Επισκέπτης
σκεφτηκατε ποτε πως ωθουντε στην πορνεια οι περισοτερες αλοδαπες?
Είτε μας αρέσει είτε όχι, ποτέ οι πόρνες δεν θα είναι περισσότερες απο τους πελάτες τους.
Αρίωνα, έθιξες πολύ σοβαρό θέμα τώρα. Ειλικρινά, αν ασχοληθούμε σοβαρά (και εννοώ σοβαρά) με το θέμα, ίσως να μη μας φτάσει ένα forum για να βγάλουμε (αν βγάλουμε ποτέ) κάποια άκρη. Γνώμη μου, για να ξεκινησουμε είναι, οτι η ζήτηση είναι που δημιουργεί μεγάλο μέρος της κατάστασης. Όταν υπάρχουν τόσα εκατομμύρια υποψήφιων πελατών και ψάχνονται για το που θα βρούν την τάδε Ρωσσίδα ή την δείνα Μολδαβή και δεν μιλώ αποκλειστικά για την Ελλάδα, είναι αυτονόητο οτι, είτε κάποιοι που προωθούν κοπέλες, είτε και κάποιες κοπέλες απο μόνες τους θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ποτέ οι πόρνες δεν θα είναι περισσότερες απο τους πελάτες τους.
Είναι πολλά τα λ7 ρε παιδιά και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια. Υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός στημένος ώστε να κλείνει στεγανά και να δουλεύει το έργο. Το ίδιο δεν γίνεται με τα ναρκωτικά?
Παρεπιμπτόντως, η πορνοβιομηχανία αυτή τη στιγμή είναι η πιο κερδοφόρος επιχείρηση πιο πολύ και από το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Εμπόριο ανθρώπων και ψυχών. Και ψάχνεις να βρεις για ποιο λόγο? Αφού όπου και αν γυρίσεις το μάτι σου από τη στιγμή που θα το ανοίξεις, το μόνο που κυριαρχεί είναι η σάρκα, το γαμήσι(όχι το όλο "πακέτο", απλά η πράξη, μπες, βγες, χύνε, φύγε). Βυζιά εδώ, αιδοία παρακάτω, μηροί δίπλα, στέρνα αποτριχωμένα από πάνω, και δηλώσεις"τα κάνω όλα" "δεν υπάρχει τπτ που δεν έχω δοκιμάσει", κάνω κείνο κάνω τ'αλλο και όλα γύρω από το γαμήσι(έτσι υποτιμητικά όμως, γαμήσι και τπτ άλλο, ζωώδες, αναίσθητο και καταναλωτικό). Αφού συζητάμε και λέμε: Τον είδες τον κωλόγερο με το πουτανάκι? Ναι μωρέ το μαρμολί, πληρωμένη την έχει... Αχ, να 'χα τα λεφτά του, δυο δυο τα ξέκωλα θα τα κυκλοφορούσα. Και πάει λέγοντας...
Μέσα από αυτό το χονδροειδές παράδειγμα βλέπεις ότι δουλεύει το σύστημα. Εγώ ονειρεύομαι να χω λ7, να έχω "κρέατα" δίπλα μου, η άλλη ονειρεύεται να γίνει μούνα μπας και διπλαρώσει κανά μαρμολί, το μαρμολί στη σύνταξη σου λέει. τώρα θα γαμήσουμε κ.ο.κ.
Όλα πορνεία είναι. Το να κάτσεις στο αφεντικό σου για αύξηση π.χ. πορνεία είναι...
Καλά έκαναν οι Σουηδοί και την έκαναν παράνομη. Σέβονται τον άνθρωπο ακόμα οι σκανδιναβοί(όχι πως είναι τίποτα καλόπαιδα αλλά κάτι γίνεται)
Και το κακό είναι ότι οι κομπλεξικοί είναι αυτοί που δεν συμμετέχουν στο κύκλωμα. Οι wannabe pimps και οι wannabe πουτάνες(οι μαλακοπουτάνες δηλαδή...), οι μέσα είτε αποδέχονται την μοίρα τους(είναι πολλά τα λ7) είτε την κάνουν με ελαφρά αν μπορούν και όποτε μπορούν.
Παιδια, κακα τα ψεμματα αλλα η πορνεια αποφερει τεραστιους τζιρους και σ αυτους που την προωθουνε αλλα και σ αυτους που συμετεχουν.
Ενα ρεαλιστικο παραδειγμα μιας οχι κατ αναγκην ιεροδουλης, ανεφερε ο φιλος παραπανω.
Και εξηγουμαι. Φανταστειτε μια κοπελα 23-24 χρ που εχει σπουδασει κατι και προσπαθει να βγει στον εργασιακο στιβο , για να παιρνει ποσα;; 700 αντε 850? καθαρα , οτι επαγγελμα και εαν διαλεξει , παραπανω σαν αρχικο μισθο δεν προκειται να παρει . Τωρα , εαν αυτη η κοπελα τυγχανει να εχει και μια ωραια εμφανιση , φανταστειτε το διλημα της. Να δουλευει δηλαδη 8-10 ωρες για 800? η να αρχισει να βγαινει στην πιατσα και να κονομαει , ας πουμε 150? για μια ωρα Χ 4 λεω εγω ωρες την ημερα= 600 ευρωπουλα, να πουμε 5 ημερες την εβδομαδα για να χαλαρωνει το ΣΚ; = 3000?!!!! να πουμε τωρα επι 4 εβδομαδες = 12000?!!!!!!!!!!!
Παιδια , εδω μιλαμε για ιλιγγιωδη νουμερα που για μια 23χρονη ειναι αρκετα να την ξεμυαλισουν . Ξερετε πολλους εργαζομενους να βγαζουν καθαρα-ΜΑΥΡΑ , τουλαχιστον 100,000? τον χρονο;;;και σε τοσο μικρη ηλικια μαλιστα...
Αυτη λοιπον η κοπελα, μπορει να δουλεψει ανετα μεχρι τα 28της , να κονομησει πανω απο 600,000? και μετα να βρει καποιο ..καλο παιδι και να αποκατασταθει!!!!!
Αυτες ειναι business κυριοι και κυριες και ολα τ αλλα ειναι απλως για να μαζοχιζομαστε εμεις οι υπολοιποι!!!!!
Μια γυναίκα αποφασίζει να έρθει στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Δύσης για 3 λόγους.
1. Για τα χρήματα.
2. Γιατί δεν θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά στην πατρίδα της φοβούμενη μήπως μαθευτεί και γιατί πιστεύει ότι στο εξωτερικό θα βγάλει περισσότερα χρήματα (συνήθως λάθος σκέψη).
3. Γιατί θέλει εύκολα χρήματα.
Πόσα είναι τα χρήματα; Μίνιμουμ 2,5-3 χιλιάρικα τον μήνα. Αυτό ισχύει για πουτάνες μπουρδέλου,στούντιο και στρίπερς. Αν δουλέψει σκληρά (κυρίως η πουτάνα), μπορούν και να διπλασιαστούν τον μήνα. Επειδή όπως προείπα είναι τεμπέλες σπανίως το κάνουν και μόνο όταν έχουν ανάγκη να μαζεψουν λεφτά για συγκεκριμένο λόγο.
Τα περί εκμετάλλευσης είναι ένας μεγάλος μύθος με τεράστιες υπερβολές. Συνήθως η εκμετάλλευση υπάρχει τον πρώτο καιρό που τις φέρνουν στην Ελλάδα γιατί πρέπει να αποσβέσουν το κεφάλαιο και να βγάλουν ικανοποιητικό κέρδος. Μετά, είτε γιατί τις γνωρίζουν καλύτερα και ξέρουν ποιές να εμπιστευτούν, ή γιατί δεν μπορούν να τις ελέγχουν και όλες 24 ώρες το 24ώρο, έχουν μια καθαρά επαγγελματική σχέση υπεργολαβίας μαζί τους.
Τα λεφτά συνολικά, αν και φαίνονται πολλά, στην παραγματικότητα δεν είναι λεφτά για να κάνει κανείς περιουσία.
α. γιατί με τα 2,5-3 χιλιάρικα πρέπει να πληρώσουν νοίκι, όλα τα έξοδα του σπιτιού, ντυσίματα κλπ αφού είναι ψωνάρες και ματαιόδοξες, λεφτά και δώρα που στέλνουν στην πατρίδα.
β. γιατί λίγες (εξαιρέσεις) αποταμιεύουν σοβαρά.
Μετά από 5 χρόνια δουλειά στην Ελλάδα μια κοπέλλα που αποταμιεύει μπορεί να αγοράσει ένα μικρό διαμέρισμα στην πατρίδα της (μάξιμουμ 50-60 χιλιάρικα σε μεγάλη πόλη) και να πάρει ένα αυτοκινητάκι (+-15.000). Ο επόμενος στόχος είναι να μαζέψουν λεφτά με σκοπό να κάνουν κάποια δουλειά δική τους. Εκεί είναι και τα δύσκολα. Ελάχιστες τα κατάφεραν, κι αυτές με βοήθεια κάποιου άνδρα.
συμφωνο φιλε μου μαζι σου και αν ακομα μερικες τα ριχνουν σε καποιον που εχει λεφτα και κλεινουν και σπιτια ειναι πλεον το μισος που αρχιζει και γενιετε μεσα τους απο ολλα αυτα τα βασανηστηρια που τους γινοντε και περνουν την δικη τουςεκδικησηνομιζω οτι αυτη ειναι ειναι η αποψη οσων βλεπουν τα πραγματα ωμα και θεωρουν οτι οι μισες πουτανες ειναι τσουλες και απλα γουσταρουν να γαμιουνται και οι αλλες μισες το κανουν για τα χρηματα επειδη για παραδειγμα εχουν ακριβα γουστα!θεωρω οτι ειναι λαθος!οσοι γνωρισαν πουτανες,στριππερς,city tours,cg απο κοντα μπορουν καταλαβουν τι εννοω.Καμμια γυναικα κανενα κοριτσι δεν μεγαλωσε με ονειρα να γαμιεται σε σκοτεινα βρωμερα δωματια να την πειδαει και να την γλυφει απο τον πιο βρωμερο πακιστανοαλβανο μεχρι τον πιο κοιλαρα μεθυσμενο 65 αρη .εχω γνωρισει απειρες κοπελες μεσα σε αυτον τον χωρο που εχουν υποστει του κοσμου τα βασανιστηρια για να φτασουν να ξεκινησουν στον αγοραιο ερωτα.και δυστηχως φιλοι μου απαξ και μπλεξει μια κοπελα με την πορνεια δυσκολα ξεφευγει.ειναι χειροτερο και απο τα ναρκωτικα.δειτε τα σημαδια που εχουν οι περισσοτερες απο αυτες στα κορμια τους που φαινονται αλλα και αλλα τοσα στην ψυχη τους που δεν ειναι ορατα.δεν κανω τον ηθικολογο γιατι και εγω ειμαι ενας απο εσας με τις ιδιες αδυναμιες και δραση αλλα πολλες φορες ο ανθρωπος ψαχνει να βρει αλλοθι για να ριξει σταχτη στα ιδια του τα ματια και να ξεπερασει τυχον τυψεις του.λυπαμαι αν στεναχωρησα η εξαγριωσα καποιους αλλα η αληθεια ειναι καπου εδω.