You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Outdoor τρόμπες , πίπες, μοστραρίσματα κτλ... Τουαλέτες, πάρκα, παραλίες, αποδυτήρια, gyms, cars, ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα niknikolaou33
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Οποίος ενεργητικός 17+ πόντους με χώρο ή αμάξι στους Αγίους Αναργύρους θέλει για απόψε πίπα ή να γαμισει ας μου στείλει μνμ
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
σάουνα, χαμάμ τζακούζι. προσβάσιμο χωρίς συνδρομή. υπάρχει κάτι?
Πήγα σήμερα το πρωίΑύριο λέω να πάω στη σάουνα ΗΡΑ. Όποιος ενεργητικός θέλει να πάμε μαζί ας μου στείλει πμ.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Άλλο ένα νήμα που από τον τίτλο και μόνο δείχνει πως ξεχειλίζει από ποιότητα και επικοδομητικές αλλά συνάμα μεστές, ώριμες τοποθετήσεις και σχόλια
bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Άλλο ένα νήμα που από τον τίτλο και μόνο δείχνει πως ξεχειλίζει από ποιότητα και επικοδομητικές αλλά συνάμα μεστές, ώριμες τοποθετήσεις και σχόλια
Ναι γιατί πάνω οι straight κάνουν διατριβή στον Φουριέ
Δωρεαν προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι. Το ΗΡΑ ειναι καλυ περιπτωση με 11 ευρω εισοδοσάουνα, χαμάμ τζακούζι. προσβάσιμο χωρίς συνδρομή. υπάρχει κάτι?
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
Νεαρός έκανε ολόγυμνος βόλτες στην Κοζάνη (εικόνες)
Ελλάδα - Κοζάνη: Γυμνός άνδρας περιφερόταν ανενόχλητος στο κέντρο της πόλης - Χρειάστηκε η επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ για να απομακρυνθεί.
www.athensvoice.gr
Gaymassage_
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 13
Καλησπέρα σε όλους.
Το όνομά μας από μόνο του σηματοδοτεί το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, δηλαδή τις ανδρικές επιθυμίες και ανάγκες που εκπληρώνονται μόνο από τα ανδρικά χέρια…
Σας προσκαλώ να επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας www.gay-massage.gr, κάι το νήμα μας εδώ ,ωστε να ενημερώνεστε σχετικά με τις υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά την gay κοινότητα.
Είμαστε η Νο1 εταιρεία αποκλειστικά gay massage στην Ελλάδα!
Επισκεφτείτε μας
www.gay-massage.gr
Ακολουθήστε μας
Insta : fromman2manmassage
τηλεφωνήστε μας
6972344746
Το όνομά μας από μόνο του σηματοδοτεί το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, δηλαδή τις ανδρικές επιθυμίες και ανάγκες που εκπληρώνονται μόνο από τα ανδρικά χέρια…
Σας προσκαλώ να επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας www.gay-massage.gr, κάι το νήμα μας εδώ ,ωστε να ενημερώνεστε σχετικά με τις υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά την gay κοινότητα.
Επισκεφτείτε μας
www.gay-massage.gr
Ακολουθήστε μας
τηλεφωνήστε μας
6972344746
john_ilion
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ποιος ενδιαφέρετε για Τρίτση μέσα στην εβδομάδα?
niknikolaou33
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2021
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Σε ποια γυμναστήρια έχουν ανοίξει οι σαουνεσ , ξέρει κανείς ;
bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Σε ποια γυμναστήρια έχουν ανοίξει οι σαουνεσ , ξέρει κανείς ;
Γίνεται εκτενής αναφορά στο θέμα της σάουνας στο εξής νήμα: Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα. Διάβασε, και αν θες να προσθέσεις κάτι είτε για αποδυτήρια είτε για κάποια δική σου εμπειρία γενικά το λες εκεί.
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Πες μου Ι.Χ να έρθω εγώ .θα είμαι εκεί και εγώ γύρω στις 8Αυριο πρωι κατα τις 8 θαμαι με το ΙΧ στην πιατσα στο Χαιδαρι για να δωσω ή και να παρω πιπα.
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.487
Αν σου ερθει κανενας και τον εχει 15 δλδ τι θα κανεις;Οποίος ενεργητικός 17+ πόντους με χώρο ή αμάξι στους Αγίους Αναργύρους θέλει για απόψε πίπα ή να γαμισει ας μου στείλει μνμ
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Μήπως έχετε πρόσθεση κάποια Τρανς στις υπηρεσίες σας ;Καλησπέρα σε όλους.
Επισκεφτείτε μας
www.gay-massage.gr
Ακολουθήστε μας
τηλεφωνήστε μας
6972344746
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Που; Σε ποιο σημειο;στο περιστερι στο βουνο οποιος γουσταρει να τον πεταξω εξω να φαει καλα