Νέα

Όταν σας διακόπτει η γυναίκα σας ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Καλα ρε ξεφτιλα,βρωμιαρη. Μπηκες στο site των απολυτων πουτσαραδων να πεις οτι διεκοψες γαμησι με πουτανα για να σηκωσεις το τηλ.
Δειξτε την εξοδο, παρακαλω στον κυριο!!!!

:kneel: 

Πεστα ρε φίλε ......  κατι τετοιοι χαλανε την πιατσα και μετα λεει δεν υπάρχουν αντρες . Σιγα μην μας φωναξει η γυναικα που δεν απαντησαμε μια κλήση.

Θα πω και αλλα αργότερα γιατι αρχισε να  ψιχαλίζει και με φωναζει η κυρα να μαξεψω την απλώστρα από την βεραντα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ

Εσύ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα ρε Πίκερ !!!!!!!

Τι σκιάζεσαι ;;;;;;;;

Είναι σαν να λέμε ....

αν είχα καράβια και βούλιαζαν ... πω πω συμφορά !!!!!!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.418
Πόντοι
6.955
Παιδια εχτες ημουνα στο στουντιο και περιμενα την πουτανα πολυ ωρα διοτι ειναι μουναρα και εχει πολλους πελατες. Μιλαγα στο msn με ενα τσουλακι που παιζω......της ζηταωνα μιλαμε στο τηλ ...μπορω τωρα μου λεει πιο μετα θα κοιμαμαι.

τωρα δεν μπορω τις εγγραψα και βγηκα απο το msn!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
[size=20pt]ZELJKO ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ - ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ - ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.[/size]

Κανονικα οποιος εχει γκομενα δε θα επρεπε να πηγαινει σε μπουρδελο. Δεν εχει καμια δουλεια ο σχεσακιας με την συνειδητοποιημενο εργενη-μπουρδελιαρη. Τον πραγματικο μπουρδελιαρη τον ξερουν μονο οι πουτανες και οι σερβιτοροι. Αν μπορουσα θα εμπαινα μπροστα απο την πορτα του μπουρδελου και δε θα σε αφηνα να μπεις. Καμια σχεση δεν εχεις εσυ μαζι μας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν σε διακόψει η γκόμενα για τσιπούκι στη μέση του ματς ενώ μπορείς να βλέπεις ακόμα τηλεόραση κάτι γίνεται.Αλλιώς δε δίνω καμιά δικαιολογία ακόμα και σε γυμνούς κώλους μπροστά από την τηλεόραση διψασμένους για χύσι.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Όταν σας διακόπτει η γυναίκα σας....

καλύτερα να τον κόψετε και να τον πετάξετε στα σκυλιά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
[size=20pt]ΣΥΜΦΩΝΩ DUKE NUKEM. EKANA KI ΕΓΩ 6 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΣ "ΤΖΑΜΠΑ"... ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ.[/size]

Θα σε συγχωρησω αν παραδεχτεις οτι τοτε δεν ησουν πραγματικος μπουρδελιαρης και αν σταματησεις να λες οτι οι δεσμευμενοι μπορουν να πηγαινουν στα μπουρδελα αρκει να το παραδεχονται στις γυναικες τους. Οι δεσμευμενοι δεν εχουν θεση στα μπουρδελα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κανονικα οποιος εχει γκομενα δε θα επρεπε να πηγαινει σε μπουρδελο. Δεν εχει καμια δουλεια ο σχεσακιας με την συνειδητοποιημενο εργενη-μπουρδελιαρη. Τον πραγματικο μπουρδελιαρη τον ξερουν μονο οι πουτανες και οι σερβιτοροι. Αν μπορουσα θα εμπαινα μπροστα απο την πορτα του μπουρδελου και δε θα σε αφηνα να μπεις. Καμια σχεση δεν εχεις εσυ μαζι μας.

Τί ήταν άραγε ο ίδιος, όταν είχε γκόμενα (αν ισχύει), και πήγαινε στα μπουρδέλα;

Μήπως αυτό ακριβώς που δηλώνει τώρα ότι μισεί;

Μιλάμε για την απόλυτη αποβλάκωση.

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
τι επαθε αθτος που ανοιξε το θρεντ τον προγγιξαμε και εξαφανιστηκε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Θα σε συγχωρησω αν παραδεχτεις οτι τοτε δεν ησουν πραγματικος μπουρδελιαρης και αν σταματησεις να λες οτι οι δεσμευμενοι μπορουν να πηγαινουν στα μπουρδελα αρκει να το παραδεχονται στις γυναικες τους. Οι δεσμευμενοι δεν εχουν θεση στα μπουρδελα.

Αμετανοητος σχεσακιας Πικερ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom