Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Μηνύματα
625
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν παιδιά θέλω να ρωτήσω τα εξής:
1.Μπορεί κάποιος να ενημερώσει τι παίζει στα 3 της Αλκιβιάδου; (για ώριμες πάντα και σε ποια βάρδια είναι)
2.Η Εύα η Ελληνίδα που ήταν πριν κάποιους μήνες στο Αλκιβιάδου Γ που βρίσκεται τώρα;
3.Γενικά ενημερώστε για ώριμες  :grin:

Ευχαριστώ  ;)
 

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Μηνύματα
908
Like
119
Πόντοι
6
αντριαννα απο τις καλυτερες μιλφ που παιζουν.
περασα αποψε απο εκει,περουκα καρε εντονο γκρι-χαλκινο μαλλι φορουσε!!Δεν μπηκα,πολυ κοσμο ειχε αναμονη και γενικα δεν μου εκανε κλικ.Ειχα αδειασει και 2 φορες πριν στη Φυλης οποτε φευ..
 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Η ΟΛΓΑ δεν ειναι πλεον στην Ρεμουνδου αλλα στο Καλυμνου 40. Πολλα απο αυτα που γραφονται στην αρχη εχουν αλλαξει.SERAPIS.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Θέλω να ρωτήσω για τις ώριμες στη στάση του τρόλευ στην 3ης Σεπτεμβρίου.Επειδή δεν ξέρω από αυτά πως θα καταλάβω ότι είναι μια απ'αυτές κι επίσης πως θα την πλησιάσω και τι θα της πω; Έχουν αυτές δικό τους χώρο ή την πάω σε δικό μου; Ευχαριστώ πολύ.
καταλαβαινεις οτι ειναι freelancer επειδη γυρνανε γυρω γυρω,και απτο οτι τους μιλανε διαφοροι
γενικα τις καταλαβαινεις
τους λες,γεια,ποσο παει,δουλευεις,ξενοδοχειο,καποια τετοια λεξη κλειδι
σε χοτελ πανε,τωρα αν πετυχεις καμια και δεχθει να ερθει σπιτι σου μπορει,γενικα το παζαρευεις το θεμα τυπε
 
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Επειδή αυτό το νήμα το είχα ξεκινήσει πριν από 3μισι χρόνια, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ μια μικρή ενημέρωση.
Πρώτα, λοιπόν, ενημέρωση με κόκκινο χρώμα στο αρχικό νήμα για εκείνη την εντεκάδα. :rockon:

Επειδή κάποιοι από εμάς έχουν πάθος με τις ώριμες (κι επειδή επιστρέφω Ελλάδα σε λίγες μέρες και θα τις εξετάσω από κοντά), ας δίνει εδώ ο καθένας μας στοιχεία για αυτές που γνωρίζουμε και για τις επιδόσεις τους. Ας ξεκινήσω, λοιπόν:
1. Όλγα, Ρεμούνδου 21Α, πρωινά, 20 ευρώ
Λευκορωσίδα, 45άρα, μεγάλο στήθος, τρομερή περιποίηση (με ισπανική), όλα με προφύλαξη, χωρίς εξτρά, 20 ευρώ. Καταπληκτική εμπειρία, πολύ ζεστός άνθρωπος.
Πλέον τη βρίσκετε Καλύμνου 48, απογεύματα (μέχρι πρότινος ήταν πρωινά), με μικρότερο στήθος, λιγότερα κιλά, κακή περιποίηση. Όλα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο. Από πολλούς μιλφογκιλφάδες έχει φάει μαύρο.
2. Σάντρα, Φυλής 109, πρωινά, 20 ευρώ
40άρα Ουκρανή, κοντό ξανθό μαλλί, πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, αλυσίδα στη μέση, περιποιημένο αιδοίο, τρομερή σβουριχτή πίπα, δεν σε αφήνει αν δεν τελειώσεις. Απλά καταπληκτική.
Τη χάσαμε και κλαίμε. Έτσι απλά.
3. Μαργαρίτα, Αδάνων, πρωινά, 20 ευρώ
Ουκρανή 45+. κατατάσσεται άνετα στην κατηγορία μπάζου. Κοντό ξανθό μαλλί, κοντή και η ίδια, αλλά: ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΠΑ και φοβερά ΤΑΝLINES από στρινγκ μαγιό (για τους λάτρεις των tanlines, καθώς δεν έχουν και πολλές). Συνολικά, πολύ υπομονετική και φιλική, αλλά μόνο για όσους δεν δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνιση.
Έχει γυρίσει στην Ουκρανία.
4. ʼννα, Φυλής και Πιπίνου, πρωινά, 25 ευρώ
Μάλλον εγχειρισμένη trans (για όσους δεν έχουν πρόβλημα), αδύνατη 40άρα, με μικρό στήθος. Τα σύν; Αξέχαστο χάιδεμα στα @@ (δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα), καταπληκτική πίπα και πολύ αισθησιακή. Τα αξίζει και με το παραπάνω τα 25.
Εξαφανισμένη,
5. Σοφία, Μηθύμνης και Αχαρνών, Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα, 20 ευρώ
45άρα ξανθιά, μεγάλο στήθος, tanlines, δέχεται μπάτσες στον κώλο, δάχτυλα (σχεδόν) παντού,λέει προστυχόλογα και κάνει βίαιο τσιμπούκι. Έχει, όμως, ένα μεγάλο κακό: σου σπάει τα νεύρα με τα παράπονά της για τους πελάτες, επειδή δεν την παίρνουν. Στα μείον ο πολύ χαμηλός φωτισμός (και την τσατσά να σου στείλει μέσα, χαμπάρι δεν παίρνεις!).
Σταμάτησε να δουλεύει οριστικά πέρυσι, μετά από σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.
6. Χριστίνα, Μηθύμνης και Αχαρνών, τα υπόλοιπα απογεύματα, 20 ευρώ
45άρα trans (καλά, όλες ξανθιές είναι;), κοκκαλιάρα, μηδέν από εμφάνιση, αλλά αυτά που κάνει στο κρεβάτι (στην καρέκλα κ.λπ.), δεν τα έχω ξαναδεί. Value for money.
Δουλεύει ακόμα, αλλά τα "σπίτια" της Εφέσου πρέπει να έχουν κλείσει εδώ και κάνα μήνα. Τιμήθηκε ξανά πριν από μερικούς μήνες, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά. Έχει χαλάσει ακόμα περισσότερο από εμφάνιση. Μόνο με Νανά συγκρίνεται πλέον.
7. Τάνια, Μηθύμνης και Φυλής, Σάββατο βράδυ, 20 ευρώ.
Όποιος την επισκεπτόταν παλιά στο Φυλής 99, θα έχει καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. 40άρα+ μαυρομάλλα, με το καλύτερο ίσως τσιμπούκι της Αθήνας. Δέχεται και... ξυλάκι.  ;)
Άφαντη.
8. Τάνια, Αλκιβιάδου 16Α και Έλλης 3, 25 ευρώ.
Σάπια Βουλγάρα, 55άρα, με πολύ σφιχτό σώμα για την ηλικία της, μεγάλο στήθος, που σε βάζει με το ζόρι να τη γαμήσεις από τον κώλο! Τα παίρνει όλα παντού, ενώ τελειώνεις όπου θες. Αποφύγετε το ακάπωτο τσιμπούκι της (όχι μόνο αυτής, αλλά γενικά). Με προφύλαξη θα έλεγα ότι είναι η μοναδική που για 25 ευρώ την κάνεις ό,τι θέλεις.
Εμφανίζεται ακόμη ως γυρολόγος, δεχόμενη τα πάντα.
9. Τζένη, τέρμα Μυλλέρου, δεξιά στην Αχιλλέως όπως κατεβαίνετε, πάνω από γκαράζ, πρωινά, 20 ευρώ.
Κοντή 55άρα Ελληνίδα, κοντό μαλλί, κατηγορία μπάζου, αλλά: εξαιρετική πίπα, πολύ καλό στήσιμο, υπομονετική, ενώ πρέπει να δίνει και κώλο (δεν την έχω ρωτήσει, αλλά είναι ΠΟΛΥ δουλεμένη η τρύπα). Αν σας πάει, μπαίνετε και με 15 ευρώ.
Δυστυχώς, η Τζενάρα σταμάτησε τη δουλειά οριστικά εκείνο τον καιρό που γραφόταν το ποστ. Είχε πολλούς οπαδούς. Καλά να είναι.
10. Μαριάννα, Αγκύρας 1, απογεύματα, 25 ευρώ.
Ψηλή trans, μακρύ μαύρο μαλλί, εντυπωσιακή πάντως, φιλική, σε ξεπετάει γρήγορα, όμως, και δεν καταλαβαίνεις πότε τελείωσες (περιμένει, όμως, να τελειώσεις). Δεν μιλάει κιόλας. Δεν θα έλεγα ότι είναι από τα must στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Γνωστή και ως marianna 79 πλέον, εδώ μέσα. Έχει ξαναδοκιμαστεί από τότε και έχω αναθεωρήσει προς το καλύτερο την άποψή μου. Συνεχίζει στο ίδιο μαγαζί.
11. Κατερίνα, Αγκύρας 1, πρωινά, 25 ευρώ.
Περηφανεύεται ότι μοιάζει με τη Στανίση. Μάλλον νομίζει ότι είμαστε στο 1988 και αυτό είναι τιμητικό.  :grin:
Πολύ καλή απόδοση, πάντως, φιλική και πρόσχαρη. Το μόνο κακό είναι ότι τα αναλαμβάνει όλα αυτή. Στο τέλος ξεχνιέσαι και βγαίνεις στην Αχαρνών χωρίς το παντελόνι. Συνήθισες, γιατί νόμισες ότι μέχρι κι αυτό θα κάνει.
Αγνοείται.
Καλή είναι αυτή η ενδεκάδα για το αποψινό ματς. Περιμένω από εσάς τις αναπληρωματικές, κυρίως αυτές που μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα.

Υ.Γ. Για όσους έχουν μείνει με την απορία, θα υπάρξει άλλο νήμα για την ομάδα των βετεράνων (γιαγιά με το νυφικό, κωλόγρια με το σκυλί κ.λπ.).  >:( :grin:

Ακολουθεί σε λίγο εκτενέστερη αναφορά, πιο επίκαιρη  :grin:
 
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
1. Παιανιέων 24
Κάθε πρωί η Χαρά (σύμφωνα με την τσατσά - δεν έχω προλάβει να πάω πρωί).
Από Δευτέρα έως Τετάρτη απόγευμα (και Κυριακή πρωί, τις περισσότερες φορές) η Καζακστανή μιλφ Βίκυ, με τα σχιστά μάτια (γνωστή από Διδύμου, Μαγνησίας κ.ά.)
Έχει πάρει 15 κιλά απ' όταν πρωτοξεκίνησε τη δουλειά, αλλά στη Βίκυ ξεχνάς το σώμα. Εκπληκτική πίπα (πλέον δίνει επίσημα μόνο με προφυλακτικό -τουλάχιστον σύμφωνα με την υπηρεσία), γλειφοκώλι και απίστευτη υπομονή στο δωμάτιο. Την έχω πετύχει και 35 λεπτά, με τύπο που δεν τελείωνε με τίποτα και την τσατσά να χτυπάει έξαλλη τις πόρτες. Αυτή εκεί, όμως. Εγγύηση.

2. Βιργιλίου Μπενάκη και Κωνσταντινουπόλεως
Κάθε πρωί η Βίκυ (άλλη αυτή), η οποία είναι και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού. Πλέον θα τη βρίσκετε μόνο Πέμπτη πρωί (είπε τις προάλλες η τσατσά). Εκτός κι αν εννοούσε ότι ξεκινάει πάλι την Πέμπτη που μας πέρασε.  :think:
Μέτριο σώμα, πρόστυχη φάτσα, πρόστυχο τσιμπούκι, αλλά πολύ σπαστικιά. Παλιότερα νομίζαμε ότι είναι τρανς. Μία φορά πήγα πριν από χρόνια, δεν την ξανατέσταρα.
Κάθε απόγευμα η Άντζελα, για την οποία έχω τη σοβαρή υποψία ότι είναι η Άντζελα που δούλευε στη Διδύμου, με τσάτσο τον Άρη, πριν από μια πενταετία. Χτες, που πήγα να εξακριβώσω, τα στρουμφάκια έκαναν έφοδο, οπότε ήταν όλα κλειστά.

3. Ιουλιανού 71
Κάποια απογεύματα είναι εκεί η Λίνα, η ιδιοκτήτρια. Βγαλμένη από γερμανική παρακμιακή τσόντα της δεκαετίας του '70, με ατσούμπαλο σώμα (αλλά σφιχτό), λίγο τρελή, μέτρια στο δωμάτιο, αλλά με πολλούς πελάτες (είναι πολλά χρόνια στην πιάτσα). Τη διαφορά την κάνουν τα γυαλιά που φοράει, καθώς θες να της τα ρίξεις όλα πάνω. Στηρίζουμε όλες τις ελπίδες μας στον zero.  :rockon:

4. Προύσσης 22
Κάθε πρωί η Μπέτυ. Ξανθιά ελληνογαλλίδα (που ξέρει μόνο το "σα βα". Νομίζει ότι βγαίνει από το Σαββάτο. Αν πάτε Παρασκευή, θα σας ρωτήσει "πα ρα;"), με περιφέρεια, ωραίο φυσικό τριάρι στήθος, υπομονετική στο δωμάτιο, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Κάθε απόγευμα η βουλγάρα Ναταλί. Είναι κάπως σαν ξυλάγγουρο, για τα δικά μου δεδομένα, αλλά είναι ωραία γυναίκα. Πολύ καλό τσιμπούκι, δυάρι στητό στήθος, ωραίο ξύρισμα (τούφα πάνω, πεντακάθαρα χείλη -δεν εννοώ στο πρόσωπο, σατανάδες), αλλά δεν ξέρει να στήνεται στα 4. Ή εγώ δεν ξέρω να τη στήνω στα 4  :2funny:
Στα ρεπό της δουλεύει το υπέρτατο μπάζο Σοφία, την οποία ψάχνω σαν τρελός  :helpplea:

5. Αλκαμένους 113
Κάθε απόγευμα, εκτός Πέμπτης και Σαββάτου, η ξανθιά ρωσίδα Εύα. 45άρα χοντρούλα, δεν σου κάνει κλικ με την πρώτη ματιά. Ευγενική φυσιογνωμία, ζεστή γυναίκα, με εκπληκτικό τσιμπούκι, το οποίο είναι όλα τα λεφτά. Στα μείον η κακομαθημένη τσατσά, που χτυπάει πόρτα πριν καν από το δεκάλεπτο.
Στο ίδιο μαγαζί βρίσκεται και η 35άρα Μαρίνα (με λίγη κοιλίτσα, αλλά γενικά ωραίο σώμα), η οποία είναι προς αποφυγή.

6. Τροφωνίου 13, πάνω
Η γνωστή Άντζελα (μέχρι τον Σεπτέμβριο βρισκόταν Καλύμνου 48 -ήταν η απογευματινή της θείας Όλγας).
45άρα που δεν εντυπωσιάζει στο σαλόνι, αλλά είναι αρκετά ζεστή και πολύ υπομονετική στο δωμάτιο.
Σου βάζει δάχτυλο θες δε θες  :rockon:
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Σταματάω εδώ, λόγω έλλειψης χρόνου. Θα συνεχιστεί από αυτό το σημείο μέσα στη βδομάδα.  :rockon:

 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
1. Παιανιέων 24
Από Δευτέρα έως Τετάρτη απόγευμα (και Κυριακή πρωί, τις περισσότερες φορές) η Καζακστανή μιλφ Βίκυ, με τα σχιστά μάτια (γνωστή από Διδύμου, Μαγνησίας κ.ά.)
Έχει πάρει 15 κιλά απ' όταν πρωτοξεκίνησε τη δουλειά, αλλά στη Βίκυ ξεχνάς το σώμα. Εκπληκτική πίπα (πλέον δίνει επίσημα μόνο με προφυλακτικό -τουλάχιστον σύμφωνα με την υπηρεσία), γλειφοκώλι και απίστευτη υπομονή στο δωμάτιο. Την έχω πετύχει και 35 λεπτά, με τύπο που δεν τελείωνε με τίποτα και την τσατσά να χτυπάει έξαλλη τις πόρτες. Αυτή εκεί, όμως. Εγγύηση.
η βικυ δεν κανει ακαποτα?ιστορικη αλλαγη τυπε!
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
4. Προύσσης 22
Κάθε πρωί η Μπέτυ. Ξανθιά ελληνογαλλίδα (που ξέρει μόνο το "σα βα". Νομίζει ότι βγαίνει από το Σαββάτο. Αν πάτε Παρασκευή, θα σας ρωτήσει "πα ρα;"), με περιφέρεια, ωραίο φυσικό τριάρι στήθος, υπομονετική στο δωμάτιο, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
επειδη εχει πολυ κοσμοπολιτικη φυσιογνωμια τυπε θα ελεγα οτι ειναι απτο μονακο :2funny:
 
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Εκεί ακριβώς, τύπε!
Όταν της είπα στα γαλλικά "Πόσο καιρό δουλεύεις; Νομίζω ότι σε έχω δει και στο Προύσσης", η απάντηση ήταν: "Έλα εδώ, καρδιά μου, να ξεκινήσουμε"  :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Εκεί ακριβώς, τύπε!
Όταν της είπα στα γαλλικά "Πόσο καιρό δουλεύεις; Νομίζω ότι σε έχω δει και στο Προύσσης", η απάντηση ήταν: "Έλα εδώ, καρδιά μου, να ξεκινήσουμε"  :2funny:
μηπως δεν καταλαβε την προφορα τυπε?
στο μονακο μιλανε λιγο διαφορετικα
:2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.352
Πόντοι
41.447
Σταματάω εδώ, λόγω έλλειψης χρόνου. Θα συνεχιστεί από αυτό το σημείο μέσα στη βδομάδα.  :rockon:

φοβερή μιλφοενημέρωση μέγιστε σκάουτερ! :rockon:
τα μιλφ ειναι αρρώστια που δεν κόβεται....
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
φοβερή μιλφοενημέρωση μέγιστε σκάουτερ! :rockon:
τα μιλφ ειναι αρρώστια που δεν κόβεται....
τι ξέρεις και συ ρε κακομοίρη από ώριμες σε μπουρδέλα;
αααααααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα
 
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
φοβερή μιλφοενημέρωση μέγιστε σκάουτερ! :rockon:
τα μιλφ ειναι αρρώστια που δεν κόβεται....

Προσπάθησα και με όζον, αλλά τίποτα
Δεν έπιασαν οι συμβουλές του απόλυτου αρσενικού
Συνεχίζουμε απτόητοι  :rockon: :rockon:
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.352
Πόντοι
41.447
Προσπάθησα και με όζον, αλλά τίποτα
Δεν έπιασαν οι συμβουλές του απόλυτου αρσενικού
Συνεχίζουμε απτόητοι  :rockon: :rockon:
επόμενο βήμα κλινική απεξάρτησης απο τα μιλφ στην Ελβετία, θα μας χρηματοδοτήσει ο περσόνας που έχει λεφτα
τι ξέρεις και συ ρε κακομοίρη από ώριμες σε μπουρδέλα;
αααααααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα

σταμάτα και κοιτα πιο πανω, πέσε τα φράγκα να απεξαρτηθώ λέμε.


και για να συνεχίσουμε την ενημέρωση, το νούμερο 1 οικονομικό σπιτάκι για μιλφ καταστάσεις αυτην την στιγμή ειναι το Αλκιβιάδου 16Γ
Το πρωί έχει την υπερμιλφάρα Λιθουανη Ευα , τρελή καυλα μιλφ που κανει φοβερο τσιμπούκι και δινει και λοκό
και το απόγευμα την τσαχπίνα Ρωσίδα Σόνια με την επίσης φοβερή πίπα και τα πολύ ωράια υπερμεγέθη μουνόχειλα!
 
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Θα "χτυπηθούν" πάραυτα  :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom