You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Kαλημερα Φιλε μου....Διδυμου 18 ισογειο....απογευματινη βαρδιαΣυναγωνιστές η περίφημη Αλιονα Ρωσίδα σε πιο οίκο βρίσκεται;;
Η απογευματινή τι ώρα ξεκινά αν επιτρέπεται καθότι δεν είμαι από Αθήνα;;Kαλημερα Φιλε μου....Διδυμου 18 ισογειο....απογευματινη βαρδια
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
απο τις 5 Φιλε μου....Η απογευματινή τι ώρα ξεκινά αν επιτρέπεται καθότι δεν είμαι από Αθήνα;;
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 619
- Πόντοι
- 81
Η δυνατη Αντριαννα δουλευει ακομη; Αν ναι ξερουμε αν υπαρχει τηλεφωνο που να κανει κανα εξωτερικο ραντεβου;
christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.276
- Πόντοι
- 486
Εννοείς την Αλίνα που δούλευε Διδύμου 16; Μια μελαχρινή με Μπουτάρης και βυζάρες;Kαλημερα Φιλε μου....Διδυμου 18 ισογειο....απογευματινη βαρδια
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
οχι Φιλε μου....η Αλιονα ειναι Ξανθια με βυζαρες.....γεματο κορμι....Εννοείς την Αλίνα που δούλευε Διδύμου 16; Μια μελαχρινή με Μπουτάρης και βυζάρες;
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα υπάρχει καμία καλή gilf σε κάποιο χωρο
Το καλυτερο τσιμπουκι η Αλιονα την δοκιμασα πρωτη φορα το 2010.Εννοείς την Αλίνα που δούλευε Διδύμου 16; Μια μελαχρινή με Μπουτάρης και βυζάρες;
Κι εγω το 2010 πρωτη φορα τη δοκιμασα.αξεχαστηΤο καλυτερο τσιμπουκι η Αλιονα την δοκιμασα πρωτη φορα το 2010.
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Η θρυλικη πλαστικη Αντριαννα απο το μεταξου συνεχιζει;
Athanatos 35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2022
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 200
Οι βυζαρες φυσικές?Είμαι βυζολατρης γι αυτό ρωτάω.οχι Φιλε μου....η Αλιονα ειναι Ξανθια με βυζαρες.....γεματο κορμι....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
οχι...τεχνιτες...Οι βυζαρες φυσικές?Είμαι βυζολατρης γι αυτό ρωτάω.
Scorpion1311
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 496
- Πόντοι
- 300
ΒΙΚΥ ΡΩΣΙΔΑ ΜΙΛΦΑΡΑ - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.
www.adoos.com.gr
Αγαπητοί συνάδελφοι... Συνάντηση Σάββατο μεσημέρι στο Κολωνό. Εύκολη διαδρομη, εύκολο παρκάρισμα. Ανεβαίνω στον 1ο και μου ανοίγει μια ψηλή νταρντανορωσιδα με μαλλί πλατινε, ευγενική, χαμογελαστή, με κορμάκι και ζαρτιέρες... αλλά... τραβηγμένη στο πρόσωπο από τα botox... Περίεργη φατσουλα... Ο χώρος πεντακάθαρος, κλιματισμός full. Μπαίνω για ντουζάκι, όλα στην πένα, άψογα, καθαρά, οργανωμένα, άνετα, πληρωμή 50 ευρώ για 1 τελείωμα ( ή 60 ευρώ για 2 τελειώματα) και μετά από 5' στο κρεββάτι... Χαλαρωτική μουσική και η γυναίκα ξέρει να σε χαλαρώνει... Φιλιά, χάδια, γλύψιμο αρχικά στα μπαλάκια - απίστευτο γλύψιμο - σχεδόν μέχρι κάτω... σχεδόν γιατί δεν πάει παρακάτω και μετά το πιο ωραίο ρουφηγμα... Όπως ακριβώς τα λέει στην αγγελία... Ακαποτο γλύψιμο και μετά από λίγη ώρα τελείωμα στο στόμα της... Είναι pro!!! Πήγε μπάνιο, άδειασε και επανήλθε χαμογελαστή... Θεωρώ ότι για χαλάρωμα - ξεκαυλωμα, αξίζει μια βόλτα.
Scorpion1311
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 496
- Πόντοι
- 300
Έχω καύλα κωλομέρια και πολύ ωραίο πρόσωπο, είμαι έκφυλη και για άντρες με ιδιαίτερα γούστα. - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.
www.adoos.com.gr
Συνάδελφοι, συνέχεια από τις εμπειρίες του καλοκαιριού... Η τύπισσα είναι στο γνωστό μέρος Νο33 στο κέντρο, δίπλα από ΟΠΑΠ, όπου με υποδέχθηκε στον πολύ ωραίο χώρο της. Ηλικία 50αρα, λεφτά 50 ευρώ για 1 φορα... Αλλά πολυ σπασμένο πρόσωπο και κορμί 55αρας +... Anyway, ντουζάκι, κρεββάτι και πριν ξεκινήσουμε ήταν εκεί η γνωστή ψηλή καστανή, που κάνει duo είτε με την τύπισσα με +50 ευρώ... Δεν είχα χρόνο για τέτοια, κρεββάτι, πιπα ακαποτη, υγρή, ωραία, αλλά λόγω ηλικίας, εμφάνισης, κλπ, με το ζόρι τελείωσα στο στόμα της και μετά έγινα καπνός....αν σου αρέσουν milf προς gilf, πας... Καλή συνεχεια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις