pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Από τον παιδεραστή στα ανήλικα τσουλάκια,αυτά είναι....Μη λες ανακρίβιες. Απο τα 14 είπε.
Από τον παιδεραστή στα ανήλικα τσουλάκια,αυτά είναι....Μη λες ανακρίβιες. Απο τα 14 είπε.
Ρε μαλακα με ακουσε ολη η πολυκατοικια απο τα γελιαααααααααααααααααααααααα
Και σε μια ημερα απεσπασες τοσες πολυτιμες πληροφοριες τύπε?αφου ρε τυπε η λουκρητια το επαιζε εκει μεσα
η προστατιδα της παρθενιας των ματιων των 15χρονων
και αυτες απο πισω την δουλευανε ψιλο γαζι ειχε μπει
μια πριβε και μου ελεγε να μην την ακουω γιατι μαλλον ειναι παρθενα
ακου εκει ρε τυπε το 14χρονο δουλευε την 25χρονη ποσο ειναι
της εχουν παρει γραμμη εκει μεσα
Μη λες ανακρίβιες. Απο τα 14 είπε.
καλα ξηγηθηκες τυπε
Ποστ χωρις αναφορα σε αλεξ ομως δεν στεκοταν ε?
Θα μου υποδείξεις και πως θα εκφραστώ?
Άρχισες να χαϊδεύεσαι ξέρω γω και θες να πω περισσότερα?
Είπες κάτι, ζήτησα διευκρίνηση, απάντησες και με είπες χαζή κι είπα πώς θα μπορούσε να λεχθεί δίχως να γίνει παρανόηση από πλευράς μου.
Σου μοιάζει για υπόδειξη?
Για ρώτα εκεί στο sexopolis μήπως έχουν καμιά κενή θέση σε τίποτα 090,το χεις φαίνεται...Άρχισες να χαϊδεύεσαι ξέρω γω και θες να πω περισσότερα?
η λουκρητια βασικα φθονει φουλ τα 16χρονα του κοσμου επειδη ειναι ολα τουμπανα...αφου ρε τυπε η λουκρητια το επαιζε εκει μεσα
η προστατιδα της παρθενιας των ματιων των 15χρονων
και αυτες απο πισω την δουλευανε ψιλο γαζι ειχε μπει
μια πριβε και μου ελεγε να μην την ακουω γιατι μαλλον ειναι παρθενα
ακου εκει ρε τυπε το 14χρονο δουλευε την 25χρονη ποσο ειναι
της εχουν παρει γραμμη εκει μεσα
Οι αντρες δεν "χαιδευονται".Άρχισες να χαϊδεύεσαι ξέρω γω και θες να πω περισσότερα?
μαγκες το καλυτερο νημα εβερ στο κοσμο...(γενικα τα κοσμοκοριτσα toy chat ειναι καλα κοριτσακια btw )
ειναι τωρα τυπισσα με νικνειμ κ(ρ)οκετουλα και αβαταρ μπιτλ καμπριο...καταλαβαινετε...
και ανοιγει μια μερα νημα "το αγορι μου μπηκε μεσα μου δευτερη φορα,ενω δεν ειχε σκουπιστει καλα μετα την πρωτη...υπαρχει φοβος να μεινω εγγυος?"
και απαντανε καμποσες για λιγες μερες...τα κλασσικα...
περναει καμποσος καιρος και ανακοινωνει οτι εμεινε εγγυος(!) και αρχιζει να ζηταει συμβουλες για εκτρωση...
την οποια τελικα εκανε...
Σου γδύθηκαν όλα ρε θηρίο κ τα δες;;;;η λουκρητια βασικα φθονει φουλ τα 16χρονα του κοσμου επειδη ειναι ολα τουμπανα...
τοσο...μα τοσο κουτορνήθι ρε τύπε
δυσκολευομαι να το πιστεψω δεν γινεται αυτο
καποιο λαθος κανεις
η λουκρητια βασικα φθονει φουλ τα 16χρονα του κοσμου επειδη ειναι ολα τουμπανα...
Θα το αγορασεις το μσν για κανενα 50ευρο τυπε?τα χεις δει τυπε? εχεις τσιμπησει κανα μσν?
Με τον Νώντα μιλάς ρε,τί ρωτάς....τα χεις δει τυπε? εχεις τσιμπησει κανα μσν?
μαγκες το καλυτερο νημα εβερ στο κοσμο...(γενικα τα κοσμοκοριτσα toy chat ειναι καλα κοριτσακια btw )
ειναι τωρα τυπισσα με νικνειμ κ(ρ)οκετουλα και αβαταρ μπιτλ καμπριο...καταλαβαινετε...
και ανοιγει μια μερα νημα "το αγορι μου μπηκε μεσα μου δευτερη φορα,ενω δεν ειχε σκουπιστει καλα μετα την πρωτη...υπαρχει φοβος να μεινω εγγυος?"
και απαντανε καμποσες για λιγες μερες...τα κλασσικα...
περναει καμποσος καιρος και ανακοινωνει οτι εμεινε εγγυος(!) και αρχιζει να ζηταει συμβουλες για εκτρωση...
την οποια τελικα εκανε...
Θα το αγορασεις το μσν για κανενα 50ευρο τυπε?
να μη βαλω και λινκ δηλαδη που εχει βαλει αβαταρ φωτογραφια της?Τρομπάρεις τρελά ρε Νώντα.