Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Αν υποψιαστώ ότι φέρνω στον βαγόνη θα αυτοκτονήσω...pussy τι κανεις?
Σέσκουλα σύνελθε, για τόσα χρόνια στο μπου...παραμπερδευεσαι
Αν υποψιαστώ ότι φέρνω στον βαγόνη θα αυτοκτονήσω...pussy τι κανεις?
δεν φερνεις αλλα εισαιΑν υποψιαστώ ότι φέρνω στον βαγόνη θα αυτοκτονήσω...
Σέσκουλα σύνελθε, για τόσα χρόνια στο μπου...παραμπερδευεσαι
Τον Ζαν Κλωντ Βιταμ φερτε πισω ρεεεεεεεεεεεεεδεν φερνεις αλλα εισαι
ωρε μ'έναν σέσκουλα που μπλέξαμε...δεν φερνεις αλλα εισαι
Μην στεναχωριέσαι φιλε pussy αν ακολουθείς την φαρμακευτική αγωγή σου ολα καλαωρε μ'έναν σέσκουλα που μπλέξαμε...
καταρχάς είναι ιεροσυλία να λές εμένα ειδικά πούσι, και κατα δεύτερον με πρήζεις.
σηκώθηκα κι έφυγα από το άλλο νήμα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, άστο αυτό στην ησυχία του τουλάχιστον.
αν έχεις να πεις τίποτα για τον γουίλ και τη σφαλιάρα είσαι ευπρόσδεκτος
το συγκεκριμένο θέμα παίρνει πολύ συζήτηση.Μας εφαγε η πολιτική ορθότητα, δεν μπορούμε να κάνουμε πλακα σε κοντο, ψηλο, χοντρο, αδυνατο, μαυρο, ασιατη, λατινο, παρθενο, καραφλο. Τι λετε να καταργήσουμε εντελως την stand up comedy;
Μας διδάσκουν οι αστέρες του χόλυγουντ...Τώρα ξέρω..πριν παντρευτώ θα ξεκαθαρίσω στην μέλλουσα γαυναίκα μου οτι θέλω κλειστό γάμοΣωστος, φαινεται απο τις επιλογες.
παντως όταν ο Γουιλ του ριχνει μπινελικια μετα, το βλεμμα της γυναικας του ειναι «ρε τι ψυχακια πηγα και παντρευτηκα!».
παντως παιζει να υπαρχουν και αλλα πραγματα στη μεση διοτι συτος προσφατα διαφημιζε οτι εχουν ελευθερο γαμο με τη γυναίκα του (πολυγαμικοι και οι δυο κοινως).
edit: η σωστη εκφραση ειναι ανοικτος γαμος
Γέλασε γιατι το θεώρησε αστειο και για μενα ηταν μια χαρά αστειο και στην τελικη σιγα την ασθένεια που εχει, λες και εχει καρκίνο η σκλήρυνση κατα πλάκας.Στην αρχή γελάει κι αυτός. Μετά βλέπει τη γκριμάτσα της γυναίκας του και λέει. Ωχ. Πώς το σώζουμε τώρα;
Ελπίζω να μην του αφαιρέσουν το βραβείο. Θα είναι μεγάλη μαλακία.Γέλασε γιατι το θεώρησε αστειο και για μενα ηταν μια χαρά αστειο και στην τελικη σιγα την ασθένεια που εχει, λες και εχει καρκίνο η σκλήρυνση κατα πλάκας.
Ο Smith ειδε το στράβωμα της γυναικας του και γνωρίζοντας τι καριολα ειναι σου λεει κατι πρεπει να κανω για να το σώσω αλλιως με βλέπω να ειμαι στην γκρίνια, στο τραμπουκισμο και στην απαξίωση, ασε που μπορει να μου φέρει κανα γαμια και να πηδιέται μεσα στο σπιτι μας, αλλωστε εχει φαει κάμποσο κέρατο απο αυτην και φυσικά για σεξ ουτε λογος.
E ναι ρε τυπε! εχεις κανενα λογο να παιζεις χαστουκια αυριο που θα παρεις το Οσκαρ? Γιατι να μην το χαρεις οπως πρεπει και αντι για χαστουκια να σηκωθεις στην απονομη να πεις « κερναω ολη τη παρεα παϊδακια και αρνι στη σουβλα στα Καλυβια!». Πολυ πιο σικατο και θα πουν ολοι νατος ο κιμπαρης ο σωστος…Μας διδάσκουν οι αστέρες του χόλυγουντ...Τώρα ξέρω..πριν παντρευτώ θα ξεκαθαρίσω στην μέλλουσα γαυναίκα μου οτι θέλω κλειστό γάμο
Φοβάμαι μην με πουν μπρούκληE ναι ρε τυπε! εχεις κανενα λογο να παιζεις χαστουκια αυριο που θα παρεις το Οσκαρ? Γιατι να μην το χαρεις οπως πρεπει και αντι για χαστουκια να σηκωθεις στην απονομη να πεις « κερναω ολη τη παρεα παϊδακια και αρνι στη σουβλα στα Καλυβια!». Πολυ πιο σικατο και θα πουν ολοι νατος ο κιμπαρης ο σωστος…
Αν είσαι Κρητικός ρίχνεις και μερικές μπαλωθιές.E ναι ρε τυπε! εχεις κανενα λογο να παιζεις χαστουκια αυριο που θα παρεις το Οσκαρ? Γιατι να μην το χαρεις οπως πρεπει και αντι για χαστουκια να σηκωθεις στην απονομη να πεις « κερναω ολη τη παρεα παϊδακια και αρνι στη σουβλα στα Καλυβια!». Πολυ πιο σικατο και θα πουν ολοι νατος ο κιμπαρης ο σωστος…
Πειναλες ειναι ολοι εκει μεσα τυπε, με το Netflix τους εχει κολλησει το στομαχι στη πλατη. Μολις ακουσουν τζαμπα φαϊ παιζει να σου δωσουν και το Οσκαρ σκηνοθεσιας.Φοβάμαι μην με πουν μπρούκλη
το νετφλιξ πάντως δε λέει κάτι...τραγικόΠειναλες ειναι ολοι εκει μεσα τυπε, με το Netflix τους εχει κολλησει το στομαχι στη πλατη. Μολις ακουσουν τζαμπα φαϊ παιζει να σου δωσουν και το Οσκαρ σκηνοθεσιας.
Ναι. Ο Γάμος του Γουίλ είναι ανοικτός σε όλα, εκτός από αστεία για τα μαλλιά της Γυναίκας του. Πως να παραδεχτεί ο φουκαράς ότι του τα φόραγε;Σωστος, φαινεται απο τις επιλογες.
παντως όταν ο Γουιλ του ριχνει μπινελικια μετα, το βλεμμα της γυναικας του ειναι «ρε τι ψυχακια πηγα και παντρευτηκα!».
παντως παιζει να υπαρχουν και αλλα πραγματα στη μεση διοτι συτος προσφατα διαφημιζε οτι εχουν ελευθερο γαμο με τη γυναίκα του (πολυγαμικοι και οι δυο κοινως).
edit: η σωστη εκφραση ειναι ανοικτος γαμος
Free ΓουίλΝαι. Ο Γάμος του Γουίλ είναι ανοικτός σε όλα, εκτός από αστεία για τα μαλλιά της Γυναίκας του. Πως να παραδεχτεί ο φουκαράς ότι του τα φόραγε;
Μην στεναχωριέσαι φιλε pussy αν ακολουθείς την φαρμακευτική αγωγή σου ολα καλα