Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
εγώ ξέρω ποιος είσαιΣυλλογή θα τα κάνω ρετρέ...
Καραμάνης, πούσις.
Άντε βρεστε κι άλλον έναν να τριτώσει....
εγώ ξέρω ποιος είσαιΣυλλογή θα τα κάνω ρετρέ...
Καραμάνης, πούσις.
Άντε βρεστε κι άλλον έναν να τριτώσει....
Αυτός.Ποιος άλλαξε την ονομασια του νήματος??????
Γνωρίζεστε?Αυτός.
εγώ ξέρω ποιος είσαι
αυτοι οι μπαχαλακηδες φταινε, δε μπορουμε να ξεφυγουμε με τιποτα απο δαυτουςΈνα ρημάδι απλο νημα ειναι...γιατι το γαμάμε?
Μποκολε ειδικά από σένα περίμενα μια πιο αιχμηρη τοποθέτηση για τον μουνόδουλο που κάνει "στροφή 180 " μόλις βλέπει την αντίδραση της γυναίκας τουΝαι. Ο Γάμος του Γουίλ είναι ανοικτός σε όλα, εκτός από αστεία για τα μαλλιά της Γυναίκας του. Πως να παραδεχτεί ο φουκαράς ότι του τα φόραγε;
πάρα πάρα πάρα πολύ καλά έκανε, αυτά δεν είναι γι αστεία. Μπράβο του και φυσικά να μην του αφαιρέσουν το αγαλματίδιο.Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και η δακρυσμένη συγγνώμη (βίντεο)
Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για τη γυναίκα του και ζήτησε συγγνώμη όταν παρέλαβε το βραβείο.www.kathimerini.gr
η χθεσινή ιστορία στα όσκαρ γνωστή. τι πιστεύετε, μαλακία του will ή καλά του έκανε?
Καλα το ότι πηρε το οσκαρ παραγωγη της apple tv δεν είναι καθόλου τυχαίο.Σκηνοθετημένη παρεξήγηση και χαστούκι για περισσότερο content στην βαρετή αυτή βραδιά των Oscars.
Το Oscar καλύτερης ταινίας το πήρε το '' Coda '' μία δραματική βαρετή ταινία.
ΥΓ: Πάνε οι καλές παλιές εποχές με ταινιαρες-υπερπαραγωγες....και με σκηνοθεταρες όπως
James Cameron,
Steven Spielberg,
Martin Scorsese....
στην Ελλάδα έχουμε μια σαφή τάση στη συνομωσιολογία σε οτιδήποτε και αν συμβαίνει. Δεν μας κάνει το προφανές, πρέπει πάντα να κρύβεται κάτι άλλοΤι στημένο ρε τυποι; Αν ηταν στημενο δεν θα ζήταγε συγνώμη απο την Ακαδημία και τους συνυποψηφίους του, ασε που με την ολοι φασαρία που ειχε γινει θα επρεπε να βγουν και η δυο και να πουν κάναμε πλακά ελπίζω να μας συγχωρέσετε.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι στημενο.
Τυπε τι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Σε stand up πας και ξερεις τι προκειται να γινει. Εδω ο αλλος σε παγκοσμιο τοπ event κοροιδευει τη γυναικα που εχει προβλημα υγειας. Και λιγες του εριξεΑν παρεξηγήθηκε ο Smith απο το αστειο τη να πουν και οι θεατές στις stand up comedy παραστασης οταν κανει αστεία μαζι τους ο κωμικος...να το πλακώσουν στα μπουνιδια η να τον σφαξουν με το μαχαιρι;;