Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για να το τελείωνουμε το παραμύθι...
Δικαίωμά τους να λέγονται όπως θέλουν και να ισχυρίζονται ότι απόγονοι του μεγαλέκου, του Καλ του Άτλαντα και του Τζορ- Ελ από τον Κρύπτον.
Δικαίωμά μας να τους αφήνουμε μέχρι να παγώσει η κόλαση εκτός ευρωατλαντικών θεσμών και να τους κράζουμε όπου τους πετύχουμε...

Αν είχαν δεχθεί κάτι σε Βόρεια/ Νέα Μακεδονία με ταυτόχρονη αποκήρυξη ηλιθιοτήτων όπως ότι ο μεγαλέκος δεν ήταν έλληνας και ότι η θεσσαλονική είναι "μακεδονική" (ως και οι οβραίοι έχουν περισσότερα δικαιώματα στη θεσσαλονικη από τους κατσαπλιάδες που ζούσαν φλώρινα, άντε καστοριά και τώρα την έχουν δει μακεδόνες) θα ήμασταν ωραία και καλά.

Επισκέπτης
Δεν είναι τα καλα και συμφέροντα.

Κύπριοι όλοι πλην των Τούρκων που ήλθαν να αλλοιώσουν το 4/1.

Το "τουρκο-" μπροστά ενδέχεται να μπαίνει για να δηλώσει το θρήσκευμα άσχετα εάν δεν είναι δόκιμος όρος. Οι Τουρκοκρητικοί ας πούμε ήταν οι μουσουλμάνοι της Κρήτης.

Are you covered?

Μιλάμε δλδ για μουσουλμάνους κύπριους από τη μία και χριστιανούς κύπριους από την άλλη??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μιλάμε δλδ για μουσουλμάνους κύπριους από τη μία και χριστιανούς κύπριους από την άλλη??

Δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα αυτό διότι το θρησκευτικό συναίσθημα δεν είναι όπως πριν έναν αιώνα περίπου, αλλα είναι κάπως κοντά.

Ξεχνάς και τους εποίκους. (Τεχνηέντως ή μη)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Στην Κύπρο έχουμε δύο κοινότητες, την ελληνική (πλειοψηφική) και την τουρκική (μειοψηφική)...
Οι προσδιορισμοί έλληνο, τούρκο είναι εθνοτικοί, κύπρος είναι το όνομα του κράτους...
Τι δεν καταλαβαίνεις;

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα αυτό διότι το θρησκευτικό συναίσθημα δεν είναι όπως πριν έναν αιώνα περίπου, αλλα είναι κάπως κοντά.

Ξεχνάς και τους εποίκους. (Τεχνηέντως ή μη)

Αντικατοπτρίζει δεν αντικατοπτρίζει, εσύ είσαι αυτός που μίλησε για διαχωρισμό με βάση τη θρησκεία.
Κάνω λάθος??

Επισκέπτης
ΟΚ, ΟΚ εντάξει το παραδέχομαι. Ήμουν κι εγώ στις διαδηλώσεις. Ήμουν-δεν ήμουν 16 χρονών τότε. Ήταν λάθος και παρασυρθήκαμε.

Έπρεπε να τελειώσει το ζήτημα ΤΟΤΕ με το συνθετικό "Σλαυϊκή" μπροστά για να προσδιορίζει το έθνος.

Τώρα ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ σε αυτό; Στο ΣΛΑΥΪΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
TOTE συμφωνουσα.ΤΟΤΕ.

ΤΩΡΑ στ'αρχιδια μου.

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ λοιπον,εθνικαραδες του ΤΩΡΑ,την μαλακια των εθνικαραδων του ΤΟΤΕ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
TOTE συμφωνουσα.ΤΟΤΕ.

ΤΩΡΑ στ'αρχιδια μου.

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ λοιπον,εθνικαραδες του ΤΩΡΑ,την μαλακια των εθνικαραδων του ΤΟΤΕ.

Δε νομίζω Σάκη (εκ του supermouse-άκη).

Άμα ήταν ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ δε θα αφιέρωνες ούτε ένα ποστ (όπως για τα αθλητικά νήματα πχ)

Σωστός;

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΚΕΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Το θέμα είναι να μας πεις το γιατί.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

δηλαδη τους αφγανους που εχουν ερθει στην ελλαδα θα τους λεμε αφγανο-αθηναιους? 
ειναι σαν να εξισωνεις στην προκειμενη περιπτωση τον εποικο κατακτητη με τον ιστορικο ιδιοκτητη μιας περιοχης..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εσύ τώρα τι πετάγεσαι?
Ως συνήγορος ή ως μέντορας του ΦΠ??

www.inews.gr/23/alytrotiko-kirygma-gkrouefski-stin-afstralia.htm]http://www.inews.gr/23/alytrotiko-kirygma-gkrouefski-stin-afstralia.htm[/url]

Ειναι σαφες οτι εαν οι σκοπιανοι αναγνωριστουν ως μακεδονες θα διεκδικησουν εδαφη της ελλαδας?

skopiaimage005sp7.jpg

Eιναι σαφες οτι εαν οι σκοπιανοι παρουν το ονομα θα τους ανοιξει η ορεξη μιας και ο αλυτρωτισμος ειναι ηδη επισημη κρατικη αποψη των σκοπιων?

Επισκέπτης
Δε νομίζω Σάκη (εκ του supermouse-άκη).

Άμα ήταν ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ δε θα αφιέρωνες ούτε ένα ποστ (όπως για τα αθλητικά νήματα πχ)

Σωστός;

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΚΕΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Το θέμα είναι να μας πεις το γιατί.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,μιλαμε για ΠΟΛΥ γελιο....
Για να δει τι θα γράφετε την επομένη..
Ετσι,αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αντικατοπτρίζει δεν αντικατοπτρίζει, εσύ είσαι αυτός που μίλησε για διαχωρισμό με βάση τη θρησκεία.
Κάνω λάθος??

Δεν υπάρχει άλλο κριτήριο.

Με βάση το αίμα, την καταγωγή δλδ; Πάμε καλά;

Με βάση τη γλώσσα; Δε γίνεται αφού πολλοί είναι διγλωσσοι.

Με βάση το θρήσκευμα (αφού δεν γίνεται να έχεις άνω του ενός) είναι ο μόνος κάπως πιστός διαχωρισμός.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά, θα πάψω να ασχολούμαι και δεν θα σας ξανακάνω τη χάρη!  :birdman:

Μουνια και τα δύο. Μας πριζώνετε για να γελάτε!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,μιλαμε για ΠΟΛΥ γελιο....Ετσι,αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εξαρταται πως οριζουμε την μακεδονια...με την γεωγραφικη εκταση της αρχαιας μακεδονιας...ή με την εκταση του βυζαντινου θεματος της Μακεδονιας...εαν την οριζουμε με την γεωγραφικη εκταση του βυζαντινου θεματος της Μακεδονιας..τοτε γιατι να μην λεγονται παιονες ή θρακες (οι σκοπιανοι) αφου αυτες οι περιοχες ανηκαν στο βυζαντινο θεμα της Μακεδονιας?

Τα Όρια της Μακεδονίας κατά την Βυζαντινή Περίοδο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,μιλαμε για ΠΟΛΥ γελιο....Ετσι,αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γελάτε;

Γελάστε λοιπόν που αντιπροσωπεύετε απόψεις περιθωριοποιημένες στην κοινωνία. Γελάστε να κρύψετε την πίκρα της περιθωριοποίησης και της απόρριψης των ιδεών σας.

Σακ-βουαϊάζ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αφγανοί της διασποράς μας κάνει??

οι ελληνες της διασπορας (νεα υορκη) ή ελληνοαμερικανοι δεν εχουν τιτλους οικειοτητας...απλως ειναι κατοικοι μιας χωρας(εαν δεν εχουν αισθανονται ηδη αμερικανοι) δεν "μοιραζονται" την γη ουτε με τους αγγλο-σαξωνες ουτε με τους ινδιανους....ομοιως και η τουρκοισκοπιανοι ειναι μια μειονοτητα στην κυπρο μακεδονια που ηρθαν ειτε σαν οικονομικοι μεταναστες ειτε σαν κατακτητες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom