Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Να ψηφίζουν αυτοί που μπορούν να το γράψουν σωστά.
Οι υπόλοιποι απλώς θα ψηΖίζουν..

μεχρι τωρα ψηφιζουν αυτοι που εχουν ελληνικο DNA, οποτε αλλοδαπε..σκασε και μην μιλας...εξυπναδες στην χωρα σου...

Επισκέπτης
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εμ να τ'αποτελέσματα..

Εγώ μπορώ να λέω εξυπνάδες στη χώρα μου.
Εσύ ούτε απ'έξω δε μπορείς να περάσεις :2funny:

φτανει που την απαρνηθηκες εσυ την δικη σου και ηρθες σαν ζητουλας στην δικη μου... τα αποτελεσματα οφειλονται στο κομμουνισμο και οχι στο DNA μας.

Επισκέπτης
φτανει που την απαρνηθηκες εσυ την δικη σου και ηρθες σαν ζητουλας στην δικη μου... τα αποτελεσματα οφειλονται στο κομμουνισμο και οχι στο DNA μας.

Τ'αποτελέσματα του γιουνανιστάν οφείλονται στον κομμουνισμό?

Στη τζιβάνα να το σβήνεις.
Σε χαλάει..

Επισκέπτης
Κατσει να δεις τωρα τι πλακα θα εχει με κατι γαμευσιμες ελληνοψυχες στα ντελα αλλων χωρων,και ζητουλες στις Γερμανιες για μισθο τρεις κι εξηντα με τατου τον μεγαλεξανδρο στην πλατη ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τ'αποτελέσματα του γιουνανιστάν οφείλονται στον κομμουνισμό?

Στη τζιβάνα να το σβήνεις.
Σε χαλάει..

αφου το κκε ποινικοποιησε το επιχειριν και ο ανδρεας μετατρεψε την χωρα σε κρατικιστικη οικονομια

Επισκέπτης
Κατσει να δεις τωρα τι πλακα θα εχει με κατι γαμευσιμες ελληνοψυχες στα ντελα αλλων χωρων,και ζητουλες στις Γερμανιες για μισθο τρεις κι εξηντα με τατου τον μεγαλεξανδρο στην πλατη ...

Κι όταν η Ευρώπη τους ξαποστείλει, θα προσπαθούν να μπούνε λάθροι αλλού..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

οι ελληνοψυχες θα γαμιουνται και θα σεβαστουν οι ξενοι τους "ελληνες" κομμουνιστες δινοντας τους 1500 ευρω?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

εαν  ευχεσαι οι ελληνιδες να γινουν πουτανες, τι ειδους ελληνας εισαι? Ο σοσιαλησμος ταυτιζεται με την γελοιοποιησει του ελληνικου εθνους? ΜΟνο ενας ψυχοπαθης κανει αυτες τις σκεψεις...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ??

δεν χρειαζεται να κυβερνας για να επηρεαζει ιδεολογικα το πασοκ στο ονομα ενος αοριστου σοσιαλησμου...εαν ζουσε στην ελλαδα το 80 θα το ηξερε αυτο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom