Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μονη της κατεβηκε στις εκλογες δηλαδη?

Μηπως μπορει ο καθενας να παει Καλλιροης και να πει"θελω να ειμαι υποψηφιος"?Ετσι,στο ασχετο?

Δεν εχετε καμμια διαδικασια του ποιος θα μπει,η δεν θα μπει,στα ψηφοδελτια?

σαφως θα γνωριζεις οτι δεν ειχε πριν το 2009 καποια σχεση με το κομμα και τον κομματικο...ηταν αλλη μια περιπτωση που ολα τα κομματα βαζουν στα ψηφοδελτια....τι σχεση ειχε ο βασιλοφρων γερουλανος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αρρενωποι Και Γυμνασμενοι Ο Κωλος Μου Σας Περιμενει., Κατερινη Ηλικία 26Ηλικία 26 Εμφανίσεις: 1130Ημερομηνία: Τρίτη 9 Αύγουστος 2011Αρρενωποι Και Γυμνασμενοι Ο Κωλος Μου Σας Περιμενει., Κατερινη Ηλικία 26
Link για αυτή την αγγελία  επικοινωνήστε με τον καταχωρητή

ΘΕΛΩ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,ΕΧΕΜΥΘΟ,ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙ ΜΕΧΡΙ 35.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!
ΜΕΝΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ,ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ,ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ,ΛΙΓΕΡΟΚΟΡΜΟΣ,ΣΕΞΥ,ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝ ΣΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΣ.ΕΣΥ?

....
http://dating.makedonia.slando.gr/k...ny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/img]

Επισκέπτης
σαφως θα γνωριζεις οτι δεν ειχε πριν το 2009 καποια σχεση με το κομμα και τον κομματικο...ηταν αλλη μια περιπτωση που ολα τα κομματα βαζουν στα ψηφοδελτια....τι σχεση ειχε ο βασιλοφρων γερουλανος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ?
Διαδικασιες(περαν της καυλας του Κ/Φ)για το ποιος θα μπει,η δεν θα μπει,στα ψηφοδελτια υπαρχουν στο ΛΑΟΣ?

Ναι η Ου?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
η Φονσου ειναι ψυχουλα ρε σεις.. τι μπερδευεσται ..

δεν κρινουμε την φονσου σαν ατομο αλλα την επιλογη του κκε να κατεβασει μια "πορνοσταρ" σαν υποψηφια βουλευτινα...

και προεδρος με κκε στο σωματειο των ηθοποιων επι πολλα χρονια (και επιτυχιμενη θα ελεγα)

Ερωτημα... εγω λεω την φονσου επιτυχιμενη σαν προεδρος του σωματειου των ηθοποιων...θα ελεγε κατι αναλογο ο υπερπονταικας για καποιο στελεχος του ΛΑ.Ο.Σ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Διαδικασιες(περαν της καυλας του Κ/Φ)για το ποιος θα μπει,η δεν θα μπει,στα ψηφοδελτια υπαρχουν στο ΛΑΟΣ?

Ναι η Ου?

αντιλαμβασαι οτι υπαρχουν διαδικασιες και αντιλαμβανεσαι οτι και καποιο αλλο ποσοστο υποψηφιων ειναι προσωπικες επιλογες του καθε προεδρου του καθε κομματος...

Επισκέπτης
αντιλαμβασαι οτι υπαρχουν διαδικασιες και αντιλαμβανεσαι οτι και καποιο αλλο ποσοστο υποψηφιων ειναι προσωπικες επιλογες του καθε προεδρου του καθε κομματος...
Που ειναι?

Για παρε τηλεφωνο καπου και ενημερωσε μας,γιατι εισαι μαλλον αδιαβαστος.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Που ειναι?

Για παρε τηλεφωνο καπου και ενημερωσε μας,γιατι εισαι μαλλον αδιαβαστος.

παρε τηλ μονο σου...τι ειμαι εγω ταχυδρομο σου... και αδιαβαστος δεν ειμαι, μπορεις και διαδικτυακα να ρωτησεις το καθε βουλευτη στο σάιτ του για το ζητημα αυτο..

Επισκέπτης
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
όποιος δεν είναι έλλην είναι λάθρο τέρρυ?? :2funny:
ρε νούμερο άστο να πάει, το'χασες το τόπι..

παραμενει λαθρο εαν μπηκες σαν λαθρο στη χωρα και σου "εδωσε" το πασοκ πρασινη καρτα το 1998 επι σημιτη..ισως οχι με το γραμμα του νομου αλλα οι νομοι αλλαζουν

Επισκέπτης
παρε τηλ μονο σου...τι ειμαι εγω ταχυδρομο σου... και αδιαβαστος δεν ειμαι, μπορεις και διαδικτυακα να ρωτησεις το καθε βουλευτη στο σάιτ του για το ζητημα αυτο..
Ρε παλιοχλιμιτζουρα,ρε χαραμοφαισκε,παρε ρε ΒΛΑΜΜΕΝΟ κανα τηλεφωνο,ουτε τον καφε που σε κερνανε δεν αξιζεις.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Προταση νομου:Να περνανε απο γιατρο ΟΛΟΙ οι ελληνες πριν τους επιτραπει να ψηφισουν,εννοειται και να ειναι υποψηφιοι.

σε αυτο το σεναριο με ποια κριτηρια δεν θα ψηζιζουν οι ελληνες?

Επισκέπτης
θα πας στο διαολο και ακομα παραπερα...

ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θείτσαααααααααααααααααααααααααααααααα

ρε νούμερο ακόμα και τα σούργελα της καλλιρόης παίζει να κλάνουν στο γέλιο με την πάρτη σου..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε παλιοχλιμιτζουρα,ρε χαραμοφαισκε,παρε ρε ΒΛΑΜΜΕΝΟ κανα τηλεφωνο,ουτε τον καφε που σε κερνανε δεν αξιζεις.

εγω ξερω οτι υπαρχει διαδικασια καταρτισμου των ψηφοδελτιων και στη λεω απο εχει περα μπορει να το επιβεβαιωσει γινομενος μελος στο φορουμ του καθε βουλευτη του ΛΑ.Ο.Σ (απο τη προσωπικη του σελιδα του ιντερνετ) και να τον ρωτησεις με ποιο τροπο συμπληρωνονται να ψηφοδελτια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom