You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ορθούλα Παπαδάκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sxsitegr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Η Ορθούλα είναι η αδερφή του Παπαδάκου που έπαιζε παλιά μπάσκετ και ήταν σέντερ φορ των ακατανόμαστων;
Όρθόν.
Όρθόν.
Και αυτή έπαιξε μπάσκετ για λίγο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η Ορθούλα είναι η αδερφή του Παπαδάκου που έπαιζε παλιά μπάσκετ και ήταν σέντερ φορ των ακατανόμαστων;
Σέντερ φορ είναι καθαρά ποδοσφαιρική έκφραση.
Στο μπάσκετ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις, είτε το σέντερ - φόργουορντ (center - forward) (το οποίο δεν μετατρέπεται σε φορ) είτε το C(-)F. Εναλλακτικά και το πίβοτ (pivot) στη θέση του σέντερ (ευρωπαϊκό όπως το playmaker με το point guard).
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Και αυτή έπαιξε μπάσκετ για λίγο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Έτσι-έτσι...
Μπράβο φίλε Alpha και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ αν όντως έπαιζε στην Πανάθα.
Έτσι εξηγείται γιατί θυμάμαι πως ήταν πριν 15 χρόνια...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
Η Ορθούλα ειναι τρελό μουνί και η Αμερικάνικη προφορα που εχει με φτιαχνει πολυ.
Επισκέπτης
Είναι όντως πολύ ωραίο μουνί, ψηλό, ξανθό με φοβερό σώμα. Την είχε δει ένας φίλος μου από κοντά πριν κάνα χρόνο και μου είπε ότι είναι άκρως εντυπωσιακή γκόμενα.
Επισκέπτης
πολυ καλη...αρκει να μην μιλαει κ να μην την βλεπεις στο προσωπο...σοβαντισμενη η μη...στο προσωπο χανει παρα πολυ....απο σωμα το μονο που με χαλαει ειναι το σιλικονατο βυζι που παραδειχνει ψευτικο....Είναι όντως πολύ ωραίο μουνί, ψηλό, ξανθό με φοβερό σώμα. Την είχε δει ένας φίλος μου από κοντά πριν κάνα χρόνο και μου είπε ότι είναι άκρως εντυπωσιακή γκόμενα.
πολυ καλη...αρκει να μην μιλαει κ να μην την βλεπεις στο προσωπο...σοβαντισμενη η μη...στο προσωπο χανει παρα πολυ....απο σωμα το μονο που με χαλαει ειναι το σιλικονατο βυζι που παραδειχνει ψευτικο....
Πιθανόν! Αν καταφέρεις να πάρεις τα μάτια σου από τα ατελείωτα πόδια της.........
Επισκέπτης
Σωστο σε βρισκω...πολυ καλο διδυμο...ΑΛΛΑ ειναι πρωην φιλη της......τα χαλασαν κ τωρα κυκλοφορει καθε μια μονη της...Τερμα τα πλακωμουνια...Κριμα..!!!!!Είμαι ακραίος που οραματίζομαι ένα σαντουϊτσάκι με την συμμετοχή της "φίλης" της Ευαγγελίας?
Επισκέπτης
εκει που ριχνεις το χρημα ειχα καταλαβει οτι ηταν ο '''τραβελος'''......μονο η φωνη ''νταλικερης'' φτανει...Ποια λέτε να ήταν ο "άνδρας"?
Όλα μου τα λεφτά στην Ευαγγελία!
Πάντως από μια μικρή εμπειρία που έχω από ομάδες μπάσκετ-στις γυναικείες αυτή η κλίση έχει μεγάλο ποσοστό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K