Νέα

Ωραίες γκόμενες με ιδιαιτερότητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εδώ αναφέρουμε εμπειρίες με ωραίες γκόμενες, που όμως έχουν κάποια ιδιαιτερότητα που τις χαλάει ή σε έχει ξενερώσει καθώς και πόσο σε έχει προβληματίσει όλο αυτό.

Ωραία γκόμενα, φίλη μου, αλλά με πολύ «βλάχικη» προφορά από ορεινή γαλλική περιοχή, όταν την βλέπεις για πρώτη φορά σου τραβάει την προσοχή, αλλά άμα ανοίξει το στόμα, ξενερώνεις με την πρώτη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ωραια γκομενα που δεν ηξερε να φιλαει.Μιλαμε το πιο απαισιο φιλι του αιωνα.
Επισης απο στοματικο τιποτα.Σα να κανει αγγαρεια.
Φοραγε αντισεξουαλικα εσωρουχα ενω ειχε το κορμι για πιο ερωτικα εσωρουχα.
Στο σοσιαλ τωρα οκ καλη ηταν αλλα βαρετη.Δεν ελεγε κοτσανες δηλαδη αλλα την ανεχοσουν για καμμια ωριτσα.
Αυτο μου ρθε στο μυαλο με την πρωτη.
Φυσικα εχω αναρριθμητα παραδειγματα γυναικων που στοχο εχουν να σε μειωσουν εμμεσα στη συζητηση και να προβαλλουν τον εαυτο τους.
Μια ωραια γκομενα τις πιο πολλες φορες επειδη ξερει οτι αρεσει,μεχρι να μπεις στο "καστρο" της καρδιας της και να σ ερωτευτει,μιλαει διχως να υπολογιζει πολλα.
Δεν ειναι προσεκτικη και μετρημενη στο λογο της.
Αυτο μαλιστα πολλες θρασεις υπαρξεις το ονομαζουν "αυθορμητισμο" βαζοντας μια ευηχη ταμπελα στην ασυδοσια τους
Εκει κυριως εντοπιζω τα κακως κειμενα ωραιων γυναικων.
Οκ το να ειναι χαριτωμενα αφελεις η χαζουλες ειναι ακακο και τους το συγχωρω.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
το κλασικό ,συνηθισμένο ,διαχρονικό : να είναι η γκόμενα ,η γυναίκα, η κοπέλα ωραιότατη, μανάρι, κούκλα ή οκ έστω μια απλά ωραία κοπέλα...αλλά να μην έχει να σου πει κάτι...να μην μπορεί να συζητήσει κάτι...να είναι γλάστρα !!!! Ακόμα και για γαμήσι θέλω έξυπνη γυναίκα !

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Φίλος της παρέας παλιά στην Αθήνα. Μέτρια εμφάνιση, αλλά κεκέδιζε αρκετά. Τον παίρνω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ και μου λέει «Πρέπει να πάω να πάρω την Τασούλα από τα πρακτορεία. Αν θες σε παίρνω και πάμε μαζί και μετά πάμε και οι τρεις για καφέ». Κεκεδίζοντας τα έλεγε βέβαια, αλλά τον είχα συνηθίσει.

Μου είχε μιλήσει για την γκόμενά του, αλλά μέχρι τότε δεν την είχα δει. Πάμε με το αυτοκίνητό του στα πρακτορεία και περιμέναμε. Και ξαφνικά σκάει μια γκομενάρα στο βάθος και λέω «πώωω δες Κώστα, μια μουνάρα». Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η γκόμενα ήταν η δική του. Χαιρετιούνται από μακριά, η γκόμενα κάνει «ούου» και κατευθύνεται προς το μέρος μας. Μου έφυγε το σαγόνι και σκέφτομαι «τι του βρήκε, ρε πούστη μου, του κεκέ;»

Πλησιάζει η γκόμενα, πέφτουν αγκαλιές, φιλιά και μόλις ανοίγει το στόμα της, κεκέδιζε χειρότερα από αυτόν. Μιλάμε δράμα, δεν μπορούσε να τελειώσει φράση η κακομοίρα.
Να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κοίταζα αλλού για να μπορέσω να κρατηθώ να μην γελάσω. Μου τη σύστησε και είπε για να με βγάλει από τη δύσκολη θέση «δεν τρέχει τίποτα, feel free, κεκεδίζουμε και οι δύο και τα βρήκαμε».

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Αφού χώρισα με την τρελη έχω αναφερθεί στο νήμα για τις τρελές... Γνώρισα ένα αλβανιδακι που ψάχνει σοβαρή κατασταση μου το είπε εξ αρχής. Όμορφη γκόμενα γυμνάσμενο σώμα και πρόσεχει τι τρώει τι πίνει και τα σχετικά που κάνουν οι fit .... Ε πάμε για χαλαρό καφέ και σκάει με ξωπλατο μπλούζακι και ήταν γεμάτη κρεατοελιές μέτρησα τουλάχιστον 5 και ξενέρωσα φουλ...

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    3 KB · Εμφανίσεις: 157

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Εδώ αναφέρουμε εμπειρίες με ωραίες γκόμενες, που όμως έχουν κάποια ιδιαιτερότητα που τις χαλάει ή σε έχει ξενερώσει καθώς και πόσο σε έχει προβληματίσει όλο αυτό.

Ωραία γκόμενα, φίλη μου, αλλά με πολύ «βλάχικη» προφορά από ορεινή γαλλική περιοχή, όταν την βλέπεις για πρώτη φορά σου τραβάει την προσοχή, αλλά άμα ανοίξει το στόμα, ξενερώνεις με την πρώτη.

τυπε στο παγκακι που εμενα παλια ηταν μια αλλη αστεγη,καλο μουνετο αλλα ηταν κουφη και γκαβη :wanker::wanker::wanker:

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
739
Πόντοι
81
Συνηθως ωραια και ελευθερη σημαινει οτι καποιο λακκο εχει η φαβα. Παντως αρκετες δεν το εχουν με την συζητηση..δεν μπορουν να βρουν ενα θεμα να συζητησουν ουτε να παρουν καποια πρωτοβουλια.

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
2 γκόμενες με ιδιαιτερότητες αξίζει να αναφέρω..
η πρω΄τη ο ορισμός του στίχου "εφευγα από το σπιτι σου να πάω στη δουλειά και ερχόταν το ντελίβερι και σου ρίχνε ψωλιά" είχα γυρίσει όντως νωρίτερα σπίτι της και είδα τον ντε΄λιβερά να πηγαίνει γυμνός στο μπάνιο(γνωστός ντελιβεράς της γειτονιάς)
η δεύτερη εμφάνιση 8άρι αλλα το ένα δόντι το μπροστά ήταν τόσο στραβό λες και είχε θυμώσει και δεν ήθελε να κάνει παρεά με τα υπολοιπα στη σειρά και κοιτούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είπαμε η γκόμενα 8αρι εμφανησιακά αλλα γίνόταν 2άρι μόλις άνοιγε το στόμα της.(δεν θέλετε να περιγράψω τι εστί πίπα με δόντι σαν χαυλιόδοντας... :(

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.774
Πόντοι
456
μετα απο χρονια παρατηρησης, εχω να πω οτι ωραια γυναικα αλλα και γενικα γυναικα, σπανια εχει χιουμορ. σπανιοτατα μπορει να πει πετυχημενα ενα ανεκδοτο, η ενα δικο της αστειο. αμα ειναι και Ωραια αυτο σπανιζει παρα παρα πολυ. λετε να ειναι Ιδεα μου?

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Είπαμε η γκόμενα 8αρι εμφανησιακά αλλα γίνόταν 2άρι μόλις άνοιγε το στόμα της.(δεν θέλετε να περιγράψω τι εστί πίπα με δόντι σαν χαυλιόδοντας... :(
Αφού έφτασε ως την πίπα, πάλι καλά. Με μία γιαπωνέζα που είχα γνωρίσει, αν και όμορφη, δεν το προχώρησα, γιατί είχε τόσο χάλια οδοντοστοιχία που δεν μπορούσα ούτε καν να τη φιλήσω. Φαινότανε σαν να είχανε μαλώσει τα δόντια μεταξύ τους και κοιτάζανε σε αντίθετες κατευθύνσεις για να μη βλέπει το ένα το άλλο. Απερίγραπτα αηδιαστικό θέαμα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
μετα απο χρονια παρατηρησης, εχω να πω οτι ωραια γυναικα αλλα και γενικα γυναικα, σπανια εχει χιουμορ. σπανιοτατα μπορει να πει πετυχημενα ενα ανεκδοτο, η ενα δικο της αστειο. αμα ειναι και Ωραια αυτο σπανιζει παρα παρα πολυ. λετε να ειναι Ιδεα μου?
αυτό έχει αποδειχτεί τύπε. Πόσες κάνουν Stand up Comedy;

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.048
Πόντοι
216
Δούλευα περιστασιακά σε ένα μικρό κέϊτερινγκ το 2014 και με μία συνάδελφο σερβιτόρα,απλή καθημερινή κοπέλα με τα πιασήματα της,γύρω στα σαράντα πέντε,ελάχιστες σχέσεις στην ζωή της αλλά ωραία μπόλικα βυζόμπαλα,αρχίσαμε τα σου-ξου-μου-ξου λεκτικώς και όταν ήταν "να δέσει το γλυκό" της είπα τα προβλήματα υγείας που είχα και με απασχολούσανε...
Σαν να έπεσε μετεωρίτης,εξαφανίστηκε από προσώπου γης και μέσω τρίτου προσώπου έμαθα ότι αποφεύγει τους "αρρωστιάρηδες" γιατί δεν της αρέσει να μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες μιας και το στενό οικογενειακό της περιβάλλον είχε και έχει μπόλικες παρόμοιες περιπτώσεις...
Πριν από την στιγμή της αλήθειας,με είχε καλέσει στο σπίτι της δύο-τρεις φορές μετά το τέλος του κέϊτερινγκ αλλά εγώ είχα αρνηθεί γιατί ήξερα ότι εάν έπαιζε σεξ (που ουσιαστικά εκεί θα κατέληγε το πράγμα) εγώ από την κούραση δεν θα μπορούσα να "αποδώσω"...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.048
Πόντοι
216
Αφού χώρισα με την τρελη έχω αναφερθεί στο νήμα για τις τρελές... Γνώρισα ένα αλβανιδακι που ψάχνει σοβαρή κατασταση μου το είπε εξ αρχής. Όμορφη γκόμενα γυμνάσμενο σώμα και πρόσεχει τι τρώει τι πίνει και τα σχετικά που κάνουν οι fit .... Ε πάμε για χαλαρό καφέ και σκάει με ξωπλατο μπλούζακι και ήταν γεμάτη κρεατοελιές μέτρησα τουλάχιστον 5 και ξενέρωσα φουλ...
Τέλος του 2000,δούλευα σε ένα μπαρ-εστιατόριο,πίσω από το Χίλτον και είχαμε έναν συνάδελφο αρκετά χρόνια μεγαλύτερο από την υπόλοιπη ομάδα...
Είχε έρθει ως σερβιτόρα μία μικρούλα,η οποία είχε μπόλικες ελιές και κρεατοελιές.
Αυτός για να ξεκινήσει την κουβέντα μαζί της,μετά απο τρεις-τέσσερις ημέρες αφού είχε ξεκινήσει να εργάζεται σταθερά η κοπέλα,της λέει της εξής ατάκα..
"Βάζω το ούζο,βάζεις τις ελιές?!"
Ψιλοστράβωσε η κοπέλα και έτσι έληξε άδικα μία πιθανή γυπαετική κίνηση...!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Σαν να έπεσε μετεωρίτης,εξαφανίστηκε από προσώπου γης και μέσω τρίτου προσώπου έμαθα ότι αποφεύγει τους "αρρωστιάρηδες" γιατί δεν της αρέσει να μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες μιας και το στενό οικογενειακό της περιβάλλον είχε και έχει μπόλικες παρόμοιες περιπτώσεις...
Ήταν δικαίωμά της να αποφεύγει δυσάρεστες καταστάσεις μιας και τις είχε ζήσει και στο περιβάλλον της... Δεν το λες και ιδιαιτερότητα.

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
δεν νομιζω οτι ειναι ιδαιτεροτητα αυτο αλλωστε απ'οσο γνωριζω οι κρεατοελιες φευγουν με μικροεγχειρηση ή και με καυτιριασμο
οποτε για ξανα δες την περιπτωση τις μικρης αλβανιδουλας

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Τραβιομουν με μια γκομενα πολυ ωραιο μωρο, πανω απ τα κυβικά μου
Η οποια ηταν και ερωτευμένη μαζι μου
Δεν το πίστευα

Γαμιομασταν μέχρι και 7 φορές σε μια μερα
Γαμιομασταν σε σάουνα, σε πισίνα και οπου βρεθούμε καναμε παιχνίδι, χυναμε συγχρονισμένα, μου τα κατάπινε ηταν όνειρο.

Το ξενέρωμα που τα έσβηνε ολα αυτα ηταν το γεγονος πως πολυ συχνα καθε δυο μήνες έβγαζε ενα σιχαμερό και αηδιαστικό επιχειλιο έρπη ο οποίος έμενε εκει για δυο εβδομάδες τουλάχιστον.

Αυτη αισθανόταν άβολα, εγω συχαινομουν να την πλησιάσω και παράλληλα προσπαθούσα να κανω τον αδιάφορο.

Καπακια μπορει να έσκαγε και περίοδος και έκανα να γαμησω 1 μήνα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Μια νυμφομάνα που είχα στα 22 μου κι αυτή 26 πιάνεται;;;; Δεν υπήρχε το γαμήσι της όπως και η τρέλα!!! Γαμήσια παντού και όλες τις ώρες!!! Απλά τότε, το νεαρό της ηλικίας μου με έκανε να μην θέλω να τη μοιράζομαι γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν ήμουν ο μοναδικός :cheesy::cheesy::cheesy:

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
325
Πόντοι
20
Δούλευα περιστασιακά σε ένα μικρό κέϊτερινγκ το 2014 και με μία συνάδελφο σερβιτόρα,απλή καθημερινή κοπέλα με τα πιασήματα της,γύρω στα σαράντα πέντε,ελάχιστες σχέσεις στην ζωή της αλλά ωραία μπόλικα βυζόμπαλα,αρχίσαμε τα σου-ξου-μου-ξου λεκτικώς και όταν ήταν "να δέσει το γλυκό" της είπα τα προβλήματα υγείας που είχα και με απασχολούσανε...
Πριν από την στιγμή της αλήθειας,με είχε καλέσει στο σπίτι της δύο-τρεις φορές μετά το τέλος του κέϊτερινγκ αλλά εγώ είχα αρνηθεί γιατί ήξερα ότι εάν έπαιζε σεξ (που ουσιαστικά εκεί θα κατέληγε το πράγμα) εγώ από την κούραση δεν θα μπορούσα να "αποδώσω"...
Μετα απο δουλεια σε catering εχω κανει το σεξ..δεν επεφτε και δεν τελειωνα ποτε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ισχύει αυτό, κι ο λόγος είναι απλός, απλά δε χρειάζεται. Δεν έχουν κάποιο κίνητρο για να το χτίσουν, οπότε δε δουλεύουν καθόλου αυτό το κομμάτι. Λίγες οι εξαιρέσεις.
Το βλέπεις και στο ίντερνετ αυτό, και γενικα στα σόσιαλ, και ακόμα και εδώ μέσα, πόσα "γελακια" παίρνουν ποστς από γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν χιούμορ, ασχέτως αν ήταν καλό ή όχι.
Πώς να μπει μετά η άλλη στη διαδικασία να το βελτιώσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom