Νέα

Oργάνωση privé City Tour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gmara

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι στο site αν και το διαβάζω συχνά τους τελευταίους μήνες. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχω καλέσει κορίτσια από το εξωτερικό για Σαββατοκύριακα. Έχω επίσης περάσει καποια Σ/Κ στο εξωτερικό με κορίτσια που έχω μπουκάρει μέσω Internet.
Υπάρχει καποιος ή κάποιοι (όχι όμως λόχος ολόκληρος) που να ενδιαφέρεται να κάνουμε μπουκ ένα κορίτσι που θα συμφωνήσουμε, και να μοιραστούμε τα έξοδα; Εχω στο νου μου long dates, δηλαδή 12h ο καθένας, ή και περισσότερο αν θέλει κάποιος. Να την κλείσουμε για μερικές μέρες π.χ. και να μοιραστούμε τον χρόνο της, αποκλειστικά μεταξύ μας.

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι και ασχημη ιδέα!
(Φτανει να εχουμε τις ιδιες προτιμησεις)
Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη
Μπορουμε να κανονισουμε λεπτομερειες με PM

OP
OP
G

gmara

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα ένα PM άπό φίλο που ενδιαφέρθηκε και απάντησα, αλλά δεν είμαι πολύ familiar με την χρήση του site και δεν ξέρω αν το έχει λάβει. Σε ότι αφορά τον φίλο από Θεσ/νίκη, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αν συμφωνήσουμε στο κορίτσι, θα χρειαστεί όμως ...εσωτερική μετακίνηση, γιατί εγώ μένω Αθήνα

samibungy

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφερομαι κ εγω για Θεσ/νικη!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Kαλά αυτά που ακούστηκαν, καλή και η πρόταση, αλλά ξέρεις τι γίνεται...? Παλιότερα είχα προτείνει την ΙΔΙΑ ιδεα για την LORA ("ιδιωτικό" CT στην Θεσσαλονικη) στο οποίο 2-3 μέλη που αρχικά είχαν ενθουσιαστεί και επικοινωνήσαν μαζί μου, μετά... "λάκισαν"! Το θέμα που με απασχολει και με προβληματίζει ειναι πως όσοι το πρότειναν και όσοι το αποδέχτηκαν με χαρά και συμφωνησαν να μετέχουν... δεν ξεπερνούν τα 10 μηνύματα ο καθένας! Κάποιοι μάλιστα... ούτε τα 5! Ο αριθμός βεβαίως των μηνυμάτων που έχει στείλει ο καθένας, δεν μπορεί να αποτελεί δείκτη αξιοπιστίας... αλλά όσο να' ναι κάτι δείχνει ε?

...ψευτης να βγω!

Όσο για την Lora, την κοπελίτσα της αρχικής μου πρότασης, έκανα μόνος τελικά τις επαφές μου και κανόνισα ένα πολύωρο τριο, στο εγγυς μέλλον.

URL]]

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνωμη φιλε μου - αλλα ολοι καποτε απο "νεοι" ξεκινανε!
Νομιζω οτι το βασικο ειναι να συμφωνησουμε στο κοριτσι.
Αν μαζευτουμε αρκετοι - τοσο καλυτερα - θα μας βγει πιο φθηνα.
Τι θα λεγατε για αυτην - Katusha:
Δειτε και τις τιμες - εξαιρετικες!

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 63

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Συγγνωμη φιλε μου - αλλα ολοι καποτε απο "νεοι" ξεκινανε! Νομιζω οτι το βασικο ειναι να συμφωνησουμε στο κοριτσι. Αν μαζευτουμε αρκετοι - τοσο καλυτερα - θα μας βγει πιο φθηνα. Τι θα λεγατε για αυτην - Katusha:

Δειτε και τις τιμες - εξαιρετικες!

Ναι φίλε axer, ΟΛΟΙ κάποτε ήταν νέοι στο forum... αλλά άλλο πράγμα να είσαι ΝΕΟΣ στο forum και άλλο πράγμα να είσαι ΑΦΕΛΗΣ!

Το link που μας έδωσες (θα το ήξερες αν είχες ανατρέξει σε παλιότερα μηνύματα στο forum) είναι μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, αφού "δανείζεται" φωτογραφίες κοριτσιών (δεν ξέρω αν σύμφωνα με τη άδειά τους ή όχι) και απλά ψαρευει θύματα που νομίζουν πως τα κορίτσια γαμιούνται για ψίχουλα επειδή εκει στο Russia και στο Czech Republic πεινάνε κι εχουν μεγάλη ανάγκη! Ε, ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν αυτοί που "στήνουν" τέτοια mirror sites!

2.jpg

Μήπως λοιπόν πίστεψες πως θα γευτείς τους σεξουαλικούς καρπούς και τα κάλη της "Κatusha" για 1 ολόκληρη ημέρα με ΜΟΝΟ 225 euro που αναφέρει το υποτιθέμενο "γραφειο"? Ωωωωω... αν είναι δυνατόν να υπάρχει τόοοοση αφέλεια! Χμμμμ... Για δες λοιπόν την "Katusha" σου, στο ακόλουθο link... με άλλο όνομα - ως "Gina", με τιμές που καμια σχέση δεν έχουν φυσικά με το "τζάμπα"! Ο τζάμπας πέθανε!

Βεβαίως, η κοπελίτσα εικονίζεται ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ σε άλλα 5-6 (τουλάχιστον) γραφεία, με διαφορετικά φυσικά ονοματα και τιμές! Ξανασκέψου το λοιπόν... πριν σε πείσουν κάποιοι πονηροί να στείλεις χρήματα για ταξειδιωτικά έξοδα (και καλά!) και μετά κλαις με μαυρο δάκρυ όταν ανακαλύψεις οτι "Katusha γιοκ"!

Πριν λοιπόν βιαστείς να μιλήσεις για "τιμες - εξαιρετικες" κλπ, καλό θα ήταν να έχεις κάτι παραπάνω από ένα χαρτζιλικάκι στην τσέπη για ξόδεμα αν σκεφτείς πως χρειάζεται κανα 2χίλιαρο για 24ωρο meeting, ΣΥΝ τα αεροπορικά εισητήρια Α' θέσης πήγαινε & έλα, ΣΥΝ δωμάτιο σε 5άστερο ξενοδοχείο, ΣΥΝ γευματα (όχι σε σουβλατζήδικα), ΣΥΝ την διασκέδαση της κοπέλας. Έτσι στο χαλαρό... κανα 2 1/2 - 3χίλιαρο δηλαδή για 24 ώρες

Αν λοιπόν πρόκειται για την Lora που προανέφερα (και δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να επισκεφτώ στην Αθήνα), εγώ κάνω την πρόταση. Όλοι όσοι είπαν με μια φωνή "ναι, είμαι μέσα"...είναι ακόμη μέσα στο "κόλπο" ή προσγειωθήκαν στην πραγματικότητα?

OP
OP
G

gmara

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή εγώ άνοιξα το θέμα, καταλαβαίνω την ανησυχία του PATHFINDER επειδή δεν έχω στείλει πολλά μηνύματα, όμως η πρόταση είναι σοβαρή, εφόσον υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Βέβαια εγώ μένω Αθήνα, οπότε ενδιαφέρομαι περισσότερο για άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν και μένουν και αυτά Αθήνα. Πάντως οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς.Ούτως ή άλλως, η τελική επικοινωνία μεταξύ των πραγματικά ενδιαφερόμενων θα γίνει το λιγότερο με PM.

Όσο για την Lora, επειδή έτυχε να συνταξιδέυω μαζί της, εντελώς τυχαία, σε πτήση Βουδαπέστη - Αθήνα, την Τρίτη 20/02, και καθόταν στο διπλανό κάθισμα, ξέρω ότι δεν είναι του γούστου μου, την θεωρώ μάλλον χοντρούλα, αλλά αυτά είναι γούστα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Όσο για την Lora, επειδή έτυχε να συνταξιδέυω μαζί της, εντελώς τυχαία, σε πτήση Βουδαπέστη - Αθήνα, την Τρίτη 20/02, και καθόταν στο διπλανό κάθισμα, ξέρω ότι δεν είναι του γούστου μου, την θεωρώ μάλλον χοντρούλα, αλλά αυτά είναι γούστα.

Πες μου οτι καθόσασταν και δίπλα - δίπλα να σκάσω από τη ζήλεια μου!!!

Εγώ την Lora ΔΕΝ την έχω δει live. Στηρίζομαι μόνο στις φωτό (που καλύπτουν ακριβώς τα γούστα μου) και τα reviews εκλεκτών συναδέλφων που την δοκιμάσαν... καθώς και μερικές γαργαλιστικές λεπτομέρειες που έφτασαν στα αυτάκια μου για το πρόγραμμά της!

OP
OP
G

gmara

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καθόταν στο παράθυρο, στη μέση καθόταν η κοπέλλα που συνόδευα, κι εγώ καθόμουν στον διάδρομο. Την αναγνώρισα γιατί έχω δει photo της στο Ιντερνετ (Citytours-gr) και τα λοιπά. Δεν έχω προσωπική εμπειρία από υπηρεσίες της, δεν μπορώ να ξέρω περισσότερα.
Επί του θέματος : Από το ψάξιμο που έχω ήδη κάνει, και με βάση τις έως τώρα εμπειρίες μου, οι τιμές για 4ημερο έως 7ημερο κυμαίνονται από 1600 έως 3000 Ευρώ, ανάλογα με το κορίτσι. Οι τιμές αφορούν έναν πελάτη βέβαια, μάλλον θα είναι υψηλότερες για περισσότερους πελάτες από έναν. Αν όμως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από 3-4 που καλύπτουν μία μέρα ο καθένας, τότε κάτι μπορεί να γίνει. Να είναι σοβαρό το ενδιαφέρον βέβαια. Εξυπακούεται ότι αν κάποιος έχει δική του πρόταση, είμαι διαθέσιμος να την συζητήσω. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να νομισθεί είναι ότι πάω να βγάλω λεφτά από την πρόταση αυτή.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Από το ψάξιμο που έχω ήδη κάνει, και με βάση τις έως τώρα εμπειρίες μου, οι τιμές για 4ημερο έως 7ημερο κυμαίνονται από 1600 έως 3000 Ευρώ, ανάλογα με το κορίτσι.

Είμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ να δώ αυτές τις προσφορές, που από την εμπειρία μυριζουν "μούφα"! Αν λοιπόν όντως κάποια γραφεία προσφέρουν πακέτα 4 έως 7 ημερών με τιμές που κυμαίνονται από 1600 έως 3000 Ευρώ, τότε μιλάμε για ημερήσιες τιμές (αναλογικά) που βρίσκονται στα 400 - 500 euro... πράγμα ΑΠΙΘΑΝΟ.

... παρ' όλα αυτά, κι επειδή έμαθα ποτε να μην λέω ποτέ... για ρίξε την πηγη της πληροφόρησής σου να δούμε κι εμείς τι εννοείς!

OP
OP
G

gmara

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Yπάρχει πρακτορείο, το οποίο έχω δοκιμάσει πολλές φορές, επιτυχώς, που χρεώνει από 800 έως 1000 Euro το Σ/Κ και περίπου 400 Euro κάθε πρόσθετη μέρα. Υπάρχουν και ανεξάρτητες που χρεώνουν 1300-1500 Euro το Σ/Κ και ανάλογα ποσά για κάθε μέρα επιπλέον. Το πρακτορείο θα στο στείλω με PM. ΔΕΝ έχω καμμία πρόθεση να κάνω διαφήμιση, αυτός είναι και ο λόγος που δεν το ποστάρω. Προφανώς, όλα είναι θέμα γούστου, μπορεί π.χ. να μην σου αρέσουν οι κοπέλλες που αρέσουν σε μένα
Και πάλι, επαναλαμβάνω ότι, αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και προτάσεις από άλλον, το συζητώ.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Εγω δήλωσα ενδιαφέρον καταρχήν, βέβαια με τη προϋπόθεση να ταιριάζουν τα γούστα.
Πάντως να ξέρεις ότι μόλις μάθει ότι πρόκειται για double-triple booking θα ζητήσει κάτι παραπάνω. Αλλο να την έχεις μόνος σου (πόοσα μπορείς να ρίξεις??) και άλλο να πάει πχ σε 3 μέρες με 3 διαφορετικούς που θα ρίξουν ο καθένας όσα αντέχει :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μόνο "κάτι" παραπάνω?

Και μόνο με ανεξάρτητες έχει νόημα αυτό, εάν μπλέξετε με πρακτορεία, άντε γεια...μία η άλλη θα σας έρθει.

Βέβαια στην νύφη του Θερμαϊκού δεν πατάει τίποτα καλό, οπότε όποια επιλογή παραπάνω, βελτίωση είναι.

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
gmara, δεν καταλαβαινω το γιατι το πρακτορειο πρεπει να μενει κρυφο...
Οι πληροφοριες πρεπει να κυκλοφορουνε για να υπαρχει ανατροφοδοτηση.
Μονο ετσι ειναι τελικα ολοι κερδισμενοι!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
gmara, δεν καταλαβαινω το γιατι το πρακτορειο πρεπει να μενει κρυφο. Οι πληροφοριες πρεπει να κυκλοφορουνε για να υπαρχει ανατροφοδοτηση. Μονο ετσι ειναι τελικα ολοι κερδισμενοι!

Φίλε axer, διάβασες την Απάντηση #7 της προηγούμενης σελίδας που σου έστειλα σχετικά με την "Κatusha" και την απάτη που παίζει στο συγκεκριμένο "γραφειο"?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Λοιπον,εγω ηδη ειμαι στο 90%των επαφων για να κλεισω prive c.t..Απλα ψαχνω τα αεροπορικα γιατι εχουν χαζεψει οι τυποι...850 ε Βιεννη-Θεσσ/νικη τωρα και 350ε μετα απο 7 μερες.Φυσικα δεν προκειται να μπω δημοσια σε λεπτομεριες,και επισεις δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει η κοινη προσκληση..δλδ τι να γλυτοσεις??τα 175 απο τα 350 ε για το εισιτιριο??δλδ δινεις 1500 για ενα 24 ωρο και κολας στα 175??Εκτος και αν δεν καταλαβα και μιλαμε για city toyr,δλδ να ερθει καποια..να μαζευτουνε 5-6 ατομα και γι 2 μερες να την μοιραστουνε..αλλα και παλι δεν κολαει..οσοι εχετε εμπιρεια θα ξερετε οτι αυτο ειναι δυσκολο..εκτος και αν ειναι 4-5 ατομα που γνωριζονται και τα βρουνε με ενα γραφειο να τους κανει τουρ..ασε που παιζει ΧΑΛΑΡΑ το σεναριο καποιοι που θα στειλουν μειλ ναναι τα γνωστα παιδια που εδω και 2 μηνες εχουν αναλαβει να"καθαρισουν"την πολη..και μιλαω για Θεσσαλονικη.
Αν καταλαβα κατι λαθος διορθωστε με.

Οσο για τον φιλο με τα ονειρικα κοριτσια των 1000 ε για μια εβδομαδα...φιλε...απλα σου χτυπω φιλικα την πλατη..

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπον,εγω ηδη ειμαι στο 90%των επαφων για να κλεισω prive c.t..Απλα ψαχνω τα αεροπορικα γιατι εχουν χαζεψει οι τυποι...850 ε Βιεννη-Θεσσ/νικη τωρα και 350ε μετα απο 7 μερες.Φυσικα δεν προκειται να μπω δημοσια σε λεπτομεριες,και επισεις δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει η κοινη προσκληση..δλδ τι να γλυτοσεις??τα 175 απο τα 350 ε για το εισιτιριο??δλδ δινεις 1500 για ενα 24 ωρο και κολας στα 175??...................................................................
....
...
..

+100000000000000

Ε, πέστα ρε φίλε...
Η πρώτη σωστή απάντηση εδώ και ώρα.
Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στις κότες.

Όντως ρε μάγκες θα σπρώξετε 1500 ευρώπουλα για cg plus extras και τσιγγουνεύεστε 200 ευρώ για εισιτήρια?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
την είχα κα΄νει και εγώ την πρόταση παλιότερα αλλά δεν είχε ανταπόκριση....πάντως αν γίνει κάτι είμαι μέσα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom