Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

distomo1111

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ξερουμε η σονια που δουλευες αλκιβιαδου το milf poy εχει παει ευχαριστω.
Δεν τη πετυχαινω στο παλαιο οικο που δουλευε ευχαριστω

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.884
Πόντοι
2.541
έχω βάλει στο μάτι Πατρίτσια Βενεζουέλα που δουλεύει στα Πειραιώς και Θησέως Desire
και την Αγαπη Ξανθιά Ρωσσιδα που ειναι στο Τατοϊου..
για τη πρώτη βλεπω καλες κριτικες αλλα παλιες, εγρκίνει το συμβούλιο του bou? Ενώ για τη 2η που μου αρεσει περισσοτερο στις φωτο(θυμιζει Αγαπη απο Φωκαιας τρελο ΜΙΛΦ) δεν έχω feedback. Όποιος ξέρει ή εχει δοκιμάσει ευπρόσδεκτος

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
έχω βάλει στο μάτι Πατρίτσια Βενεζουέλα που δουλεύει στα Πειραιώς και Θησέως Desire
και την Αγαπη Ξανθιά Ρωσσιδα που ειναι στο Τατοϊου..
για τη πρώτη βλεπω καλες κριτικες αλλα παλιες, εγρκίνει το συμβούλιο του bou? Ενώ για τη 2η που μου αρεσει περισσοτερο στις φωτο(θυμιζει Αγαπη απο Φωκαιας τρελο ΜΙΛΦ) δεν έχω feedback. Όποιος ξέρει ή εχει δοκιμάσει ευπρόσδεκτος
η πατριτσια ειναι ο ορισμος του vfm κατ΄εμε..βουρ θα σου λεγα...
η αγαπη οντως ειναι μουναρα την εχω και γω στο στοχαστρο αλλα δεν ειμαι για καταδρομικη πριν δω εμπεριστατομενες αποψεις..καταδρομικες μονο σε ελευθερες εππαγγελματιες δικαιολογουνται πλεον...
βουρ στη πατριτσια αν σκεφτω με παραγοντα την αλλυλεγγυη αλλα σε διαφορετικο μηκος κυματος σκεπτομενος θα σου λεγα βουρ στην αγαπη για να μας πεις και τι παιζει

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.884
Πόντοι
2.541
Δεν σε προλαβα φιλε μου(Πατριτσια) αλλά δεν το μετανιωσα ετσι κι αλλιως φιλε @potistis γιατι πηγα στην Αγαπη η οποία είναι αυτη απο Φωκαιας, απο τα αγαπημένα ΜΙΛΦ  :dancing: εμφανισιακα και σε υπηρεσίες. Θα ανεβασω κριτικη. περιληπτικά γτ έτσι κ αλλιως μιας κ η γυναικα ειναι εγγυηση από παλια.

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Δεν σε προλαβα φιλε μου(Πατριτσια) αλλά δεν το μετανιωσα ετσι κι αλλιως φιλε @potistis γιατι πηγα στην Αγαπη η οποία είναι αυτη απο Φωκαιας, απο τα αγαπημένα ΜΙΛΦ  :dancing: εμφανισιακα και σε υπηρεσίες. Θα ανεβασω κριτικη. περιληπτικά γτ έτσι κ αλλιως μιας κ η γυναικα ειναι εγγυηση από παλια.
φίλε μου είναι κανονικά η Αγάπη στο 27 τρίτη βάρδια;

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
μα αυτο συναγωνιστα ειναι εξαιρετικο!η καλυψη αποκαλυψη σε τετοιες περιπτωσης ειναι η πεμπτουσια  αυτου του φορουμ.. θα επισκεφθω λιαν συντομως!!

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Ξερει κανένας που είναι η Φωτεινή από Ιουλιανού
πριν κανα χρονο μου εκανε εκπληξη κοντα στο σπιτι μου στο περιστερι μαζι με τη αδερφη της και ενα μικρο παιδακι που ειχανε μαζι! Μου εφυγε η ουγια οταν ακουσα να με φωναζει και γυρισα! γειτονια κουτσομπολια κ.λ.π βεβαια απο την αλλη μου το ειχε πει οτι συχναζει καπου εκει κι αν τυχαινε να βρεθουμε για "καφε" εκτος σπιτιου! Αλλα κολωσα ο μαλακας κι εχασα ευκαιρια!! πειτε οτι θελετε σας καταλαβαινω!

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
πριν κανα χρονο μου εκανε εκπληξη κοντα στο σπιτι μου στο περιστερι μαζι με τη αδερφη της και ενα μικρο παιδακι που ειχανε μαζι! Μου εφυγε η ουγια οταν ακουσα να με φωναζει και γυρισα! γειτονια κουτσομπολια κ.λ.π βεβαια απο την αλλη μου το ειχε πει οτι συχναζει καπου εκει κι αν τυχαινε να βρεθουμε για "καφε" εκτος σπιτιου! Αλλα κολωσα ο μαλακας κι εχασα ευκαιρια!! πειτε οτι θελετε σας καταλαβαινω!
Λάθη συναγωνιστή, από τις πλέον θερμές γυναίκες

Giorgos88

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Αν κάποιος ξέρει σε ποια στούντιο παίζουν μιλφ να ρίξω μια ματιά. Γιατί εκτός από το Βούρβαχη 19 και το Ηλία Ηλιού που ειδικεύονται, δεν ξέρω κάποιο άλλο. Αν ξέρει κάποιος να μου πει, θα βοηθούσε στην έρευνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλησπέρα. Αν κάποιος ξέρει σε ποια στούντιο παίζουν μιλφ να ρίξω μια ματιά. Γιατί εκτός από το Βούρβαχη 19 και το Ηλία Ηλιού που ειδικεύονται, δεν ξέρω κάποιο άλλο. Αν ξέρει κάποιος να μου πει, θα βοηθούσε στην έρευνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
φωτεινη κολωνου 47

Giorgos88

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
1
Φίλε Jean Claud σε ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα αν ξέρει κάποιος να μου πει κοπέλες σε ΣΤΟΥΝΤΙΟ.

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Ρίξε μια ματιά στο στούντιο που βρίσκεται στη Θεσσαλίας 136.
Αγάπη,Λίντα(κατά διαστήματα)και Μαίρη από Βούρβαχη καλές περιπτώσεις.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ρίξε μια ματιά στο στούντιο που βρίσκεται στη Θεσσαλίας 136.
Αγάπη,Λίντα(κατά διαστήματα)και Μαίρη από Βούρβαχη καλές περιπτώσεις.
Καλησπέρα Λοιπόν από τις παραπάνω που αναφέρεις μόνο η Λίντα αξίζει και είναι original οι άλλες είναι πρώην εργαζόμενες σε μπουρδέλα μετριοτατες ξοφλημενες περιπτώσεις που σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν το αντίτιμο που ζητάνε στο στούντιο ειλικρινά απορώ αν έστω και ελάχιστα θύματα υπάρχουν που σκανε φράγκα σε τέτοιες.

Πάνε τώρα να δώσουμε πρόταση πολύ καλύτερη σε υπηρεσίες και πολυ λιγότερα φράγκα

Υβόννη-Αννα Ιωαννίνων5,Ναταλυ Ελένη Ιωαννίνων 3, Αλεξία ψηλή Κωσυαντινουπολεως166Α. Αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom