Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Όταν σε κάθε ποστ το επιχείρημα είναι ''εθνίκια'' εεε συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι επίπεδο.

Ας προσέχατε αν θέλατε πολιτισμένο διάλογο(που δεν το νομίζω).
με ανθρώπους που μισούν την πατρίδα τους το μόνο που έχω σαν απάντηση είναι μπινελίκωμα!

κλάψε όσο θες για την έλλειψη διαλόγου.

Επισκέπτης
Αυτό ακριβώς λέω,εφόσον δεν υπάρχει επίπεδο,τέλος δεν υπάρχει επίπεδο.

Και για την Πολωνική ελίτ,
εφόσον αποφάσισε το ΚΚΣΕ ότι είναι φασίστες,
ήρθε το τέλος τους , στο ... Κατύν.

Ευτυχώς που στην Ελλάδα γαμήσαμε το ΚΚΕ
και δεν γίναμε λαϊκή δημοκρατία
να αποφασίζουν κάτι @@ σαν εσάς.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
1)Ρε δεν πάνε να γαμηθούν ;;
Ας αφαιρέσουν αυτοί την ημισέληνο με το αστέρι από τις σημαίες τους!!!!!!!!
Γαμώ τα κοράνια τους και γαμω τα τζαμιά τους τα ζώα.

2)Δεν θα προλάβουν. Θα  αφυπνιστούν οι λαοί
και θα ξεσπάσει θύελα που θα στείλει στο διάολο τα γιαχαμπίμπια.

Δικέ μου εγώ πάντως το μελετάω το μανιφέστο  :grin:

Σκέτη Σπουδή είναι Ο ΤΥΠΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Και για την Πολωνική ελίτ,
εφόσον αποφάσισε το ΚΚΣΕ ότι είναι φασίστες,
ήρθε το τέλος τους , στο ... Κατύν.

Ευτυχώς που στην Ελλάδα γαμήσαμε το ΚΚΕ
και δεν γίναμε λαϊκή δημοκρατία
να αποφασίζουν κάτι @@ σαν εσάς.
Σε έπιασε ο πόνος για τους Πολωνούς τώρα εεε;;;

Πόσο μονόπλευρη η άποψη σου.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Σόρρυ αλλά εσύ κλάφτηκες για το επίπεδο του ΠΠ μόλις κ όχι εγώ. :2funny:
εγώ τον έβρισα απλά.
αλλά είπαμε...μόλις αριστερίζει κάποιος το iq γίνεται κατσικιού και καταλαβαίνει ότι νάναι.

κλαψομούνιασε κι άλλο με το επίπεδο!

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πριν από κάμποσους μήνες, δημοσίευμα που τυχαία έπεσε τώρα στα χέρια μου (τύλιγα τα ψάρια με την εφημερίδα) έγραφε αυτό που σας βάζω εδω σκαναρισμένο.

Βλέπει κανείς μια ταύτιση απόψεων του ιεράρχη με τον άρρωστο που καθάρισε 80 άτομα στη Νορβηγία. Κάτι για το ισλάμ και την Ευρώπη λέει και αυτός ο τύπος.

Βλέπει κανείς επίσης (όχι στο δημοσίευμα) μια ομοιότητα στο "look" του καθηκιού αυτού της Νορβηγίας με άλλα, που εκφράζουν περίπου ίδιες απόψεις, ή συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις. Αν θέλετε και το όνομα που μου έρχεται τώρα, να σας το πω.

Με λίγα λόγια βλέπει κανείς ότι βρίσκονται άνθρωποι που εκφράζουν τέτοιες θέσεις που δεν τους σταματάει καμία λογική, κανένα όριο (και κανένας φόβος τιμωρίας) όταν τους "τη βαρέσει" και πάνε να επιβάλουν "τα πιστεύω τους".

Δυστυχώς, τέτοιοι άνθρωποι (σαν τον ιεράρχη) καταλαμβάνουν και "σημαντικές" θέσεις.

Αν κατάλαβα καλά από τα νομικώς ισχύοντα στη Νορβηγία, ο τύπος αυτός (που σκότωσε περί τα 80 άτομα) όχι μόνο δε θα εκτελεστεί, αλλά δε θα κάτσει μέσα ούτε 25 χρόνια.

Μάλλον δεν πάμε καλά.

Συνημμένα

• Anthimos.jpg
    Anthimos.jpg
    176,5 KB · Εμφανίσεις: 16

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εγώ τον έβρισα απλά.
αλλά είπαμε...μόλις αριστερίζει κάποιος το iq γίνεται κατσικιού και καταλαβαίνει ότι νάναι.

κλαψομούνιασε κι άλλο με το επίπεδο!
e
ελα ρε μαλακα τζειμς.τι γινετε? δες πμ

Επισκέπτης
Αν κατάλαβα καλά από τα νομικώς ισχύοντα στη Νορβηγία, ο τύπος αυτός (που σκότωσε περί τα 80 άτομα) όχι μόνο δε θα εκτελεστεί, αλλά δε θα κάτσει μέσα ούτε 25 χρόνια.

Ο Βασίλης Ξηρός έκατσε μέσα ούτε 9 χρόνια.
Ο Δημητράκης ούτε 5.
Ο Σερίφης δεν μπήκε καν φυλακή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πριν από κάμποσους μήνες, δημοσίευμα που τυχαία έπεσε τώρα στα χέρια μου (τύλιγα τα ψάρια με την εφημερίδα) έγραφε αυτό που σας βάζω εδω σκαναρισμένο.

Βλέπει κανείς μια ταύτιση απόψεων του ιεράρχη με τον άρρωστο που καθάρισε 80 άτομα στη Νορβηγία. Κάτι για το ισλάμ και την Ευρώπη λέει και αυτός ο τύπος.

Βλέπει κανείς επίσης (όχι στο δημοσίευμα) μια ομοιότητα στο "look" του καθηκιού αυτού της Νορβηγίας με άλλα, που εκφράζουν περίπου ίδιες απόψεις, ή συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις. Αν θέλετε και το όνομα που μου έρχεται τώρα, να σας το πω.

Με λίγα λόγια βλέπει κανείς ότι βρίσκονται άνθρωποι που εκφράζουν τέτοιες θέσεις που δεν τους σταματάει καμία λογική, κανένα όριο (και κανένας φόβος τιμωρίας) όταν τους "τη βαρέσει" και πάνε να επιβάλουν "τα πιστεύω τους".

Δυστυχώς, τέτοιοι άνθρωποι (σαν τον ιεράρχη) καταλαμβάνουν και "σημαντικές" θέσεις.

Μάλλον δεν πάμε καλά.
Το οτι η Ισλαμικη λαιλαπα απειλει την Ευρωπη, ειναι δεδομενο. Αντικειμενικα δεδομενο. Δεν αμφισβητειται.
Και λοιπον? Ας παρεμβουν τα κρατη και οι θεσμοι της Ευρωπης να το αποτρεψουν.
Αυτο σημαινει οτι οποιος το λεει, εχει...ιδεολογικη συγγενεια με τον Νορβηγο παλαβο?
Και ουσιαστικα παρακινει σε τετοιες ενεργειες?
Ρε φιλε για ονομα του Θεου δηλαδη. Ελεος.

Επισκέπτης
Εγκλήματα σαν του Κατύν,
δεν έχον διαπραχθεί ποτέ από ανθρώπους.
Μόνο από κουμμουνιστές.
Για τον Χίτλερ δεν έχεις ακούσει τίποτα εεε;;; :cheesy:

Αλλά βέβαια οι νεκροί ρώσοι-κομμουνιστές κ εβραίοι είναι απλά μία αριστερή απάτη,σωστά;;;; :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο Βασίλης Ξηρός έκατσε μέσα ούτε 9 χρόνια.
Ο Δημητράκης ούτε 5.
Ο Σερίφης δεν μπήκε καν φυλακή.
Παρεμπιπτοντως, ο Βασιλης Ξηρος πρεπει να εχει μεινει τα περισσοτερα χρονια φυλακη, απο οποιονδηποτε αλλο Ελληνα που δεν εχει τιμωρηθει για φονο ή για εσχατη προδοσια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για τον Χίτλερ δεν έχεις ακούσει τίποτα εεε;;; :cheesy:

Αλλά βέβαια οι νεκροί ρώσοι-κομμουνιστές κ εβραίοι είναι απλά μία αριστερή απάτη,σωστά;;;; :grin:
Καλα, εδω μην το κουραζεις.
Η σφαγη του Κατυν ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ντροπες της Ιστοριας του ανθρωπινου γενους.

Επισκέπτης
Το οτι η Ισλαμικη λαιλαπα απειλει την Ευρωπη, ειναι δεδομενο. Αντικειμενικα δεδομενο. Δεν αμφισβητειται.
Αυτο σημαινει οτι οποιος το λεει, εχει...ιδεολογικη συγγενεια με τον Νορβηγο παλαβο?
Πώς ακριβώς την απειλεί;;;

Και ο χριστιανισμός κάποτε οδηγούσε ανθρώπους στην πυρά να σου υπενθυμίσω.....

Και τέλος ναι όταν κάνεις λεει ότι ''το Ισλάμ αποτελει απειλή'' κ διάφορα τέτοια έχοντας αξιώματα, πλησιάζει προς τον Νορβηγό(αν κ ελάχιστα καθώς η πράξη απέχει πολύ).

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ενω οταν μιλανε για νεκρους αστυνομικους ειναι ολα κομπλε και δεν υπαρχει κατι επικινδυνο ας πουμε.. :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πώς ακριβώς την απειλεί;;;

Και ο χριστιανισμός κάποτε οδηγούσε ανθρώπους στην πυρά να σου υπενθυμίσω.....

Και τέλος ναι όταν κάνεις λες το Ισλάμ αποτελει απειλή κ διάφορα τέτοια πλησιάζεις προς τον Νορβηγό(αν κ ελάχιστα καθώς η πράξη απέχει πολύ).
Η Ισλαμικη λαιλαπα απειλει την Ευρωπη, οπως ακριβως η εισβολη των Περσων επι Αρχαιων Ελληνων και οπως με την εξαπλωση των Τουρκων τον 17ο αιωνα που σταματησαν στη Βιεννη.
Απειλει με τον βαρβαρισμο της, τους λιθοβολισμους, τις κρεμαλες και τα κοψιματα χεριων και κεφαλιων που ειναι στην ημερησια διαταξη στις χωρες τους. Απειλει με τις γυναικες μεσα στις μπουργκες. Απειλεί με την ελλειψη δημοκρατιας.

Μας απειλουν ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ και ΒΑΡΒΑΡΟΙ.
Αν ηταν πολιτισμενοι, θα μεταναστευαμε ΕΜΕΙΣ σε αυτους και οχι ΑΥΤΟΙ σε μας.
Σε καλυψα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom