Άλλο είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις και άλλο οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις. Φυσικά συγχέονται εύκολα και μπορεί να μετατραπούν η μια στην άλλη.
Οι περισσότεροι προβάλλετε ως ατράνταχτη δικαιολογία
"Και αν μπει στο σπίτι σου"
"Και αν κυκλοφορεί απέξω"
"Αν το έκανε αυτό στα παιδιά σου ή ερχόταν σε επαφή με τα παιδιά σου"
"Και αν σου συνέβαινε εσένα αυτό"
Μα είπα πως έχουν δικαίωμα να μιλούν μόνο τα θύματα... Ο όχλος διψάει για εκδίκηση, για τιμωρία, για αίμα!
Θυμάμαι όταν είχα δει το irreversible στον κινηματογράφο.. Πολλοί, και άντρες ακόμα σηκωνόταν και έφευγαν. Ένας πετάχτηκε αγριεμένος και είπε "Ρε σεις τι το κοιτάτε το κωλο-έργο? Θα αντέχατε να το κάνουν αυτό στη γυναίκα ή στην κόρη σας"?
Ο ήρωας πάει να τα βάλει με το δράστη, το βιαστή της εγκύου κοπέλας του που την είχε παραμορφώσει πριν λίγο απο το ξύλο... ο φίλος προσπαθεί να τον κάνει να φανεί ψύχραιμος (η φωνή της λογικής..), του λέει πως θα γίνει σαν το βιαστή αν λερώσει τα χέρια του με αίμα. Δεν καταφέρνει να τον συγκρατήσει. Στο τέλος τον βοηθά...είναι μάλιστα αυτός που χτυπάει το κεφάλι του βιαστή με τον πυροσβεστήρα...πολλά συνεχόμενα χτυπήματα ώσπου το κεφάλι πολτοποιείται.. γίνεται ένα με το σίδερο...
Και εγώ αν ήμουν στη θέση του ίσως έκανα το ίδιο. Και εγώ αν κυκλοφορούσε ο παιδεραστής στο σχολείο με το παιδί μου ή με τον αδερφό μου θα φοβόμουν, θα ανησυχούσα.
Κανείς δεν αντέχει μια μορφή κακού δίπλα του. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η πιθανή μετάνοια. Τον ενδιαφέρει η ασφάλεια.
Όμως ποια είναι η θέση των τρίτων...όλων αυτών που παρακολουθούν τέτοιες πράξεις? Δεν πρέπει να συγκρατούν την χωρίς μέτρο απονομή δικαιοσύνης?
Εσείς όλοι που βγαίνετε με τόσο μεγάλη ευκολία, σκίζετε τα ιμάτια σας σαν τον Καϊάφα, και μοιράζετε ποινές...πως προτείνετε να απονέμεται η δικαιοσύνη?
Κρέμασμα ή πριόνισμα στους παιδεραστές? Να τους βιάζουν πρώτα στις φυλακές? Μετά να κόβουμε τα γεννητικά τους όργανα ώσπου να πεθαίνουν αργά από αιμορραγία? ή να τους ανασκολοπίζουν από τον πρωκτό και το σίδερο να περνά από τα πλευρά τους ή το στόμα τους? Θα χορταίνατε αίμα έτσι? Ο θάνατος θα ήταν αργός και επώδυνος...
Στους υπόλοιπους? Αυτούς που διαπράττουν άλλα εγκλήματα? Πχ σε αυτούς που σκοτώνουν συγγενείς τους? Που κάνουν απαίσιες δολοφονίες? Στους εμπόρους ναρκωτικών? Έχετε προτάσεις και γιαυτούς?
Στους κλέφτες, στους βιαστές, στα πρεζόνια που κλέβουν μικρά παιδιά? Κάποιοι δικοί τους θα νιώθουν οργή. Τι προτείνετε και για αυτούς?
Κάποιοι λένε πως "τα γούστα" δεν αλλάζουν. Μπορεί. Α ξέχασα οι παιδεραστές δεν συνετίζονται. Ποιοι συνετίζονται πιο εύκολα? Για ποιους αξίζει μια ευκαιρία?
Και φυσικά τον παιδεραστή δεν τον ξαναβάζεις με παιδιά...όπως δεν βάζεις και τον πρώην καπνιστή να πουλάει τσιγάρα, ή το πρεζάκι κοντά σε πιάτσα με ναρκωτικά..
Αλλά ο όχλος δεν αλλάζει. Όσο πολιτισμό και αν χορτάσουμε, όσο σοφοί και αν γίνουμε.. Αν εμείς, που δεν έχουμε βιώσει τέτοιες καταστάσεις, διψάμε για βία και αίμα..τότε τι πρέπει να κάνουν τα ίδια τα θύματα, κάθε φορά σε οποιοδήποτε έγκλημα? Να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους?
Σημείωση : η ομοφυλοφιλία δεν ανήκει πια στις σεξουαλικές διαταραχές και στις διαταραχές της ταυτότητας του γένους, θεωρείται σεξουαλική επιλογή (όσο και αν τους κοροϊδεύετε-ουμε σε αυτό εδώ το site που ασχολείται με το σεξ)… Όσο για τις υπόλοιπες παραφιλίες, χρήζουν αντιμετώπισης εφόσον προκαλούν μειωμένη λειτουργικότητα του πάσχοντος και φυσικά παρεμπόδιση στις διαπροσωπικές σχέσεις (φυσικά αυτονόητη είναι πάντα η τήρηση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων του άλλου..προσθέτω).
(συγνωμη για τα πολλα που έγραψα)