Συγγνωμη φιλε μου - αλλα ολοι καποτε απο "νεοι" ξεκινανε! Νομιζω οτι το βασικο ειναι να συμφωνησουμε στο κοριτσι. Αν μαζευτουμε αρκετοι - τοσο καλυτερα - θα μας βγει πιο φθηνα. Τι θα λεγατε για αυτην - Katusha:
Δειτε και τις τιμες - εξαιρετικες!
Ναι φίλε axer, ΟΛΟΙ κάποτε ήταν νέοι στο forum... αλλά
άλλο πράγμα να είσαι ΝΕΟΣ στο forum και άλλο πράγμα να είσαι ΑΦΕΛΗΣ!
Το link που μας έδωσες (θα το ήξερες αν είχες ανατρέξει σε παλιότερα μηνύματα στο forum) είναι μια
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, αφού "δανείζεται" φωτογραφίες κοριτσιών (δεν ξέρω αν σύμφωνα με τη άδειά τους ή όχι) και απλά ψαρευει θύματα που νομίζουν πως τα κορίτσια γαμιούνται για ψίχουλα επειδή εκει στο Russia και στο Czech Republic πεινάνε κι εχουν μεγάλη ανάγκη! Ε, ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν αυτοί που "στήνουν" τέτοια mirror sites!
Μήπως λοιπόν πίστεψες πως θα γευτείς τους σεξουαλικούς καρπούς και τα κάλη της "
Κatusha" για 1 ολόκληρη ημέρα με ΜΟΝΟ 225 euro που αναφέρει το υποτιθέμενο "γραφειο"? Ωωωωω... αν είναι δυνατόν να υπάρχει τόοοοση αφέλεια! Χμμμμ... Για δες λοιπόν την "
Katusha" σου, στο ακόλουθο link... με άλλο όνομα - ως "
Gina", με τιμές που καμια σχέση δεν έχουν φυσικά με το "τζάμπα"!
Ο τζάμπας πέθανε!
Βεβαίως, η κοπελίτσα εικονίζεται ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ σε άλλα 5-6 (τουλάχιστον) γραφεία, με διαφορετικά φυσικά ονοματα και τιμές! Ξανασκέψου το λοιπόν... πριν σε πείσουν κάποιοι πονηροί να στείλεις χρήματα για ταξειδιωτικά έξοδα (και καλά!) και μετά κλαις με μαυρο δάκρυ όταν ανακαλύψεις οτι "Katusha γιοκ"!
Πριν λοιπόν βιαστείς να μιλήσεις για "τιμες - εξαιρετικες" κλπ, καλό θα ήταν να έχεις κάτι παραπάνω από ένα χαρτζιλικάκι στην τσέπη για ξόδεμα αν σκεφτείς πως χρειάζεται κανα 2χίλιαρο για 24ωρο meeting, ΣΥΝ τα αεροπορικά εισητήρια Α' θέσης πήγαινε & έλα, ΣΥΝ δωμάτιο σε 5άστερο ξενοδοχείο, ΣΥΝ γευματα (όχι σε σουβλατζήδικα), ΣΥΝ την διασκέδαση της κοπέλας. Έτσι στο χαλαρό... κανα 2 1/2 - 3χίλιαρο δηλαδή για 24 ώρες
Αν λοιπόν πρόκειται για την Lora που προανέφερα (και δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να επισκεφτώ στην Αθήνα), εγώ κάνω την πρόταση. Όλοι όσοι είπαν με μια φωνή "ναι, είμαι μέσα"...είναι ακόμη μέσα στο "κόλπο" ή προσγειωθήκαν στην πραγματικότητα?