You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οργάνωση ταξιδιού για Τhailand;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DragonC
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
για παρεατουριστικο εχεις?η θες παρεα?πληρωμενα ολα?
Επισκέπτης
kaneis για phuket απο 5-8 μεχρι 21/8?
κερνας φιλαρακι ? ??
για oneway πάιζει?????kaneis για phuket απο 5-8 μεχρι 21/8?
απο 1400 μεχρι οσα εχειςΠοσο παει το μαλλι για ενα τετοιο ταξιδι;
antonissss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αποφάσισα να κατέβω 4-9 για καμια 12-14 μερες....... απλά εχω δίλημα πατάγια η σαμουί ???
θέλω και ξεκούραση χαλαρά αλλά και κανα μουνάκι για παρεα.....θα πάω μόνος όποιος ψάχνει παρέα είμαι μέσα.
τελικά πήγες?τι επέλεξες?παταγια ή σαμουί? ψήνομαι και εγώ...γιαυτό ρωτάω.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλαρακι σε λαθος σαιτ εισαι
εδω μονο ρωταμε πληροφοριες για τον προορισμο που μας ενδιαφερει και μαλιστα με ευγενικα και κολακευτικα σχολια για τους υποψηφιους καθοδηγητες μας,
και οταν παμε και γυρισουμε με το καλο
το στοματακι μας δεν το ανοιγουμε μετα αλλα το εχουμε ερμειτικα κλειστο.Εξαφανιζομαστε....
Περασα καλα εγω??
Δεν γαμιουντε οι υπολοιποι.....
εδω μονο ρωταμε πληροφοριες για τον προορισμο που μας ενδιαφερει και μαλιστα με ευγενικα και κολακευτικα σχολια για τους υποψηφιους καθοδηγητες μας,
το στοματακι μας δεν το ανοιγουμε μετα αλλα το εχουμε ερμειτικα κλειστο.Εξαφανιζομαστε....
Περασα καλα εγω??
antonissss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλαρακι σε λαθος σαιτ εισαι
Περασα καλα εγω??
φιλαράκι ελπίζω το σχόλιο σου να μην πήγαινε σε εμένα διότι δεν νομίζω ότι ρώτησα κάτι παράξενο... αλλά πληροφορίες για τον συγκεκριμένο προορισμό...αυτός νομίζω είναι ο σκοπός του forum.
Γεια σας Ταιλονδοκατακτητες... Διαβαζω τις ιστοριες σας εδω και 6-7 μηνες και μου τρεχουν τα σαλια...Ετσι λοιπον τοσο καιρο μαζευα πληροφοριες και χρημα ωστε να πραγματοποιησω το ταξιδακι στην χωρα του ξανα.Το μπατζετ μου ειναι λιγο γυρο στα 1100Ε και υπολογιζω να μεινω 10-12 μερες.Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι ποτε θα ηταν καλα να παω? Υπολογιζω Μαρτιο ωστε να προλαβω και λιγο πανικο αλλα να μην ειναι κ τερμα ακριβα..
Συνηθως ποτε βρησκετε τα πιο φθηνα εισητηρια ? Καθε συμβουλη δεκτη
Ευχαριστω
Συνηθως ποτε βρησκετε τα πιο φθηνα εισητηρια ? Καθε συμβουλη δεκτη
Ευχαριστω
victoriatus
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Εγω θα ειμαι pattaya 18 απριλη με 1 μαη.Οποιος θελει ας μου πει.Εχω ηδη κλεισει με qatar!
Καλησπερα συναδελφοι ,
Θελω να οργανωσω ενα ταξιδι στη Ταϊλανδη και ψαχνωντας επεσα επανα σε αυτους τους ιστοτοπους :
θελω να μου πειτε ,εαν ειναι ευκολο και εαν καποιος γνωριζει , εαν συμφερουν αυτου του ειδους οι διακοπες καθως επισης το κατα ποσο ειναι ασφαλες ή οχι να παει κανεις μονος του στη ταϊλανδη.
Συγνωμη που δε ποσταρω στο κεντρικο θεμα ή που δεν το εψακσα περισσοτερο αλλα ειναι αχανες και δεν μπορω να βγαλω ακρη
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Θελω να οργανωσω ενα ταξιδι στη Ταϊλανδη και ψαχνωντας επεσα επανα σε αυτους τους ιστοτοπους :
θελω να μου πειτε ,εαν ειναι ευκολο και εαν καποιος γνωριζει , εαν συμφερουν αυτου του ειδους οι διακοπες καθως επισης το κατα ποσο ειναι ασφαλες ή οχι να παει κανεις μονος του στη ταϊλανδη.
Συγνωμη που δε ποσταρω στο κεντρικο θεμα ή που δεν το εψακσα περισσοτερο αλλα ειναι αχανες και δεν μπορω να βγαλω ακρη
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Παιδιά παίζει καταπληκτική προσφορά qatar airways 430 euro τα 2 άτομα!!( υποχρεωτικά 2 άτομα να ταξιδεύουνε παρέα)
Κλείνεις μόνο σήμερα- αύριο και πετάς από 1 Μαη μέχρι κάπου στον Ιούνη.
Αν ενδιαφέρεται κανείς για αρχή Μάη στείλτε pm
Κλείνεις μόνο σήμερα- αύριο και πετάς από 1 Μαη μέχρι κάπου στον Ιούνη.
Αν ενδιαφέρεται κανείς για αρχή Μάη στείλτε pm
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
διαβαζω διαφορα παραπανω και μπαινω στον κοπο να πω κατι γιατι ειναι κριμα να παει καποιος Ταυλανδη με φιλο η και μονος του και να παει σε μερη οπου δε θα περασει καλα ολες τις μερες διακοπων του.Ταυλανδη πας η ΠΟΥΚΕΤ η ΠΑΤΑΓΙΑ εγω ειμαι του Πουκετ πιο καθαρα πραγματα και οχι τοση ανωμαλια οσο η Παταγια με παιδεραστια αν πατε με γκομενα πατε λιγο πουκετ και πιο πολυ κο σαμουι πιο εξωτικα δηλαδη.
Καλυτερη περιοδος ειναι να πας απο 15 Νοεμβρη και και οικονομικα,τωρα η hi season ειναι απο 15 Δεκεμβρη εως τελος Φεβρουαριου,Μαιο εως Σεμπεβρη εχει μουσωνες,οχι καθημερινα αλλα μπορει να τυχη το ταξιδι σου να το περασεις με μουσωνες.αυτα.!
Καλυτερη περιοδος ειναι να πας απο 15 Νοεμβρη και και οικονομικα,τωρα η hi season ειναι απο 15 Δεκεμβρη εως τελος Φεβρουαριου,Μαιο εως Σεμπεβρη εχει μουσωνες,οχι καθημερινα αλλα μπορει να τυχη το ταξιδι σου να το περασεις με μουσωνες.αυτα.!