Καλησπερα. Σε λιγους μηνες θα παντρευτει ενα μελος της παρεας μου. Ο συγκεκριμενος ειναι χρονια συναγωνιστης και συνοδοιπορος σε Strip και Κωλομπαρα και τωρα που αποφασισε να "σοβαρευτει", ειπαμε και εμεις να του κανουμε κατι special. Αποφασισαμε λοιπον να κανουμε ενα οργιο μια καθορισμενη μερα (περιπου 2 μηνες απο τωρα) και να τελεσουμε την γιορτουλα μας εκει. Μεχρι στιγμης θα μαζευτουμε 8 αντρες και 20 γυναικες (καπου). Τετοια εμπειρια δεν την εχω ζησει μεχρι στιγμης και με βαζει σε σκεψεις. Το κοστος το θεωρω υπερβολικο μιας και αγγιζει το 1000αρικο στον καθενα γιατι πρεπει να πληρωσουμε τον χωρο που θα γινει η δουλεια, τις κοπελες, το φαγητο και το ποτο κλπ. Απ την μια την θεωρω ωραια φαση, γιατι θα κανουμε εκπληξη στον γαμπρο και ειναι κατι που δεν εχω ξανα ζησει, απ την αλλη πιστευω πως δεν χρειαζεται τοσος τζερτζελες για μια νυχτα. Εσεις τι πιστευετε; Θα δινατε ενα τετοιο ποσο για κατι τετοιο; Αν ειχατε την ευκερια θα συμετασχατε σε ενα οργιο ακομα και αν το κοστος δεν ηταν ακριβο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οργιο, Αξιζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akiso12
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
θα ερθω....
ε αμα είναι να ερθετε ολοι, δεν θα μας φτασουν οι 20 γυναικες... :S
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.957
- Πόντοι
- 2.606
θειο στο οργιο θα ερθεις?
θείο δεν βλέπω πολύ κίνηση.
πρέπει να μάθουμε λεπτομέρειες.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
μας προγκιξε ο ροπαο ρε θειο...εγω θα παω παντωςθείο δεν βλέπω πολύ κίνηση.
πρέπει να μάθουμε λεπτομέρειες.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.957
- Πόντοι
- 2.606
μας προγκιξε ο ροπαο ρε θειο...εγω θα παω παντως
στείλε πμ με λεπτομέρειες να στηρίξω...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
να αιτιολογησεις φιλτατε γιατι οχιΔεν έρχομαι...
kakasximos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Εγω θα παω στο παρτυ που θα κανει η νυφη. Και ποιος πολλες γυναικες θα ειναι και ο μονος αντρας θα ειμαι.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
θα ερθω...Εγω θα παω στο παρτυ που θα κανει η νυφη. Και ποιος πολλες γυναικες θα ειναι και ο μονος αντρας θα ειμαι.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
λίγες οι γυναίκες,πολλά τα φράγκα...να αιτιολογησεις φιλτατε γιατι οχι
kakasximos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
θα ερθω...
Ελα. Αλλη μια θεση κενη. Ασε που θα ειναι και τζαμπα γιατι θα τα πληρωνει ολα η νυφη.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
από φαΐ;Ελα. Αλλη μια θεση κενη. Ασε που θα ειναι και τζαμπα γιατι θα τα πληρωνει ολα η νυφη.
kakasximos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
από φαΐ;
Εννοειται .
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε για περικοπες στο μπατζετ η καλο φαι θα φατε η ωραια μουνια θα γαμησετεΚαλησπερα. Σε λιγους μηνες θα παντρευτει ενα μελος της παρεας μου. Ο συγκεκριμενος ειναι χρονια συναγωνιστης και συνοδοιπορος σε Strip και Κωλομπαρα και τωρα που αποφασισε να "σοβαρευτει", ειπαμε και εμεις να του κανουμε κατι special. Αποφασισαμε λοιπον να κανουμε ενα οργιο μια καθορισμενη μερα (περιπου 2 μηνες απο τωρα) και να τελεσουμε την γιορτουλα μας εκει. Μεχρι στιγμης θα μαζευτουμε 8 αντρες και 20 γυναικες (καπου). Τετοια εμπειρια δεν την εχω ζησει μεχρι στιγμης και με βαζει σε σκεψεις. Το κοστος το θεωρω υπερβολικο μιας και αγγιζει το 1000αρικο στον καθενα γιατι πρεπει να πληρωσουμε τον χωρο που θα γινει η δουλεια, τις κοπελες, το φαγητο και το ποτο κλπ. Απ την μια την θεωρω ωραια φαση, γιατι θα κανουμε εκπληξη στον γαμπρο και ειναι κατι που δεν εχω ξανα ζησει, απ την αλλη πιστευω πως δεν χρειαζεται τοσος τζερτζελες για μια νυχτα. Εσεις τι πιστευετε; Θα δινατε ενα τετοιο ποσο για κατι τετοιο; Αν ειχατε την ευκερια θα συμετασχατε σε ενα οργιο ακομα και αν το κοστος δεν ηταν ακριβο;
και τα δυο δε γινεται
η θα παραγγειλετε γυναικες απο το σαυραδικο της κυψελης αλλα θα φατε κοκτειλ γαριδας, σφυριδα σωτε και κοτολετες με σαλτσα μπραντυ
η θα παραγγειλετε μουνια απο το αθενς ντιβα και θα φατε φακες ελιες καλαμων και τσιρο για μεζε
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
τυπε για περικοπες στο μπατζετ η καλο φαι θα φατε η ωραια μουνια θα γαμησετε
και τα δυο δε γινεται
η θα παραγγειλετε γυναικες απο το σαυραδικο της κυψελης αλλα θα φατε κοκτειλ γαριδας, σφυριδα σωτε και κοτολετες με σαλτσα μπραντυ
η θα παραγγειλετε μουνια απο το αθενς ντιβα και θα φατε φακες ελιες καλαμων και τσιρο για μεζε
Συμφωνω...ασε που αν παρετε πολυ φαι κα πεσετε με τα μουτρα σε τιποτα κοψιδια, θα πρηστειτε σαν τα βοδια και αντε να γαμησετε μετα...
Θα προτεινα μονο ξυροκαρπια, οπως εχουν στα κωλαδικα, και αφθονο ποτο...
Επισης βαλτε και μια φονταριερα στην μεση, τιγκα στα βιαγκρα, οποιος θελει να τσιμπαει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις