπλα και δε βαλεις για αβαταρ κανα μπατσο να καιγεται, μαγκας δε γινεσαι να το ξερεις!Αμάν πια όλοι οπλοφορείτε εδώ μέσα,θα πάω να αγοράσω σφεντόνα ναούμε!!!
Όλο σπουδαγμένους το bou ναούμε,Μέμο κ συ τας περγαμηνάς σου να μετρήσουμε ποιος τις έχει μεγαλύτερες!!!Σεβασμος στον Px5 ,ειναι συναδελφος ,διπλωματουχος Μηχ/κος ΕΜΠ.
Σεβασμος στον Px5 ,ειναι συναδελφος ,διπλωματουχος Μηχ/κος ΕΜΠ.
Δεν θα γίνω ποτές!!! :'(αμα δε ποσταρεις 2 φωτο απο οπλα και δε βαλεις για αβαταρ κανα μπατσο να καιγεται, μαγκας δε γινεσαι να το ξερεις!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ετσι σουχει πει?
το πολυ να εριξε την ασφαλτο στη συγγρου...και μετα εμεινε μονιμα
ρε καλως το φιλαρακι μου τον ευκοιλια!!!
δηλαδη γαμησε μονο ο ξαδερφος εννοεις ε?Δεν θα γίνω ποτές!!! :'(
Υ.Γ.Μεμό πέτυχα κάτι δικές σου Παξούς,ρε συ αυτές οι γυναίκες αν θέλουνε πούτσα δεν μασάνε!!! :o
Να'ναι καλά ο εξάδερφος που ξέρει Ρώσικα!!!
Ζητώ ο Πούτιν κ η αρία φυλή του ρε!!!
Πηδηξες ?Δεν θα γίνω ποτές!!! :'(
Υ.Γ.Μεμό πέτυχα κάτι δικές σου Παξούς,ρε συ αυτές οι γυναίκες αν θέλουνε πούτσα δεν μασάνε!!! :o
Να'ναι καλά ο εξάδερφος που ξέρει Ρώσικα!!!
Ζητώ ο Πούτιν κ η αρία φυλή του ρε!!!
Καλά τραγούδα εσύ!!δηλαδη γαμησε μονο ο ξαδερφος εννοεις ε?
Θα έχω να το θύμαμαι κ αναπολώ ή με βλέπω μετανάστη στην Ρωσία!!!Πηδηξες ?
Χαρασο.
Αν έχουνε πιει λίγο δεν έχουνε πρόβλημα!!!Άσε τα φίδια μικρέεε.Οι ρωσίδες δεν πάνε με φοιτητές και ειδικά καμμένους.
Άσε τα φίδια μικρέεε.Οι ρωσίδες δεν πάνε με φοιτητές και ειδικά καμμένους.Και μάλιστα όταν δεν ξέρουν λέξη στα ρώσικα.
Για μεθυσμένες αγγλίδες τις κάνεις;
Λες να μας γελάσανε κ να ήτανε Αγγλίδες με χρόνια διαμονής στην Ρωσία;!Και πιωμένες πάλι είναι από τις πιο σοβαρές και καθαρές γυναίκες.
Δεν πάνε με άλλον που δεν ξέρει γρι από την γλώσσα τους και είναι και ψάρακας επειδή ήπιαν.
Μωρή λουλού, εσύ μου τρίβεσαι συνέχεια με την τσατσά σου τον Νώντα.
Θα αρχίσω τα βαριά!!!Ζολη τι κάνεις ρε ;)
Θα αρχίσω τα βαριά!!!
Διακοπές τέλος,εξετάσεις έρχονται!!! :'(
Γαμησέ τα κ αφησέ τα!!! >Μν μασάς όλα τα ωραία.. Τελειώνουν γρήγορα