Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

Επισκέπτης
Δηλαδή οι ναζί υπήρξαν καλύτεροι,αυτό θες να μου πεις;;;

Πες το μην ντρέπεσαι.

Ρε μαλάκες
από το Στάλιν οι πάντες ήταν καλύτεροι.
Μην το ψάχνετε.

Το ΚΚΣΕ και το Πολίτικ Μπιρό
καθόριζαν νούμερα ατόμων που έπρεπε να εκτελεστούν.

Οι πράκτορες της GPU μετά NKVD άρχιζαν να ψάχνουν τους φακέλους.
Όποιος είχε κάνει στο λευκό στρατό , ήταν στρατιωτικός επί τσάρου,
είχε περιουσία παλιότερα , είχε πει τίποτε για τα σοβιέτ σε καφενεία κτλ
ήταν τελειωμένος και πήγαινε για εκτέλεση.

Με αυτούς όμως δεν συμπλήρωναν τα νούμερα που απαιτούσε η κεντρική επιτροπή να εκτελεστούν.ΟΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΛΟΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.

Τα αφηγείται αυτά ο Κουρτουά στη ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν θεωρήσουμε ότι το ισλάμ απειλεί την Ευρώπη, θα μπορούσαμε με την ίδια λογική να θεωρήσουμε ότι ο χριστιανισμός απειλούσε όλες τις χώρες στις οποίες εξαπλώθηκε.

κοιτα η ομογένεια δεν αποτελει προβλημα... το κοτειλ ειναι το προβλημα..

και ο αποτερος στοχος που ειναι η επικρατηση της ευρωπης απο μουσουλμανους.

Μαλλον τοτε εκει θα πεσει το πολυ λιπασμα   :uglystupid:

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παντως, οι Γερμανοι το 1944 λιγο πριν φυγουν απο την Ελλαδα, σκοπευαν να εκτελεσουν ολους τους φυλακισμενους Ελληνες πολιτικους και στρατιωτικους, ωστε να μην μπορεσει να υπαρξει σταθεροτητα μετά την αποχωρηση τους (και να δημιουργηθει το κλιμα οτι αυτοι κρατουσαν τη συνοχη).
ΔΕΝ το εκαναν παντως. Λεγεται ότι υπηρξαν φωνες ακομη και μεσα τη γερμανικη διοικηση που το απετρεψαν. Δεν ξερω αν ειναι οντως αληθεια, καπου γραφεται παντως (μην με βαλετε να ψαχνω).
Οι Σοβιετικοι ομως το εκαναν. Και ξαναλεω ΔΕΝ ειχαν πολεμο με τους Πολωνους.

Όντως υπήρξαν (μερικοί) Γερμανοί που φεύγοντας δεν έκαναν αυτά που είχαν διαταγές να κάνουν.
Το ξέρω, γιατί ένα από αυτά ηταν η ανατίναξη του φράγματος του Μαραθώνα, η οποία αν γινόταν θα άφηνε την Αθήνα χωρίς νερό για μια δεκαετία και βάλε.

Είχε υπονομευθεί με εκκρηκτικά, αλλά ο υπέυθυνος αξιωματικός (νομίζω ήταν Αυστριακός αλλά ξεχνάω το όνομά του) δεν το τίναξε. Τους μάζεψε και έφυγαν έτσι.

Στη συνέχεια τον δίκασαν σε στρατοδικείο (για ανυπακοή σε διαταγή του Φύρερ) και τον εκτέλεσαν.

Αυτός όμως δεν απετέλεσε ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ σε όσα έκαναν οι Γερμανοί (και άλλοι εμπόλεμοι - ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ) στη δίνη της σύρραξης.

Τώρα όμως, ΠΟΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΕΧΟΥΜΕ και βγαίνει ένας μουρλός και καθαρίζει 80 άτομα?

Επισκέπτης
Ρε μαλάκες
από το Στάλιν οι πάντες ήταν καλύτεροι.
Μην το ψάχνετε.

Το ΚΚΣΕ και το Πολίτικ Μπιρό
καθόριζαν νούμερα ατόμων που έπρεπε να εκτελεστούν.

Οι πράκτορες της GPU μετά NKVD άρχιζαν να ψάχνουν τους φακέλους.
Όποιος είχε κάνει στο λευκό στρατό , ήταν στρατιωτικός επί τσάρου,
είχε περιουσία παλιότερα , είχε πει τίποτε για τα σοβιέτ σε καφενεία κτλ
ήταν τελειωμένος και πήγαινε για εκτέλεση.

Με αυτούς όμως δεν συμπλήρωναν τα νούμερα που απαιτούσε η κεντρική επιτροπή να εκτελεστούν.ΟΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΛΟΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.

Τα αφηγείται αυτά ο Κουρτουά στη ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.
Εεε τότε ντάξει έτσι θα'ναι.... :2funny: :2funny: :2funny:

Αν νικούσε ο Χίτλερ θα ζούσε η παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία χειρότερες καταστάσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το ψαχνω. Επιφυλασσομαι.
Λοιπον.
Ο Περιανδρος καταδικασθηκε σε 12 χρονια για αποπειρες ανθρωποκτονιας.
Η εναρξη ποινης εγινε το 2005.
Και όπου ναναι βγαινει μεχρι τελος του ετους, γιατι ειναι στις αγροτικες φυλακες και καθε μερα μετραει διπλη.
Αρα θα μεινει το πολυ 6 χρονια φυλακη.
Επομενως Λακη ακυρο το παραδειγμα σου.

Επισκέπτης
Φυσικα απο οπου προερχεται, αλλά τωρα μιλαμε για το Κατυν.
Βασικά το θέμα είναι: ''οι δολοφόνοι-μετανάστες'' κ όχι το Κατυν....

Αλλά ο Λάκης ό,τι θυμάται χαίρεται....έχει μερικές αγάπες ιδιαίτερες ο άνθρωπος. :2funny:

Επισκέπτης
Βασικά το θέμα είναι: ''οι δολοφόνοι-μετανάστες'' κ όχι το Κατυν....

Αλλά ο Λάκης ό,τι θυμάται χαίρεται....έχει μερικές αγάπες ιδιαίτερες ο άνθρωπος. :2funny:

Πάρε να 'εχεις λοιπόν ...
Islam's Latest Contributions to Peace
"Mohammed is God's apostle.  Those who follow him are ruthless
to the unbelievers but merciful to one another"  Quran 48:29

2011.07.26 (Yala, Thailand) - Muslim 'insurgents' shoot a civilian to death in front of his 6-year-old daughter.
2011.07.25 (Muqdadiya, Iraq) - Terrorists plant a bomb near a hospital which leaves three dead.
2011.07.25 (Kirkuk, Iraq) - Two people bleed to death following a Mujahideen bomb blast at a restaurant.
2011.07.25 (Helmand, Afghanistan) - Two young boys, anges 9 and 13, are taken out by a Taliban landmine.
2011.07.25 (Yala, Thailand) - Teachers are the targets of a bomb attack by Muslim 'insurgents'.
2011.07.24 (Zarqa, Jordan) - A 35-year-old woman is murdered by her brother for having sex outside of marriage.

Πηγή:

Επισκέπτης
Πάρε να 'εχεις λοιπόν ...
Islam's Latest Contributions to Peace
"Mohammed is God's apostle.  Those who follow him are ruthless
to the unbelievers but merciful to one another"  Quran 48:29

2011.07.26 (Yala, Thailand) - Muslim 'insurgents' shoot a civilian to death in front of his 6-year-old daughter.
2011.07.25 (Muqdadiya, Iraq) - Terrorists plant a bomb near a hospital which leaves three dead.
2011.07.25 (Kirkuk, Iraq) - Two people bleed to death following a Mujahideen bomb blast at a restaurant.
2011.07.25 (Helmand, Afghanistan) - Two young boys, anges 9 and 13, are taken out by a Taliban landmine.
2011.07.25 (Yala, Thailand) - Teachers are the targets of a bomb attack by Muslim 'insurgents'.
2011.07.24 (Zarqa, Jordan) - A 35-year-old woman is murdered by her brother for having sex outside of marriage.

Πηγή:
Tα ξέρω αυτά,σε ευρωπαϊκό έδαφος έχεις κάτι;;;;

Για το επιχειρημά μου είναι ότι το Ισλάμ εξημερώνεται κιόλας.

Επισκέπτης

Ο ζητών , ευρίσκει ...

Δολοφονία πρώην ερωμένης και της αδελφής της από μουσουλμάνο στην Αγγλία
και βιασμός των νεκρών πτωμάτων σου κάνει ;;;;;;;
Πάρτην ....
.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δεν εχω αντιληφθει γιατι οι αριστεροι στηριζετε τους Μουσουλμανους.
Αυτοι σιχαινονται οσα πρεσβευετε.
Και αν επικρατουσαν, θα ησασταν οι πρωτοι που θα εξοντωναν.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

μια ζωή άκυρος είσαι ρε!
δες κάτι απ τα πολλά που έβλεπε ο νορβηγός και του τη βάρεσε:

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011
14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες. Όλοι οι βιασμοί στην Νορβηγία προέρχονται από ΜΗ Δυτικούς αλλοδαπούς σύμφωνα με την αστυνομία.
Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε.
eva-helgetun-12_6_2011.jpg

Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες.Απο τότε που άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή.
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε σε τι μετατρέπουν το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Την Ελλάδα:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom