Νέα

Οπου τον βρείτε αυτονε το μπινέ,γαμίστε τον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 687
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατι ειστε βεβαιοι οτι ειναι ενοχος?
Μηπως η απορια μου ειναι παιδαριωδης?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
2η ευκαιρία; θα εμπιστευτείς σε αυτόν να κάνει μάθημα στο παιδί σου;

έχεις μια εικόνα πόσοι βιαστές βγήκαν από τη φυλακή και ξαναβίασαν;

το κόβω εδώ γιατί φορτώνω και δεν θα κοιμηθώ το βράδυ.
και φυλακή να τον χώσεις και να καταφέρεις να τον σωφρονίσεις πάλι δεν θα έχει κάποια σημασία για τα θύματα

εντιτ: το ίδιο έγραψα, δεν τα πολυκαίω :grin:
Διαφωνώ, σε σοβαρά σωφρονιστικά συστήματα υπάρχουν ψυχολόγοι ή ψυχιάτροι που παρακολουθούν,βλέπουν την εικόνα του θύτη κ ανάλογα κινούνται...

Είναι πρόοδος πάντως ακόμα κ οι χειρότεροι να μπορούν να ξανα ενταχθούν,το θέμα όμως είναι να μην βγαίνουν από την φυλακή κ μετά έχεις πάλι νέα θύματα.

Η εκτέλεση των εγκληματιών φανερώνει καθυστερημένες κοινωνίες που πορεύονται με το: ''οφθαλμός αντί οφθαλμού''.

Οι δε στατιστικές λένε ότι η θανατική ποινή δεν έχει αποτέλεσμα,ούτε μειώνει την εγκληματικότητα,άρα είσαι ζώο χωρίς κανένα νόημα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα μπει ο γαμημένος εδώ στις φυλακές....
θα του γίνει η σούφρα ίση με ζάντα από ποδήλατο.
κανονικά κρέμασμα σε πλατεία θέλει μέχρι να του φάνε τα μάτια τα περιστέρια.
λένε ότι ασέλγησε σε πάνω από 40 παιδιά.
γυμναστής σε σχολείο και προπονητής ομάδας μπάσκετ νέων.

(με αντίστοιχη κουβέντα που είχα με κάποιο ντόπιο εδώ στο ηράκλειο μου είπε ότι είχε και αυτόν παρολίγον ίδια εμπειρία με δάσκαλό του, όπως και συμμαθητές του. αντί να τον κρεμάσουν βέβαια του είπαν να φύγει από το σχολείο... αυτός πλέον έχει μεταφερθεί εδώ και 10 χρόνια στην αθήνα, τι κάνει άγνωστο)

Παλια του τέχνη κόσκινο  :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μήπως χάνεις το νόημα?
όχι απλά ήθελα να δώσω έμφαση ότι άλλο φίλος και άλλο το άλλο.
απορώ πως μια τέτοια έννοια της λέξης φίλος σημαίνει λόγω λάθος χρήσης το ακριβώς αντίθετο.
η σύγχιση της κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο.

Και τί θα αλλάξει;

O βιασμός,ασελγεία στα ανήλικα μήπως δεν θα έχει γίνει;

Ψοφήσει,ζήσει ο θύτης τα θύμα είναι θύματα.

Σκατόφατσα πάντως:
Αυτός είναι ο 47χρονος παιδεραστής της Κρήτης :
το αίσθημα της εκδίκιση είναι αρετή.
πριν τρεις μέρες μου βγάζει μαχαίρι ένα ζάκι και μου ζήταγε λεφτά.
επειδή ήταν σε φάση αποσύνθεσης, είχε να πάρει σκόνη καιρό, τον έριξα κάτω και έφυγα.
μπήκα στο σπίτι άφησα το λαπτοπ, λεφτά κινητο ρολόι, παίρνω μια πεταλούδα και τον έψαχνα κανένα 3ωρο στην περιοχή.
Όχι γιατί μου την έπεσε εμένα, αλλά γιατί αυτός ο καριόλης φέρμαρε ώρες που γύριζαν τα πιτσιρίκια από τα φροντιστήρια.
εγώ τη λεπίδα την έχω πάνω μου και γυρίζω από τα στενά στο σπίτι παρακαλώντας να τον βρω.
τέτοια χρειάζονται αντί να περιμένω τον νόμο να κάνει τη δουλειά του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
όχι απλά ήθελα να δώσω έμφαση ότι άλλο φίλος και άλλο το άλλο.
απορώ πως μια τέτοια έννοια της λέξης φίλος σημαίνει λόγω λάθος χρήσης το ακριβώς αντίθετο.
η σύγχιση της κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο.

επειδή ήταν σε φάση αποσύνθεσης, είχε να πάρει σκόνη καιρό, τον έριξα κάτω και έφυγα.
μπήκα στο σπίτι άφησα το λαπτοπ, λεφτά κινητο ρολόι, παίρνω μια πεταλούδα και τον έψαχνα κανένα 3ωρο στην περιοχή.
Όχι γιατί μου την έπεσε εμένα, αλλά γιατί αυτός ο καριόλης φέρμαρε ώρες που γύριζαν τα πιτσιρίκια από τα φροντιστήρια.
εγώ τη λεπίδα την έχω πάνω μου και γυρίζω από τα στενά στο σπίτι παρακαλώντας να τον βρω.
Και όταν τον φας, τι θα πεις στο δικαστηριο?
Εσωσα την κοινωνια?
Α ξεχασα, δεν θα σε πιασουν.
Το πολυ πολυ να γινεις επεισόδιο στον "κόκκινο κυκλο".

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Tρομερή αρετή τι να σου πω....άγρια δύση,κοινωνία ζούγκλας. :jerking:
Να πάρουμε όπλα να αποδίδουμε δικαιοσύνη μόνοι μας λοιπόν.
ΝΤάξει εκεί στην Κρήτη το έχετε το συνήθειο ακόμα. :grin:

Πεταλούδα τί εννοείς;;;Δεν κατάλαβα τί ήθελες να κάνεις στο/με το πρεζάκι :think:

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μονο οσοι εχουν παιδια καταλαβαινουν την οργη.οι λοιποι απλα λαικηζουν κ το παιζουν ηθικκοι.τες πα.τετοια ειναι η κενωνια κενη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Διαφωνώ, σε σοβαρά σωφρονιστικά συστήματα υπάρχουν ψυχολόγοι ή ψυχιάτροι που παρακολουθούν,βλέπουν την εικόνα του θύτη κ ανάλογα κινούνται...

Είναι πρόοδος πάντως ακόμα κ οι χειρότεροι να μπορούν να ξανα ενταχθούν,το θέμα όμως είναι να μην βγαίνουν από την φυλακή κ μετά έχεις πάλι νέα θύματα.

Η εκτέλεση των εγκληματιών φανερώνει καθυστερημένες κοινωνίες που πορεύονται με το: ''οφθαλμός αντί οφθαλμού''.

Οι δε στατιστικές λένε ότι η θανατική ποινή δεν έχει αποτέλεσμα,ούτε μειώνει την εγκληματικότητα,άρα είσαι ζώο χωρίς κανένα νόημα....
άσε μας μωρέ.
μιλάς για περιστατικά στην ελλάδα και ξεκινάς με την φράση "σοβαρά σωφρονιστικά συστήματα"

γάμα μας, πάω για ύπνο.

Εσωσα την κοινωνια?
στα τέτοια μου ρε. θα κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ ακόμα και μέσα στη στενή.
άλλοι έκαναν μεγαλύτερες θυσίες για να είμαστε ελεύθεροι σήμερα, δεν κωλώνω σε διαδικαστικά πράγματα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Οι στατιστικές αυτές πως γίνονται ?

Με τα εγκλήματα που δηλώνονται !

Πολλά εγκλήματα δεν δηλώνονται στις αρχές ,από φόβο των θυμάτων ,από έλλειψη εμπιστοσύνης στις αρχές ,από ντροπή και από άλλους παράγοντες .

Είναι κατά προσέγγιση ,και αυθαίρετες οι στατιστικές αυτές .

Να στηθούν κρεμάλες για τους παιδεραστές ,αλλά και  για τους πολιτικούς της Ελλάδας !

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εσωσα την κοινωνια?
Αυτοδικία κ έτσι,γιατί όχι;
Το αίσθημα της εκδίκισης είναι αρετή άλλωστε..... :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
άσε μας μωρέ.
μιλάς για περιστατικά στην ελλάδα και ξεκινάς με την φράση "σοβαρά σωφρονιστικά συστήματα"

γάμα μας, πάω για ύπνο.
Επειδή λοιπόν δεν είμαστε ακόμα σοβαροί σωφρονιστικά να γυρίσουμε καμιά 30χρόνια πίσω στις εκτελέσεις ε;;;

Και σου πα ήδη ότι αυτό ποτέ δεν έχει αποτέλεσμα,δεν ρίχνει την εγκληματικότητα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κατά τα άλλα βέβαια ζούμε σε έναν ενάρετο κόσμο όπου γυμναστές ασελγούν στους ανήλικους μαθητές τους :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σκοπός είναι μια κοινωνία να μην βγάζει ανώμαλα μυαλά όσο γίνεται(παιδεία),έτσι κ βγάζει κ να τα γδέρνεις-ξεκοιλιάζεις κ  να κάνεις το εντερό τους κοκορέτσι κ το δέρμα τους τσάντα μικρή σημασία έχει....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Tρομερή αρετή τι να σου πω....άγρια δύση,κοινωνία ζούγκλας. :jerking:
Να πάρουμε όπλα να αποδίδουμε δικαιοσύνη μόνοι μας λοιπόν.
ΝΤάξει εκεί στην Κρήτη το έχετε το συνήθειο ακόμα. :grin:

Πεταλούδα τί εννοείς;;;Δεν κατάλαβα τί ήθελες να κάνεις στο/με το πρεζάκι :think:
πτυσσόμενο κωλοτρυπιδοξεσκιστήρι
free-shipping-2pcs-linton-black-steel-butterfly-knife-73528.jpg

συνεπώς δεν πρέπει να χρησιμποποιούμε τον όρο ομοφιλοφιλοι αλλά ομοφιλοεραστές....
Ξαναλέω, άλλο το νόημα...
ο ομοφιλόφιλος γαμάει τον άλλο με την συναίνεσή του.

είσαι σαν και αυτούς που ρίχνουν παναγίες και μόλις τους βρει ένα κακό είναι με το ευαγγέλιο στο χέρι.
δεν είναι κακό να παραδέχεσαι τα ζωώδη ένστικτά σου, είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι έκοψες την μαλακία.

έφυγα λέμε.

και το μπόνους μιας και το είδα τώρα
Επειδή λοιπόν δεν είμαστε ακόμα σοβαροί σωφρονιστικά να γυρίσουμε καμιά 30χρόνια πίσω στις εκτελέσεις ε;;;

Και σου πα ήδη ότι αυτό ποτέ δεν έχει αποτέλεσμα,δεν ρίχνει την εγκληματικότητα.
άρα είσαι ΥΠΕΡ της ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στην αμερική μείωσε την εγκληματικότητα ε;

δεν υπάρχετε λέμε.... τούμπες επί κωλοτούμπων.

βασικά κλείνω το πισί γρήγορα γιατί με έπιασε ταχυπαλμία και άρχισα να ιδρώνω.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
κατά τα άλλα βέβαια ζούμε σε έναν ενάρετο κόσμο όπου γυμναστές ασελγούν στους ανήλικους μαθητές τους :headbang:
Φίλε το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είναι ότι συνεχώς όπου βρίσκονται τέτοιοι ανώμαλοι είναι συνήθως εκπαιδευτικοί, γυμναστές, γιατροί και γενικά κόσμος που συναναστρέφεται με παιδιά. Και ακόμα περισσότερο έχουν και οι ίδιοι παιδιά...

gutterball21

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
ρε παιδια νομιζω πως σε καποιες χωρες,οσοι αποφυλακιζονται ειναι υποχρεωμενοι να ενημερωνουν οι ιδιοι τους ανθρωπους πηγαινοντας απο σπιτι σε σπιτι(γειτονες πχ)οτι ειναι παιδεραστες.
σαν καποιο ειδος τιμωριας και ενημερωσης προς το κοινο...
μπορει να μην το διατυπωνω σςστα αλλα κατι τετοιο εχω ακουσει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το κρέμασμα ως άποψη από γραφικούς δεν είναι φυσικά λύση,τα παιδιά έχουν βιαστεί κ δεν θα αλλάξει αυτό,όπου υπάρχει θανατική ποινή δεν μειώνεται η εγκληματικότητα.
Άρα τέτοιες λύσεις,απλά δεν είναι λύσεις.

Α ναι ? Δηλαδή στο Ιράν η στη Σαουδική Αραβία είναι σικάγο από εγκληματικότητα ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom