Επισκέπτης
σε αυτο το σεναριο με ποια κριτηρια δεν θα ψηζιζουν οι ελληνες?
Να ψηφίζουν αυτοί που μπορούν να το γράψουν σωστά.
Οι υπόλοιποι απλώς θα ψηΖίζουν..
σε αυτο το σεναριο με ποια κριτηρια δεν θα ψηζιζουν οι ελληνες?
Θα κοπουν οι κρετινοι,οποτε τη γαμησατε.
Να ψηφίζουν αυτοί που μπορούν να το γράψουν σωστά.
Οι υπόλοιποι απλώς θα ψηΖίζουν..
Τρεμε...το θεωρεις αυτο πιθανο σεναριο?
μεχρι τωρα ψηφιζουν αυτοι που εχουν ελληνικο DNA
εξυπναδες στην χωρα σου...
Τρεμε...
Τρεμε...
Παραειναι ευκολο Λουι,μπας και τρολαρει ο τυπος?Ρε συ Μαξ..
Θρήσκος δεν είμαι, αλλά μπας και κλέβουμε εκκλησία??
Εμ να τ'αποτελέσματα..
Εγώ μπορώ να λέω εξυπνάδες στη χώρα μου.
Εσύ ούτε απ'έξω δε μπορείς να περάσεις
Παραειναι ευκολο Λουι,μπας και τρολαρει ο τυπος?
φτανει που την απαρνηθηκες εσυ την δικη σου και ηρθες σαν ζητουλας στην δικη μου... τα αποτελεσματα οφειλονται στο κομμουνισμο και οχι στο DNA μας.
Κατσει να δεις τωρα τι πλακα θα εχει με κατι γαμευσιμες ελληνοψυχες στα ντελα αλλων χωρων,και ζητουλες στις Γερμανιες για μισθο τρεις κι εξηντα με τατου τον μεγαλεξανδρο στην πλατη ...φτανει που την απαρνηθηκες εσυ την δικη σου και ηρθες σαν ζητουλας στην δικη μου... τα αποτελεσματα οφειλονται στο κομμουνισμο και οχι στο DNA μας.
Τ'αποτελέσματα του γιουνανιστάν οφείλονται στον κομμουνισμό?
Στη τζιβάνα να το σβήνεις.
Σε χαλάει..
Κατσει να δεις τωρα τι πλακα θα εχει με κατι γαμευσιμες ελληνοψυχες στα ντελα αλλων χωρων,και ζητουλες στις Γερμανιες για μισθο τρεις κι εξηντα με τατου τον μεγαλεξανδρο στην πλατη ...
Κατσει να δεις τωρα τι πλακα θα εχει με κατι γαμευσιμες ελληνοψυχες στα ντελα αλλων χωρων,και ζητουλες στις Γερμανιες για μισθο τρεις κι εξηντα με τατου τον μεγαλεξανδρο στην πλατη ...
Ετσι!Κι όταν η Ευρώπη τους ξαποστείλει, θα προσπαθούν να μπούνε λάθροι αλλού..
αφου το κκε ποινικοποιησε το επιχειριν και ο ανδρεας μετατρεψε την χωρα σε κρατικιστικη οικονομια
Θα βρουμε τιποτε συντροφια και θα το ρυθμισουμε.οι ελληνοψυχες θα γαμιουνται και θα σεβαστουν οι ξενοι τους "ελληνες" κομμουνιστες δινοντας τους 1500 ευρω?
ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ??