Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

Επισκέπτης
Μην υπεκφεύγεις. Ρώτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο. "... γιατί τέτοια λαχτάρα να βαπτίσετε οπωσδήποτε το κράτος αυτό Μακεδονία;". ΄

Και συμπληρώνω εγώ ότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι. Αλλά γιατί θέλετε ΣΚΕΤΟ και χωρίς εθνολογικό προσδιορισμό;
μα δεν καταλαβαίνεις το γιατί??? γιατί είναι επαγγελματίες αντιδραστικοί... ότι και αν πείς ΟΧΙ θα πούνε ακόμη και αν αυτό είναι σωστό , ακόμη και αν αυτό σε τελική ανάλυση είναι υπέρ τους...
Ακροδεξιούλια κανείς δεν θέλει ΣΚΕΤΟ,απλά δεν υπάρχει πρόβλημα κ στο σκέτο γιατί δεν είναι πρόβλημα το όνομα,πως θα γίνει για,με το ζόρι να γίνει πρόβλημα....

ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Επισκέπτης
Μην υπεκφεύγεις. Ρώτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο. "... γιατί τέτοια λαχτάρα να βαπτίσετε οπωσδήποτε το κράτος αυτό Μακεδονία;". ΄

Και συμπληρώνω εγώ ότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι. Αλλά γιατί θέλετε ΣΚΕΤΟ και χωρίς εθνολογικό προσδιορισμό;
"Λαχταρα για το πως θα ονομαζεται αυτο το κρατος"δεν εχω εγω αλλα μαλλον εσυ.

Επισκέπτης
ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας.
Τοτε,το 1992,να ελεγες τετοιο πραμα δημοσια?

Παιζει να σου την επεφταν και τιποτε εισαγγελεις...Ειχε μετασχει και η ολομελεια του Αρειου Παγου στα συλλαλητηρια για το"ονομα",αμε...

Επισκέπτης
μα δεν καταλαβαίνεις το γιατί??? γιατί είναι επαγγελματίες αντιδραστικοί... ότι και αν πείς ΟΧΙ θα πούνε ακόμη και αν αυτό είναι σωστό , ακόμη και αν αυτό σε τελική ανάλυση είναι υπέρ τους...
Ειναι ΥΠΕΡ των υποτελων ταξεων η μαχη για το"ονομα"δηλαδη?

Για αναλυσε το.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το ερωτημα σου ειναι κατα βαση ορθο μονο που το απευθυνεις σε λαθος πλευρα.

Ρωτα τα εθνικια καλυτερα σε τι βοηθαει τον ελληνα εργατη,ανεργο,προλεταριο η μαχη για το"ονομα".

Κανεις λαθος, το θεμα αυτο εχει ριζες απο τον εμφυλιο, οπου οι γνωστοι ανθελληνες ρωσσοφιλοι απηγαγαν ορφανα παιδια και τα εστελναν σε κομμουνιστικες χωρες. 20,000 ελληνοπουλα σταλθηκαν στους σοβιετικους οταν καταλαβαν οτι η μαχη στην ελλαδα ηταν χαμενη. Οι σκοπιανοι ηταν συμμαχοι τους και γι'αυτο τους υποστηριζαν στην αποσχιση.

Επισκέπτης
Τοτε,το 1992 να ελεγες τετοιο πραμα δημοσια?

Παιζει να σου την επεφταν και τιποτε εισαγγελεις...Ειχε μετασχει και η ολομελεια του Αρειου Παγου στα συλαλλητηρια για το"ονομα",αμε...
Εεεμ κοτζάμ πατριωτικό κράτος εθνικοφρόνων φιλήσυχων πολιτών.....

Επισκέπτης
Κανεις λαθος, το θεμα αυτο εχει ριζες απο τον εμφυλιο, οπου οι γνωστοι ανθελληνες ρωσσοφιλοι απηγαγαν ορφανα παιδια και τα εστελναν σε κομμουνιστικες χωρες. 20,000 ελληνοπουλα σταλθηκαν στους σοβιετικους οταν καταλαβαν οτι η μαχη στην ελλαδα ηταν χαμενη. Οι σκοπιανοι ηταν συμμαχοι τους και γι'αυτο τους υποστηριζαν στην αποσχιση.
Αυτο δεν απανταει το(αντεστραμμενο)ερωτημα που εκανα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Έχω αρχίσει να πείθομαι για κάτι τέτοιο...

Επισκέπτης

Το 1992 γιατι το ηθελες ΣΚΕΤΟ και χωρις εθνολογικο προσδιορισμο?
Τοτε που ΣΥΡΘΗΚΕΣ στα συλλαλητηρια λεω ΦΠουλη...

Τοτε που μονο η αριστερα μιλησε για συνθετη ονομασια,για να ακολουθησουν τα γνωστα...Πεμπτη Ολομελεια,παιδομαζωμα και τα ρεστα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τοτε,το 1992,να ελεγες τετοιο πραμα δημοσια?

Παιζει να σου την επεφταν και τιποτε εισαγγελεις...Ειχε μετασχει και η ολομελεια του Αρειου Παγου στα συλλαλητηρια για το"ονομα",αμε...

ΟΚ, ΟΚ εντάξει το παραδέχομαι. Ήμουν κι εγώ στις διαδηλώσεις. Ήμουν-δεν ήμουν 16 χρονών τότε. Ήταν λάθος και παρασυρθήκαμε.

Έπρεπε να τελειώσει το ζήτημα ΤΟΤΕ με το συνθετικό "Σλαυϊκή" μπροστά για να προσδιορίζει το έθνος.

Τώρα ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ σε αυτό; Στο ΣΛΑΥΪΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το 1992 γιατι το ηθελες ΣΚΕΤΟ και χωρις εθνολογικο προσδιορισμο?
Τοτε που ΣΥΡΘΗΚΕΣ στα συλλαλητηρια λεω ΦΠουλη...

Τοτε που μονο η αριστερα μιλησε για συνθετη ονομασια,για να ακολουθησουν τα γνωστα...Πεμπτη Ολομελεια,παιδομαζωμα και τα ρεστα...

Έδωσα απάντηση χωρίς να δω το μήνυμά σου...

Τελέπαθυ;
Σάικοκινήσις;
Ιντουίσον;

Τεσπα, τότε ήταν σωστοί αυτοί και οι άλλοι λάθος.

Α, και δε μετράει διότι ήμουν 15 ετών. Δε σε χάλασε...

Επισκέπτης
Έχω αρχίσει να πείθομαι για κάτι τέτοιο...
URL]] :2funny:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτο δεν απανταει το(αντεστραμμενο)ερωτημα που εκανα.

Εκτος απο την οποια εθνικη υπερηφανεια (θεσεις που δεν θα αναλυσω γιατι απ'οτι καταλαβα δεν σε εκφραζουν), Θα υπαρξει κοστος απο τον πολιτιστικο τουρισμο ο οποιος αντι να ερθει στην Ελλαδα, θα περναει απο τα σκοπια για να δει την χωρα του μ.αλεξανδρου. Αρα πολλα χρηματα θα χαθουν για την ελλαδα. Επισης μην ξεχνατε οτι το αεροδρομιο τους ηδη το ονομασαν μ. Αλεξανδρο και επισης εχουν στησει και ενα τεραστιο αδριαντα με εξοδα της turkish airlines.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εεεμ κοτζάμ πατριωτικό κράτος εθνικοφρόνων φιλήσυχων πολιτών.....

Εσύ θα μας πεις ποιός πάτησε το Σαββατόβραδο το κουμπάκι για τον ssaltas που έβριζε μάνες; Διότι εγώ δεν το έκανα...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω προτεινω να ονομαστουν makedonsky να τελειωνουμε. Το macedonia προερχεται απο την ελληνικη λεξη.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και πάλι η αριστερά μιλάει για σύνθετη ονομασία κ πάλι τα εθνίκια σκούζουν όπως το 92.....στο τέλος θα φάνε το Μακεδονία σκέτο κ θα κλαίνε!!!

Δυστυχώς κάτι τέτοιο έχει ήδη γίνει...

Κίνα, Ρωσσία, Η.Π.Α....

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ΟΚ, ΟΚ εντάξει το παραδέχομαι. Ήμουν κι εγώ στις διαδηλώσεις. Ήμουν-δεν ήμουν 16 χρονών τότε. Ήταν λάθος και παρασυρθήκαμε.

Έπρεπε να τελειώσει το ζήτημα ΤΟΤΕ με το συνθετικό "Σλαυϊκή" μπροστά για να προσδιορίζει το έθνος.

Τώρα ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ σε αυτό; Στο ΣΛΑΥΪΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
γιατι τι το κακο εχει?
τοτε πως δεχεσαι τον ορισμο τουρκοκυπριος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom