Νέα

Ορθούλα Παπαδάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sxsitegr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όντως, δε νομίζω πως είναι έτσι εκτός φακού.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Η Ορθούλα είναι η αδερφή του Παπαδάκου που έπαιζε παλιά μπάσκετ και ήταν σέντερ φορ των ακατανόμαστων;

OP
OP
S

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Η Ορθούλα είναι η αδερφή του Παπαδάκου που έπαιζε παλιά μπάσκετ και ήταν σέντερ φορ των ακατανόμαστων;

Σέντερ φορ είναι καθαρά ποδοσφαιρική έκφραση.

Στο μπάσκετ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις, είτε το σέντερ - φόργουορντ (center - forward) (το οποίο δεν μετατρέπεται σε φορ) είτε το C(-)F. Εναλλακτικά και το πίβοτ (pivot) στη θέση του σέντερ (ευρωπαϊκό όπως το playmaker με το point guard).

:) :) :)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και αυτή έπαιξε μπάσκετ για λίγο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Έτσι-έτσι...
Μπράβο φίλε Alpha  και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ αν όντως έπαιζε στην Πανάθα.
Έτσι εξηγείται γιατί θυμάμαι πως ήταν πριν 15 χρόνια...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.648
Πόντοι
456
Παιδια την Ορθουλα την ειχα γνωρισει το 1985,ηταν περιπου 14 τοτε,τρομερο πιπινι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Η Ορθούλα ειναι τρελό μουνί και η Αμερικάνικη προφορα που εχει με φτιαχνει πολυ.

Επισκέπτης
Είναι όντως πολύ ωραίο μουνί, ψηλό, ξανθό με φοβερό σώμα. Την είχε δει ένας φίλος μου από κοντά πριν κάνα χρόνο και μου είπε ότι είναι άκρως εντυπωσιακή γκόμενα.

Επισκέπτης
Είναι όντως πολύ ωραίο μουνί, ψηλό, ξανθό με φοβερό σώμα. Την είχε δει ένας φίλος μου από κοντά πριν κάνα χρόνο και μου είπε ότι είναι άκρως εντυπωσιακή γκόμενα.
πολυ καλη...αρκει να μην μιλαει κ να μην την βλεπεις στο προσωπο...σοβαντισμενη η μη...στο προσωπο χανει παρα πολυ....απο σωμα το μονο που με χαλαει ειναι το σιλικονατο βυζι που παραδειχνει ψευτικο....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
πολυ καλη...αρκει να μην μιλαει κ να μην την βλεπεις στο προσωπο...σοβαντισμενη η μη...στο προσωπο χανει παρα πολυ....απο σωμα το μονο που με χαλαει ειναι το σιλικονατο βυζι που παραδειχνει ψευτικο....

Πιθανόν! Αν καταφέρεις να πάρεις τα μάτια σου από τα ατελείωτα πόδια της.........

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τι ορθούλα ρε παιδιά.. ξαπλωτούλα θα έπρεπε να την λένε την κοπέλλα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Είμαι ακραίος που οραματίζομαι ένα σαντουϊτσάκι με την συμμετοχή της "φίλης" της Ευαγγελίας? :)

Επισκέπτης
Είμαι ακραίος που οραματίζομαι ένα σαντουϊτσάκι με την συμμετοχή της "φίλης" της Ευαγγελίας? :)
Σωστο σε βρισκω...πολυ καλο διδυμο...ΑΛΛΑ ειναι πρωην φιλη της......τα χαλασαν κ τωρα κυκλοφορει καθε μια μονη της...Τερμα τα πλακωμουνια...Κριμα..:):):):):)!!!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ποια λέτε να ήταν ο "άνδρας"?
Όλα μου τα λεφτά στην Ευαγγελία!
Πάντως από μια μικρή εμπειρία που έχω από ομάδες μπάσκετ-στις γυναικείες αυτή η κλίση έχει μεγάλο ποσοστό.

Επισκέπτης
Ποια λέτε να ήταν ο "άνδρας"?
Όλα μου τα λεφτά στην Ευαγγελία!
Πάντως από μια μικρή εμπειρία που έχω από ομάδες μπάσκετ-στις γυναικείες αυτή η κλίση έχει μεγάλο ποσοστό.
εκει που ριχνεις το χρημα ειχα καταλαβει οτι ηταν ο '''τραβελος'''...:):):):):)...μονο η φωνη ''νταλικερης'' φτανει...

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ορθουλα δυναμη...

Συνημμένα

• 050_OrthoulaPapadakou003.jpg
    050_OrthoulaPapadakou003.jpg