Επισκέπτης
Aπό όπου κ αν προέρχεται ή μόνο η κομμουνιστική;;;Θελω να πω οτι η κομματικη μισαλλοδοξια και ο φανατισμος ξεπερνουν ακομη και την πολεμικη συρραξη.
Aπό όπου κ αν προέρχεται ή μόνο η κομμουνιστική;;;Θελω να πω οτι η κομματικη μισαλλοδοξια και ο φανατισμος ξεπερνουν ακομη και την πολεμικη συρραξη.
Δηλαδή οι ναζί υπήρξαν καλύτεροι,αυτό θες να μου πεις;;;
Πες το μην ντρέπεσαι.
Αν θεωρήσουμε ότι το ισλάμ απειλεί την Ευρώπη, θα μπορούσαμε με την ίδια λογική να θεωρήσουμε ότι ο χριστιανισμός απειλούσε όλες τις χώρες στις οποίες εξαπλώθηκε.
Παντως, οι Γερμανοι το 1944 λιγο πριν φυγουν απο την Ελλαδα, σκοπευαν να εκτελεσουν ολους τους φυλακισμενους Ελληνες πολιτικους και στρατιωτικους, ωστε να μην μπορεσει να υπαρξει σταθεροτητα μετά την αποχωρηση τους (και να δημιουργηθει το κλιμα οτι αυτοι κρατουσαν τη συνοχη).
ΔΕΝ το εκαναν παντως. Λεγεται ότι υπηρξαν φωνες ακομη και μεσα τη γερμανικη διοικηση που το απετρεψαν. Δεν ξερω αν ειναι οντως αληθεια, καπου γραφεται παντως (μην με βαλετε να ψαχνω).
Οι Σοβιετικοι ομως το εκαναν. Και ξαναλεω ΔΕΝ ειχαν πολεμο με τους Πολωνους.
Εεε τότε ντάξει έτσι θα'ναι....Ρε μαλάκες
από το Στάλιν οι πάντες ήταν καλύτεροι.
Μην το ψάχνετε.
Το ΚΚΣΕ και το Πολίτικ Μπιρό
καθόριζαν νούμερα ατόμων που έπρεπε να εκτελεστούν.
Οι πράκτορες της GPU μετά NKVD άρχιζαν να ψάχνουν τους φακέλους.
Όποιος είχε κάνει στο λευκό στρατό , ήταν στρατιωτικός επί τσάρου,
είχε περιουσία παλιότερα , είχε πει τίποτε για τα σοβιέτ σε καφενεία κτλ
ήταν τελειωμένος και πήγαινε για εκτέλεση.
Με αυτούς όμως δεν συμπλήρωναν τα νούμερα που απαιτούσε η κεντρική επιτροπή να εκτελεστούν.ΟΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΛΟΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.
Τα αφηγείται αυτά ο Κουρτουά στη ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.
Λοιπον.Το ψαχνω. Επιφυλασσομαι.
Αν νικούσε ο Χίτλερ θα ζούσε η παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία χειρότερες καταστάσεις.
Φυσικα απο οπου προερχεται, αλλά τωρα μιλαμε για το Κατυν.Aπό όπου κ αν προέρχεται ή μόνο η κομμουνιστική;;;
Επομενως Λακη ακυρο το παραδειγμα σου.
Βασικά το θέμα είναι: ''οι δολοφόνοι-μετανάστες'' κ όχι το Κατυν....Φυσικα απο οπου προερχεται, αλλά τωρα μιλαμε για το Κατυν.
Βασικά το θέμα είναι: ''οι δολοφόνοι-μετανάστες'' κ όχι το Κατυν....
Αλλά ο Λάκης ό,τι θυμάται χαίρεται....έχει μερικές αγάπες ιδιαίτερες ο άνθρωπος.
Μια χαρα ειναι.Οπότε η ελληνική δικαιοσύνη είναι η τελειότερη στον κόσμο.
Tα ξέρω αυτά,σε ευρωπαϊκό έδαφος έχεις κάτι;;;;Πάρε να 'εχεις λοιπόν ...
Islam's Latest Contributions to Peace
"Mohammed is God's apostle. Those who follow him are ruthless
to the unbelievers but merciful to one another" Quran 48:29
2011.07.26 (Yala, Thailand) - Muslim 'insurgents' shoot a civilian to death in front of his 6-year-old daughter.
2011.07.25 (Muqdadiya, Iraq) - Terrorists plant a bomb near a hospital which leaves three dead.
2011.07.25 (Kirkuk, Iraq) - Two people bleed to death following a Mujahideen bomb blast at a restaurant.
2011.07.25 (Helmand, Afghanistan) - Two young boys, anges 9 and 13, are taken out by a Taliban landmine.
2011.07.25 (Yala, Thailand) - Teachers are the targets of a bomb attack by Muslim 'insurgents'.
2011.07.24 (Zarqa, Jordan) - A 35-year-old woman is murdered by her brother for having sex outside of marriage.
Πηγή:
Μια χαρα είναι.
''παίνεψε το σπίτι σου μην πέσει και σε πλάκωσει''Μια χαρα ειναι.
Tα ξέρω αυτά,σε ευρωπαϊκό έδαφος έχεις κάτι;;;;
Δεν εχω αντιληφθει γιατι οι αριστεροι στηριζετε τους Μουσουλμανους.Tα ξέρω αυτά,σε ευρωπαϊκό έδαφος έχεις κάτι;;;;
Για το επιχειρημά μου είναι ότι το Ισλάμ εξημερώνεται κιόλας.
Δεν εχω αντιληφθει γιατι οι αριστεροι στηριζετε τους Μουσουλμανους.
μια ζωή άκυρος είσαι ρε!Tα ξέρω αυτά,σε ευρωπαϊκό έδαφος έχεις κάτι;;;;
Για το επιχειρημά μου είναι ότι το Ισλάμ εξημερώνεται κιόλας.