You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οργάνωση ταξιδιού για Τhailand;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DragonC
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Οκ. Επαναλαμβάνω το μήνυμα:
Προγραματίζω και εγώ ένα ταξιδάκι για Ταυλάνδη τον Νοέμβριο μόνος. Εάν βέβαια υπάρχει και παρέα μπορώ να καθυστερήσω την αναχώρηση.
Έχει λοιπόν γίνει κα΄ποιος προγραμματισμός όπως
1. Πότε η αναχώρηση?
2. Πόσες ημέρες
3. Σε ποιά μέρη και πότε?
4. Υπάρχουν προτάσεις ξενοδοχείων?
5. Με ποιά αεροπορική εταιρεία?
Προγραματίζω και εγώ ένα ταξιδάκι για Ταυλάνδη τον Νοέμβριο μόνος. Εάν βέβαια υπάρχει και παρέα μπορώ να καθυστερήσω την αναχώρηση.
Έχει λοιπόν γίνει κα΄ποιος προγραμματισμός όπως
1. Πότε η αναχώρηση?
2. Πόσες ημέρες
3. Σε ποιά μέρη και πότε?
4. Υπάρχουν προτάσεις ξενοδοχείων?
5. Με ποιά αεροπορική εταιρεία?
ΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ TO ROUTE?
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.
Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Ευχαριστώ
musician
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 582
- Πόντοι
- 291
Καλησπερα συναγωνιστές!
Ριχνω και παλι φως στο θεμα...
Κι εγώ θα παω 99,9% Παταγια,Πουκετ, Μπανγκοκ φετος το καλοκαιρι.... Σκεφτομαι απο 20 Μαιου που τελειωνω απο τη δουλεια, και για καμια 20αρια μερες (ισως και παραπανω) ... Μεχρι 10-15 Ιουνιου 2010 δηλ!
Φυσικα, επειδη επισκεπτομαι πρωτη φορα την χωρα θα ηθελα να παω παρεα με καποιον αλλο και επισης το ενδιαφερον μου εκτος των "γνωστων" λόγων ( ) θα είναι ΚΑΙ τουριστικό! (Επισκεψη αξιοθεατων,Ταυλανδεζικη κουζινα,διαμονη σε εξωτικα μερη,ταυλανδεζικο μασαζ (θεραπευτικο/αισθησιακο) κλπ )....
Οπότε, όποιος μπορει και σκεφτεται να παει την συγκεκριμενη ημερομηνια και εχει διαθεση για παρειτσα, ας μου στειλει pm ή και απο εδώ να το κουβεντιασουμε....
Για εισητηρια εχω βρει με λιγο ψαξιμο που εκανα μεχρι στιγμής 470 ευρω με Egypt Air (Ενδιαμεση σταση Καϊρο) ...
Ολα ειναι συζητησιμα!
Ριχνω και παλι φως στο θεμα...
Κι εγώ θα παω 99,9% Παταγια,Πουκετ, Μπανγκοκ φετος το καλοκαιρι.... Σκεφτομαι απο 20 Μαιου που τελειωνω απο τη δουλεια, και για καμια 20αρια μερες (ισως και παραπανω) ... Μεχρι 10-15 Ιουνιου 2010 δηλ!
Φυσικα, επειδη επισκεπτομαι πρωτη φορα την χωρα θα ηθελα να παω παρεα με καποιον αλλο και επισης το ενδιαφερον μου εκτος των "γνωστων" λόγων ( ) θα είναι ΚΑΙ τουριστικό! (Επισκεψη αξιοθεατων,Ταυλανδεζικη κουζινα,διαμονη σε εξωτικα μερη,ταυλανδεζικο μασαζ (θεραπευτικο/αισθησιακο) κλπ )....
Οπότε, όποιος μπορει και σκεφτεται να παει την συγκεκριμενη ημερομηνια και εχει διαθεση για παρειτσα, ας μου στειλει pm ή και απο εδώ να το κουβεντιασουμε....
Για εισητηρια εχω βρει με λιγο ψαξιμο που εκανα μεχρι στιγμής 470 ευρω με Egypt Air (Ενδιαμεση σταση Καϊρο) ...
Ολα ειναι συζητησιμα!
George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
@Ntaria
Προς το παρόν τι έχεις βρει;
Προς το παρόν τι έχεις βρει;
George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
(Από φετινές διακοπές)
και δεν θα εισαι στο τσιμπουσι ??παιδια την αλλη εβδομαδα θελω να φυγω για ταιλανδη.. που να βρω καλυτερες τιμες?
Δεν βλέπω κινητικότητα σε αυτό το το forum έχει πολύ καιρό να γράψει κάποιος εδώ.
Λοιπόν εγώ ετοιμάζομαι να την κάνω για κάτω τον Ιουλιο , δεν έχω κάνει ακόμα προετοιμασία ταξιδιού αλλά αυτά γίνονται εύκολα αν ενδιαφέρετε κάνεις ας στείλει μήνυμα .
Λοιπόν εγώ ετοιμάζομαι να την κάνω για κάτω τον Ιουλιο , δεν έχω κάνει ακόμα προετοιμασία ταξιδιού αλλά αυτά γίνονται εύκολα αν ενδιαφέρετε κάνεις ας στείλει μήνυμα .