You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οπου τον βρείτε αυτονε το μπινέ,γαμίστε τον!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 687
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
2η ευκαιρία; θα εμπιστευτείς σε αυτόν να κάνει μάθημα στο παιδί σου;
έχεις μια εικόνα πόσοι βιαστές βγήκαν από τη φυλακή και ξαναβίασαν;
το κόβω εδώ γιατί φορτώνω και δεν θα κοιμηθώ το βράδυ.
Διαφωνώ, σε σοβαρά σωφρονιστικά συστήματα υπάρχουν ψυχολόγοι ή ψυχιάτροι που παρακολουθούν,βλέπουν την εικόνα του θύτη κ ανάλογα κινούνται...και φυλακή να τον χώσεις και να καταφέρεις να τον σωφρονίσεις πάλι δεν θα έχει κάποια σημασία για τα θύματα
εντιτ: το ίδιο έγραψα, δεν τα πολυκαίω
Είναι πρόοδος πάντως ακόμα κ οι χειρότεροι να μπορούν να ξανα ενταχθούν,το θέμα όμως είναι να μην βγαίνουν από την φυλακή κ μετά έχεις πάλι νέα θύματα.
Η εκτέλεση των εγκληματιών φανερώνει καθυστερημένες κοινωνίες που πορεύονται με το: ''οφθαλμός αντί οφθαλμού''.
Οι δε στατιστικές λένε ότι η θανατική ποινή δεν έχει αποτέλεσμα,ούτε μειώνει την εγκληματικότητα,άρα είσαι ζώο χωρίς κανένα νόημα....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
θα μπει ο γαμημένος εδώ στις φυλακές....
θα του γίνει η σούφρα ίση με ζάντα από ποδήλατο.
κανονικά κρέμασμα σε πλατεία θέλει μέχρι να του φάνε τα μάτια τα περιστέρια.
λένε ότι ασέλγησε σε πάνω από 40 παιδιά.
γυμναστής σε σχολείο και προπονητής ομάδας μπάσκετ νέων.
(με αντίστοιχη κουβέντα που είχα με κάποιο ντόπιο εδώ στο ηράκλειο μου είπε ότι είχε και αυτόν παρολίγον ίδια εμπειρία με δάσκαλό του, όπως και συμμαθητές του. αντί να τον κρεμάσουν βέβαια του είπαν να φύγει από το σχολείο... αυτός πλέον έχει μεταφερθεί εδώ και 10 χρόνια στην αθήνα, τι κάνει άγνωστο)
Παλια του τέχνη κόσκινο
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
στον εισαγγελέα πες τα που τον έδωσεΓιατι ειστε βεβαιοι οτι ειναι ενοχος?
Μηπως η απορια μου ειναι παιδαριωδης?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
όχι απλά ήθελα να δώσω έμφαση ότι άλλο φίλος και άλλο το άλλο.μήπως χάνεις το νόημα?
απορώ πως μια τέτοια έννοια της λέξης φίλος σημαίνει λόγω λάθος χρήσης το ακριβώς αντίθετο.
η σύγχιση της κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο.
το αίσθημα της εκδίκιση είναι αρετή.Και τί θα αλλάξει;
O βιασμός,ασελγεία στα ανήλικα μήπως δεν θα έχει γίνει;
Ψοφήσει,ζήσει ο θύτης τα θύμα είναι θύματα.
Σκατόφατσα πάντως:
Αυτός είναι ο 47χρονος παιδεραστής της Κρήτης :
πριν τρεις μέρες μου βγάζει μαχαίρι ένα ζάκι και μου ζήταγε λεφτά.
επειδή ήταν σε φάση αποσύνθεσης, είχε να πάρει σκόνη καιρό, τον έριξα κάτω και έφυγα.
μπήκα στο σπίτι άφησα το λαπτοπ, λεφτά κινητο ρολόι, παίρνω μια πεταλούδα και τον έψαχνα κανένα 3ωρο στην περιοχή.
Όχι γιατί μου την έπεσε εμένα, αλλά γιατί αυτός ο καριόλης φέρμαρε ώρες που γύριζαν τα πιτσιρίκια από τα φροντιστήρια.
εγώ τη λεπίδα την έχω πάνω μου και γυρίζω από τα στενά στο σπίτι παρακαλώντας να τον βρω.
τέτοια χρειάζονται αντί να περιμένω τον νόμο να κάνει τη δουλειά του.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Και όταν τον φας, τι θα πεις στο δικαστηριο?όχι απλά ήθελα να δώσω έμφαση ότι άλλο φίλος και άλλο το άλλο.
απορώ πως μια τέτοια έννοια της λέξης φίλος σημαίνει λόγω λάθος χρήσης το ακριβώς αντίθετο.
η σύγχιση της κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο.
το αίσθημα της εκδίκιση είναι αρετή.
επειδή ήταν σε φάση αποσύνθεσης, είχε να πάρει σκόνη καιρό, τον έριξα κάτω και έφυγα.
μπήκα στο σπίτι άφησα το λαπτοπ, λεφτά κινητο ρολόι, παίρνω μια πεταλούδα και τον έψαχνα κανένα 3ωρο στην περιοχή.
Όχι γιατί μου την έπεσε εμένα, αλλά γιατί αυτός ο καριόλης φέρμαρε ώρες που γύριζαν τα πιτσιρίκια από τα φροντιστήρια.
εγώ τη λεπίδα την έχω πάνω μου και γυρίζω από τα στενά στο σπίτι παρακαλώντας να τον βρω.
Εσωσα την κοινωνια?
Α ξεχασα, δεν θα σε πιασουν.
Το πολυ πολυ να γινεις επεισόδιο στον "κόκκινο κυκλο".
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Tρομερή αρετή τι να σου πω....άγρια δύση,κοινωνία ζούγκλας.το αίσθημα της εκδίκιση είναι αρετή.
Να πάρουμε όπλα να αποδίδουμε δικαιοσύνη μόνοι μας λοιπόν.
ΝΤάξει εκεί στην Κρήτη το έχετε το συνήθειο ακόμα.
Πεταλούδα τί εννοείς;;;Δεν κατάλαβα τί ήθελες να κάνεις στο/με το πρεζάκι
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μονο οσοι εχουν παιδια καταλαβαινουν την οργη.οι λοιποι απλα λαικηζουν κ το παιζουν ηθικκοι.τες πα.τετοια ειναι η κενωνια κενη.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άσε μας μωρέ.Διαφωνώ, σε σοβαρά σωφρονιστικά συστήματα υπάρχουν ψυχολόγοι ή ψυχιάτροι που παρακολουθούν,βλέπουν την εικόνα του θύτη κ ανάλογα κινούνται...
Είναι πρόοδος πάντως ακόμα κ οι χειρότεροι να μπορούν να ξανα ενταχθούν,το θέμα όμως είναι να μην βγαίνουν από την φυλακή κ μετά έχεις πάλι νέα θύματα.
Η εκτέλεση των εγκληματιών φανερώνει καθυστερημένες κοινωνίες που πορεύονται με το: ''οφθαλμός αντί οφθαλμού''.
Οι δε στατιστικές λένε ότι η θανατική ποινή δεν έχει αποτέλεσμα,ούτε μειώνει την εγκληματικότητα,άρα είσαι ζώο χωρίς κανένα νόημα....
μιλάς για περιστατικά στην ελλάδα και ξεκινάς με την φράση "σοβαρά σωφρονιστικά συστήματα"
γάμα μας, πάω για ύπνο.
στα τέτοια μου ρε. θα κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ ακόμα και μέσα στη στενή.Και όταν τον φας, τι θα πεις στο δικαστηριο?
Εσωσα την κοινωνια?
άλλοι έκαναν μεγαλύτερες θυσίες για να είμαστε ελεύθεροι σήμερα, δεν κωλώνω σε διαδικαστικά πράγματα.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Οι στατιστικές αυτές πως γίνονται ?
Με τα εγκλήματα που δηλώνονται !
Πολλά εγκλήματα δεν δηλώνονται στις αρχές ,από φόβο των θυμάτων ,από έλλειψη εμπιστοσύνης στις αρχές ,από ντροπή και από άλλους παράγοντες .
Είναι κατά προσέγγιση ,και αυθαίρετες οι στατιστικές αυτές .
Να στηθούν κρεμάλες για τους παιδεραστές ,αλλά και για τους πολιτικούς της Ελλάδας !
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αυτοδικία κ έτσι,γιατί όχι;Και όταν τον φας, τι θα πεις στο δικαστηριο?
Εσωσα την κοινωνια?
Το αίσθημα της εκδίκισης είναι αρετή άλλωστε.....
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Επειδή λοιπόν δεν είμαστε ακόμα σοβαροί σωφρονιστικά να γυρίσουμε καμιά 30χρόνια πίσω στις εκτελέσεις ε;;;άσε μας μωρέ.
μιλάς για περιστατικά στην ελλάδα και ξεκινάς με την φράση "σοβαρά σωφρονιστικά συστήματα"
γάμα μας, πάω για ύπνο.
Και σου πα ήδη ότι αυτό ποτέ δεν έχει αποτέλεσμα,δεν ρίχνει την εγκληματικότητα.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
κατά τα άλλα βέβαια ζούμε σε έναν ενάρετο κόσμο όπου γυμναστές ασελγούν στους ανήλικους μαθητές τουςΑυτοδικία κ έτσι,γιατί όχι;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πτυσσόμενο κωλοτρυπιδοξεσκιστήριTρομερή αρετή τι να σου πω....άγρια δύση,κοινωνία ζούγκλας.
Να πάρουμε όπλα να αποδίδουμε δικαιοσύνη μόνοι μας λοιπόν.
ΝΤάξει εκεί στην Κρήτη το έχετε το συνήθειο ακόμα.
Πεταλούδα τί εννοείς;;;Δεν κατάλαβα τί ήθελες να κάνεις στο/με το πρεζάκι
ο ομοφιλόφιλος γαμάει τον άλλο με την συναίνεσή του.συνεπώς δεν πρέπει να χρησιμποποιούμε τον όρο ομοφιλοφιλοι αλλά ομοφιλοεραστές....
Ξαναλέω, άλλο το νόημα...
είσαι σαν και αυτούς που ρίχνουν παναγίες και μόλις τους βρει ένα κακό είναι με το ευαγγέλιο στο χέρι.Αυτοδικία κ έτσι,γιατί όχι;
δεν είναι κακό να παραδέχεσαι τα ζωώδη ένστικτά σου, είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι έκοψες την μαλακία.
έφυγα λέμε.
και το μπόνους μιας και το είδα τώρα
άρα είσαι ΥΠΕΡ της ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στην αμερική μείωσε την εγκληματικότητα ε;Επειδή λοιπόν δεν είμαστε ακόμα σοβαροί σωφρονιστικά να γυρίσουμε καμιά 30χρόνια πίσω στις εκτελέσεις ε;;;
Και σου πα ήδη ότι αυτό ποτέ δεν έχει αποτέλεσμα,δεν ρίχνει την εγκληματικότητα.
δεν υπάρχετε λέμε.... τούμπες επί κωλοτούμπων.
βασικά κλείνω το πισί γρήγορα γιατί με έπιασε ταχυπαλμία και άρχισα να ιδρώνω.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αναρωτιέμαι κατά πόσο είσαι σε θέση να φας κάποιον ή απλά λόγια...αλλά από κρητικό όλα τα περιμένω.πτυσσόμενο κωλοτρυπιδοξεσκιστήρι
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Φίλε το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είναι ότι συνεχώς όπου βρίσκονται τέτοιοι ανώμαλοι είναι συνήθως εκπαιδευτικοί, γυμναστές, γιατροί και γενικά κόσμος που συναναστρέφεται με παιδιά. Και ακόμα περισσότερο έχουν και οι ίδιοι παιδιά...κατά τα άλλα βέβαια ζούμε σε έναν ενάρετο κόσμο όπου γυμναστές ασελγούν στους ανήλικους μαθητές τους
gutterball21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια νομιζω πως σε καποιες χωρες,οσοι αποφυλακιζονται ειναι υποχρεωμενοι να ενημερωνουν οι ιδιοι τους ανθρωπους πηγαινοντας απο σπιτι σε σπιτι(γειτονες πχ)οτι ειναι παιδεραστες.
σαν καποιο ειδος τιμωριας και ενημερωσης προς το κοινο...
μπορει να μην το διατυπωνω σςστα αλλα κατι τετοιο εχω ακουσει.
σαν καποιο ειδος τιμωριας και ενημερωσης προς το κοινο...
μπορει να μην το διατυπωνω σςστα αλλα κατι τετοιο εχω ακουσει.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Το κρέμασμα ως άποψη από γραφικούς δεν είναι φυσικά λύση,τα παιδιά έχουν βιαστεί κ δεν θα αλλάξει αυτό,όπου υπάρχει θανατική ποινή δεν μειώνεται η εγκληματικότητα.
Άρα τέτοιες λύσεις,απλά δεν είναι λύσεις.
Α ναι ? Δηλαδή στο Ιράν η στη Σαουδική Αραβία είναι σικάγο από εγκληματικότητα ε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 524
- Εμφανίσεις
- 27K