Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Καμια πρόσφατη πληροφορία;;
Διδυμου βρίσκεταιΣυναγωνιστές η περίφημη Αλιονα Ρωσίδα σε πιο οίκο βρίσκεται;;
Φαντασιώσεις και παιχνίδια του μυαλού συναγωνιστή.Αλλα και ένας λόγος να μην φας φόλα μάλλον.Απορία: έχει σκεφτεί κανείς γιατί γουστάρουμε τις σιτεμενες? Μου ήρθαν καύλες εχθές για σοβιετικού τύπου στεγνό μουνιού...και αναρωτιέμαι... γιατί όρεξη για κάτι τέτοιο και όχι για φρέσκο κρέας
Ίσως το 2οΦαντασιώσεις και παιχνίδια του μυαλού συναγωνιστή.Αλλα και ένας λόγος να μην φας φόλα μάλλον.
Φίλε και γω ψάχνω ένα μιλφ κατά προτίμηση, με τεράστια βυζιά.. αλλά δεν έχω βρειΚύριοι ψάχνω μια καλή milf ή gilf που να κρατιέται καλά με βυζάρες και μεγάλο κωλο αν ξέρει κάποιος κάτι η βοήθεια του είναι πολύτιμη
δεν υπαρχει η αγγελια πιαΒΙΚΥ ΡΩΣΙΔΑ ΜΙΛΦΑΡΑ - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr
Αγαπητοί συνάδελφοι... Συνάντηση Σάββατο μεσημέρι στο Κολωνό. Εύκολη διαδρομη, εύκολο παρκάρισμα. Ανεβαίνω στον 1ο και μου ανοίγει μια ψηλή νταρντανορωσιδα με μαλλί πλατινε, ευγενική, χαμογελαστή, με κορμάκι και ζαρτιέρες... αλλά... τραβηγμένη στο πρόσωπο από τα botox... Περίεργη φατσουλα... Ο χώρος πεντακάθαρος, κλιματισμός full. Μπαίνω για ντουζάκι, όλα στην πένα, άψογα, καθαρά, οργανωμένα, άνετα, πληρωμή 50 ευρώ για 1 τελείωμα ( ή 60 ευρώ για 2 τελειώματα) και μετά από 5' στο κρεββάτι... Χαλαρωτική μουσική και η γυναίκα ξέρει να σε χαλαρώνει... Φιλιά, χάδια, γλύψιμο αρχικά στα μπαλάκια - απίστευτο γλύψιμο - σχεδόν μέχρι κάτω... σχεδόν γιατί δεν πάει παρακάτω και μετά το πιο ωραίο ρουφηγμα... Όπως ακριβώς τα λέει στην αγγελία... Ακαποτο γλύψιμο και μετά από λίγη ώρα τελείωμα στο στόμα της... Είναι pro!!! Πήγε μπάνιο, άδειασε και επανήλθε χαμογελαστή... Θεωρώ ότι για χαλάρωμα - ξεκαυλωμα, αξίζει μια βόλτα.