bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Υπάρχουν μαγαζιά-κλαμπ-νυχτερινά κέντρα-beach bars κλπ στην Αθήνα που να έχουν ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά; Δε με ενδιαφέρει να γίνεται cruising, πιο πολύ για μάτι ή για μόστρα.
Ακτή ΒουλιαγμένηςΥπάρχουν μαγαζιά-κλαμπ-νυχτερινά κέντρα-beach bars κλπ στην Αθήνα που να έχουν ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά; Δε με ενδιαφέρει να γίνεται cruising, πιο πολύ για μάτι ή για μόστρα.
Αυτή η Βουλιαγμένη είναι η περιοχή της ακολασίας... Λες να κόψω τα Λιμανάκια και να αρχίσω την Ακτή; Χαχαχα. Θα τσούξει το 15ευρω για είσοδο κάθε φορά βέβαια, καλύτερα να πάω καμιά σάουνα με τόσα λεφτά... Έχω επισκεφθεί τη συγκεκριμένη παραλία να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα. Νομίζω μαζεύει πιο πολύ οικογένεια-παιδάκια όμως, δεν έχει τόσο "φευγάτο κοινό" όπως έχει στις παραλίες του Αλίμου (Costa Del Sol, Bolivar, Pennarubia κλπ) ή της Βάρκιζας (Holy Spirit, Cocoyan Playa κλπ). Anyways, τι παίζει εκεί, παίρνεις εύκολα μάτι; Είναι στη σειρά οι τουαλέτες, ή με διαχωριστικά; Είναι απομονωμένες από την υπόλοιπη τουαλέτα, ή όποιος μπαίνει βλέπει πιάτο τα πάντα (άρα αποτρέπεται το παιχνίδι). Γενικά τραβάει κάτουρο ο κόσμος στους ουρητήρες ή προτιμάει τις κλειστές τουαλέτες;Ακτή Βουλιαγμένης
Μ έχουν πάρει μάτι αρκετές φορές να κατουράω
Αυτό δεν το ήξερα…Ακτή Βουλιαγμένης
Μ έχουν πάρει μάτι αρκετές φορές να κατουράω
Είναι μια τουαλέτα κλειστή και τέσσερις ουρητήρες χωρις διαχωριστικά. Δεν είναι για φάσεις κλπ, μόνο μάτι κ μοστράρισμα, και όχι πάντα. Αλλά άμα το χεις "σπουδάσει" σε αεροδρόμια κλπ, καταλαβαίνεις αμέσως όταν κάποιος ψήνεταιΑυτή η Βουλιαγμένη είναι η περιοχή της ακολασίας... Λες να κόψω τα Λιμανάκια και να αρχίσω την Ακτή; Χαχαχα. Θα τσούξει το 15ευρω για είσοδο κάθε φορά βέβαια, καλύτερα να πάω καμιά σάουνα με τόσα λεφτά... Έχω επισκεφθεί τη συγκεκριμένη παραλία να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα. Νομίζω μαζεύει πιο πολύ οικογένεια-παιδάκια όμως, δεν έχει τόσο "φευγάτο κοινό" όπως έχει στις παραλίες του Αλίμου (Costa Del Sol, Bolivar, Pennarubia κλπ) ή της Βάρκιζας (Holy Spirit, Cocoyan Playa κλπ). Anyways, τι παίζει εκεί, παίρνεις εύκολα μάτι; Είναι στη σειρά οι τουαλέτες, ή με διαχωριστικά; Είναι απομονωμένες από την υπόλοιπη τουαλέτα, ή όποιος μπαίνει βλέπει πιάτο τα πάντα (άρα αποτρέπεται το παιχνίδι). Γενικά τραβάει κάτουρο ο κόσμος στους ουρητήρες ή προτιμάει τις κλειστές τουαλέτες;
Πολλές ερωτήσεις, αλλά σημαντικές, βλέπεις το 'χω σπουδάσει το πράμα
Που?στο πάρκινγκ?Το καλύτερο μέρος είναι το δάσος στο Χαϊδάρι για outdoor. Χθες κυκλοφορούσαν διαφοροι γυμνοί με τα καυλια όρθια και γινόταν παιχνιδι
Στο δάσος μεσαΠου?στο πάρκινγκ?
Δεν παίζει κατι στανταρ. Δεν ειναι πιατσα ουτε εχει κοσμο να ψαχνεται.στο Αλσος παγκρατιου, σπυρου μερκουρη, παιζει γαμησι σε γκει ι κρος γνωριζει καποιος?
επειδη ειμαι διπλα αυτες τισ ημερες, αλλά δεν το γνωριζω εμπειρικά. και θελω το βραδυ να δοκιμασω να παω. εστω βολτα . θα το εκτιμουσα αν μπορουσες να μου δωσεις το στιγμα τους. εχω παει βολτα νομιζω θα μπορεσω να καταλαβω αν μου πεις. υπερευχαριστω.Δεν παίζει κατι στανταρ. Δεν ειναι πιατσα ουτε εχει κοσμο να ψαχνεται.
Εχει ομως τρομερες καβατζες για να κανονισεις να βρεθεις με καποιον εκει.
Που είναι αυτό?Το καλύτερο μέρος είναι το δάσος στο Χαϊδάρι για outdoor. Χθες κυκλοφορούσαν διαφοροι γυμνοί με τα καυλια όρθια και γινόταν παιχνιδι
Χθες κατά τις 21:00 είχε 5-6 αυτοκίνητα και 3 μηχανάκια. Σταμάτησα για κατούρημα ως συνήθως και τσεκαρα ότι υπήρχε κίνηση μέσα στο δάσος.Το καλύτερο μέρος είναι το δάσος στο Χαϊδάρι για outdoor. Χθες κυκλοφορούσαν διαφοροι γυμνοί με τα καυλια όρθια και γινόταν παιχνιδι
Αεροδρόμια το καλυτερο μπροΕίναι μια τουαλέτα κλειστή και τέσσερις ουρητήρες χωρις διαχωριστικά. Δεν είναι για φάσεις κλπ, μόνο μάτι κ μοστράρισμα, και όχι πάντα. Αλλά άμα το χεις "σπουδάσει" σε αεροδρόμια κλπ, καταλαβαίνεις αμέσως όταν κάποιος ψήνεται
Άχαστο φίλε, ειδικα καλοκαίρι.. ΧαμόςΑεροδρόμια το καλυτερο μπρο