sorry μπετυΦίλε μου , ούτε μια κριτική δεν έχει; Είπαμε βοήθεια, αλλά δεν θα πάω και στα τυφλά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ευχαριστώ.
Nik455
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Γιατι?
Γιατί πέρασα υπέροχα μαζί της τότε και είχαμε χημεία ! 3 φορές την τίμησα σε μια βδομάδα ! Απλά μετά έφυγε και δεν πρόλαβα να ρωτήσω Αθήνα που δουλεύει ! Γνωρίζεις κάτι ;
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια milf, σε στούντιο κατά προτίμηση, με τα χαρακτηριστικά της Στεφανίας (Βούρρβαχη και Ηλία Ηλιού); Γιατί την άλλη φορά που ήμουν ΑΘήνα, έλειπε σε τουρ στην επαρχία και ψάχνω εναλλακτικές. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα πράγματα όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι, απλώς να είναι χυμώδης και καυλιάρα όπως η Στεφανία. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον δώσει κάποια πληροφορία.
Φιλε για δες το παρακατω ρωσιδακι με δικό της χωρο
Λοιπόν πήρα ρώτησα και μου είπε: 1 ώρα 100 ευρώ (2 φορές) και μισή ώρα 60. Δεν κάνει πρωκτικό και δεν τα δέχεται στόμα και πρόσωπο. Φαίνεται αξιόλογη περίπτωση από τις φωτογραφίες. Όποιος ξέρει ας καταθέσει την εμπειρία του.
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Καλημερα παιδια...ξερετε να υπαρχει κανα γκραννυ ???
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Ολγάρα, Τροφωνίου 13 πρωινά. ΕγγύησηΚαλημερα παιδια...ξερετε να υπαρχει κανα γκραννυ ???
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστω φιλε μου αλλα την εχω παρει..ψαχνω συνεχειΑ να βρω γραννυ με πολυ τριχα στο μουνι.
Καλησπέρα. Έρχομαι Αθήνα το Σάββατο και θα ήθελα να ρωτήσω , εκτός από Στεφανία που έχω πάρει και Λάουρα (Βουλιαγμένης 144) και Νικόλ (Βούρβαχη) που έχω μπανισει, υπάρχει κάτι καλύτερο σε στούντιο ; Έψαξα όλα τα σάιτ που είναι συνδεδεμένα με εδώ αλλά πουθενά εκτός από αυτά που σας είπα δεν βρήκα κάτι σε μιλφ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις