Εχει παραγινει πια η κατασταση με τα τηλεφωνα με αποκρυψη που συνηθως ειναι για να σου πουλησουν κατι που ηδη εχεις ,ειτε πιστωτικη,ειτε για εταιρια σταθερης τηλεφωνιας .Και το κυριωτερο παντα σχεδον παιρνουν μεσημερι ωρα ξακουρασης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οταν σας παιρνουν τηλεφωνο με αποκρυψη απαντατε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν απανταω να πανε να γαμηθουν
Εχει παραγινει πια η κατασταση με τα τηλεφωνα με αποκρυψη που συνηθως ειναι για να σου πουλησουν κατι που ηδη εχεις ,ειτε πιστωτικη,ειτε για εταιρια σταθερης τηλεφωνιας .Και το κυριωτερο παντα σχεδον παιρνουν μεσημερι ωρα ξακουρασης
Ναι ρε γμτω μεσημεριάτικα πάντα.
Τις περισσότερες φορες τους κάνω τρελή καζούρα και βάζουν τα γέλια
Επισκέπτης
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ειδικα οταν σε παρουν μεσημερι απο εταιρεια παροχης ιντερνετ, να σου πουν οτι χρωστας χρηματα για adsl το οποιο εχεις γυρισει σε αλλον παροχο εδω και καιρο. Αλλα για λογους που δεν με ενδιαφερουν αυτοι συνεχιζουν να νομιζουν οτι ειμαι πελατης τους, ακομα και οταν εχω παει στα γραφεια τους και το εχω διευθετησει πριν απο μηνες. Και φυσικα παραλειπουν να πουν οτι η συνομιλια καταγραφετε....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
εμένα με πηραν οι μαλάκες της forthnet 21,45 το βραδυ καθημερινής να με ρωτήσουν γιατι δεν εχω προγραμμα double play....
και τους στόλισα κανονικά..
Επισκέπτης
Aπαντάω κι αν είναι γυναίκα της κάνω χαριτωμενιές
Τις προάλες με κάλεσαν με απόκρυψη από Κεντρο Αισθητικής
Μου ζήτησαν την μανδαμ μου και τους είπα οτι δεν μπορεί να τους μιλήσει τώρα γιατί έχει πελα΄τη και είναι μπουκομένη. έσκασε στα γέλια η κοπέλα
Από κέντρο αισθητικής πάλι πριν κανα μήνα τους ρώτησα αν κάνουν αποτρίχωση στα αρχ@@δια
Μου ζήτησαν την μανδαμ μου και τους είπα οτι δεν μπορεί να τους μιλήσει τώρα γιατί έχει πελα΄τη και είναι μπουκομένη. έσκασε στα γέλια η κοπέλα
Από κέντρο αισθητικής πάλι πριν κανα μήνα τους ρώτησα αν κάνουν αποτρίχωση στα αρχ@@δια
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
εμένα με πηραν οι μαλάκες της forthnet 21,45 το βραδυ καθημερινής να με ρωτήσουν γιατι δεν εχω προγραμμα [size=10pt][size=10pt]double play[/size][/size]....
Γιατί δεν τους είπες ότι έχεις ήδη άλλο πρόγραμμα, το durex play;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
άντε ρε, επειδή εσύ είσαι μουντρούχος τα βάζεις με τους τσαχπίνηδες
Επισκέπτης
Ξελιγωμένη..εγώ απαντάω, δε με ενοχλούν
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σήκωσε το καπάκι μην κατουρήσεις την λεκάνη
Aπαντάω κι αν είναι γυναίκα της κάνω χαριτωμενιές
να της ζητας το δικο της τηλ αλλιως δεν κανεις τιποτα..!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ξελιγωμένη..
άσχετο, όταν δούλευα παλιάαααααααααααααααα στο 131 το βράδυ ήταν ένας τύπος που μας είχε φρικάρει όλες, έπαιρνε και έλεγε "είμαι από κάτω και σε περιμένω να σχολάσεις" :o
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις