Νέα

Οπου τον βρείτε αυτονε το μπινέ,γαμίστε τον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 687
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Επισκέπτης
το είπα και χτες ότι στην αμερική, όσες πολιτείες επιτρέπουν την οπλοκατοχή έχουν μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας από τις άλλες πολιτείες.
αν ξέρει ο αλλος ότι κατά 80-90% έχεις όπλο πάνω σου θα διστάσει να σου την πέσει.
από την άλλη εάν σου την πέσει και αυτό με όπλο ξέρει ότι οι μπάτσοι θα τον βρουν ότι και να κάνει... και στη στενή ή από λάμα θα πάς ή από διάτρηση εντέρου.
σχετικό είναι αυτό, και τώρα υπάρχει φόβος αλλά μόνο για τα ισόβια.

εννείται πως το πρόβλημα δεν είναι το πως θα πεθάνει ο άλλος, ή θανατική ποινή, ή ο νόμος της στενής, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, κανείς ψυχολόγος και κανένας εγκληματολόγος δεν βγήκε να φωνάξει ότι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα περνάνε από ΚΤΕΟ(ψυχολόγο) κάθε 2 χρόνια όπως και πολλοί άλλοι που συναναστρέφονται με παιδιά στον επαγγελματικό τους χώρο.
(και δε μιλάω μόνο για παιδεραστές, μιλάω για τον κάθε έναν που βγάζει τα κόμπλεξ του πάνω στα παιδιά. από σχολεία περάσατε όλοι, σίγουρα 1 τέτοιο παράδειγμα το έχει ο κάθε ένας.)

ο τύπος μπορεί να φάει 20 ή 30 χρόνια, αλλά τα παιδιά καταδικάστηκαν για όλη τους τη ζωή, period
Υ.Γ. για να πούμε και τα του οίκου τούτου, πόσοι και πόσοι κάνουν sex trip σε γνωστούς προορισμούς αλλά μπαίνουν εδώ και μας το παίζουν ψύχραιμοι και law uber alles. να σας δω τώρα καριολάκια θα βγει κανείς να μιλήσει;
εδώ που τα λέμε δε μιλάνε αυτοί που εις γνώσιν τους πηδάνε ct που δεν έχουν τελειώσει ούτε το λύκειο αλλά τέλος πάντων θα μιλήσουν αυτοί που τα γαμάνε εκτός συνόρων;

(προς αποφυγή παρεξηγήσεων σε καμία περίπτωση δεν εννοώ τον σίνερμαν, με τον οποίο αν και διαφωνούμε κάθετα, σέβομαι απόλυτα τη γνώμη του καθώς στα γραφόμενά του, όποιο και αν είναι το θρεντ, εκφέρει σταθερές απόψεις.)

να σηκώσω και ένα τσουνάμι τώρα που θυμήθηκα και άλλα.
σας βάζω φυτιλιές και φεύγω... καλή ανάγνωση στο θρεντ του πολάνσκι.
Τύπε όλα καλά τα λες.
Να σε ρωτήσω κάτι;
Να επιτραπει και στην Ελλάδα η οπλοκατοχή λοιπόν;

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ωωωωω μη μου το κανεις αυτο καμπλεεξικη καριολα θα κλαιω  :2funny:

:tits2:

Είμαι σίγουρη ότι κλαίς από μέσα σου . Σου ΄μεινε ψυχολογικό αμανάτι η αποδοχή μου , από εκείνο το τραγικό βραδυ στο κοσμοτσατ που μου κουνιώσουν μωρή μαούνα. Κούνα βυζά να μου κάνεις την άνετη. Τέτοια τσουτσέκια τα βλέπω παντού , δεν είσαι πρωτότυπη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τύπε όλα καλά τα λες.
Να σε ρωτήσω κάτι;
ναι όπως και αυτό

μπορεί να γίνουν κοπριά οι μισοί αλλά οι υπόλοιποι μισοί θα ζουν επί ίσοις όροις(το έγραψα σωστά; ), όχι απαγορεύονται τα όπλα και το βαποράκι, ο ληστής και ο καρβέλας να έχουν από ένα σιδερικό και να κάνουν ότι γουστάρουν.
ή σε όλους ή ΟΝΤΩΣ σε κανέναν.
για τα ναρκωτικά ασπάζομαι με ευλάβεια την απόψη του φίλου που παρέθεσα το ποστ.

παίδες καληνύχτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το είπα και χτες ότι στην αμερική, όσες πολιτείες επιτρέπουν την οπλοκατοχή έχουν μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας από τις άλλες πολιτείες.
φαντασου να ειχε εκλεγει ο πατατας με την πειλιν τυπε
θα ειχαν εξαφανισει την εγκληματικοτητα :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε όλα καλά τα λες.
Να σε ρωτήσω κάτι;
τυπε επρεπε ηδη να ειχε γινει
ελα να βγαινουν τα κουμπουρια
URL]]

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
φαντασου να ειχε εκλεγει ο πατατας με την πειλιν τυπε
θα ειχαν εξαφανισει την εγκληματικοτητα :rockon:
Ουτε με σφαιρες δε βγαινουν οι Ρεπουμπλικανοι.
Πρωτα απ'ολα η Πειλιν δε κατεβαινει καν για υποψηφια.

Ομπαμα και παλι Ομπαμα.
God Bless The United States of America.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Είμαι σίγουρη ότι κλαίς από μέσα σου . Σου ΄μεινε ψυχολογικό αμανάτι η αποδοχή μου , από εκείνο το τραγικό βραδυ στο κοσμοτσατ που μου κουνιώσουν μωρή μαούνα. Κούνα βυζά να μου κάνεις την άνετη. Τέτοια τσουτσέκια τα βλέπω παντού , δεν είσαι πρωτότυπη.

Ροχαλιτσα εισαι wannabe καριολα και δεν το χεις... δουλεψε το και ελα να με κανεις να κλαψω... προς το παρον δες τα βυζια μου να κουνιουνται περα δοθε  :boobies:

:grin:

*Λιθιν υπαρχει τετοιο θεμα

Επισκέπτης
ναι όπως και αυτό

μπορεί να γίνουν κοπριά οι μισοί αλλά οι υπόλοιποι μισοί θα ζουν επί ίσοις όροις(το έγραψα σωστά; ), όχι απαγορεύονται τα όπλα και το βαποράκι, ο ληστής και ο καρβέλας να έχουν από ένα σιδερικό και να κάνουν ότι γουστάρουν.
ή σε όλους ή ΟΝΤΩΣ σε κανέναν.
για τα ναρκωτικά ασπάζομαι με ευλάβεια την απόψη του φίλου που παρέθεσα το ποστ.

παίδες καληνύχτα
Θα σχολιάσω τα περί οπλοκατοχής.
Ξεκάθαρα όχι.
Οτιδήποτε ενδιάμεσο θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο.
Το ποστ του τύπου Χιραγιάμα το θυμάμαι κι έχει πολλά επιχειρήματα για σκέψη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ουτε με σφαιρες δε βγαινουν οι Ρεπουμπλικανοι.
Πρωτα απ'ολα η Πειλιν δε κατεβαινει καν για υποψηφια.

Ομπαμα και παλι Ομπαμα.
God Bless The United States of America.
οχι τωρα τυπε
στις προηγουμενες εκλογες λεω

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δε καταλαβα; Τραβας ζορι με το φινο γυναικακι μου;

αφού δεν το κατάλαβες άστο. Θα στο εξηγήσει το φίνο.

Ροχαλιτσα εισαι wannabe καριολα και δεν το χεις... δουλεψε το και ελα να με κανεις να κλαψω... προς το παρον δες τα βυζια μου να κουνιουνται περα δοθε  :boobies:

:grin:

Δεν αποζητώ εγώ την αποδοχή σου , μη μπερδεύεσαι. Τράβα να ποστάρεις κανά κώλο να μας δείξεις πόσο προχώ είσαι.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
οχι τωρα τυπε
στις προηγουμενες εκλογες λεω
Ναι λες το ραμολιμεντο τον Μακ Κειν. Ηρωας πολεμου και με δυο εγκεφαλικα.
Θα τον ξαποστελναν με συνοπτικες διαδικασιες, και θα βαζανε μετα τον θυληκο Bush...

οχι ρε τυπε
ειπαμε να ειμαστε προοδευτικοι ανθρωποι :grin:
Τυπε, γαμω θα ηταν. Σαν ταινια του Κουροσαβα θα ειμασταν στα φαναρια...
Και στα μπαρς θα γινοταν μακελειο οπως στο Kill Bill... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom