xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Προτεινω να ερθουν Ρωσιδες αφεντρες με strap-on και να γαμησουν τις Ελληνιδες.
Πρόεδρε μου
Κόψε κάτι μην προδίδεις τα αποτελέσματα των κινήσεων για επόμενη σωστή διοργάνωση.
Άσε να εκπλαγούν την ημέρα εκείνη με τις καυλίτσες.
θα πρεπει και να το αποδειξεις ομως οτι εισαι ειδικη περιπτωσηε εγω ειμαι ειδικη περιπτωση κυριε προεδρε κι ας εχω λιγοτερα απο 1500 ποστς, ζητω να περασω στην επομενη φαση της διοργανωσης χωρις ψηφοφορια
θα πρεπει και να το αποδειξεις ομως οτι εισαι ειδικη περιπτωση
αναλογως τους παρεβρισκομενους...νομιζω το εχει κανει ηδη αυτο
Λοιπόν,
τσέκαρα το μαιλ μου και οφείλω να ομολογήσω ότι έχουμε μαζέψει πολλές συμμετοχές. Πρέπει να ξεκινήσουμε τις συνεντεύξεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να συνεννοηθώ γι αυτό με τον Πρόεδρο. Καθοδηγήστε με και μένα pls. Μια απλή γραμματέας είμαι....
Evabb εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Είσαι ειδική περίπτωση εσύ.
ειδικη περιπτωση ναι,αλλα δε διευκρινιζει ομως
Εχετε χαρη που πνιγομαι στη δουλεια, παλιοπαιδα. Αλλιως θα ημουνα εδω και θα γινοταν της...παρτουζας
Δυο σημειωσεις κρατα Θαλ και όταν τελειωσω τη γαμωδουλεια θα μιλησουμε για τις λεπτομερειες:
1) Μεχρι 21 ατομα καθε φορα. Τοσους μπορω να "βολεψω" στο σπιτι. Μη μου τα βροντηξει και η Ταμαρα και μετα τρεχουμε...
2) Μου χουν στειλει καμια δεκαρια αιτησεις. Θα στις προωθησω.
3) Τα μελη του BBC που θελουν να συμμετασχουν θα μπαινουν χωρις ψηφοφορια και μονο με την πιστοποιηση απο το Αλτεκι που τους ξερει.
Αυτα προς το παρον
Θα επανελθω στο επομενο διαλλειμμα απο το πηξιμο...
σιγα μη μπω με ολους τους ασχημους και τις ασχημεςεσυ και που εχεις το οριο τον ποστ δεν μπαινεις που να κοπανας τον κωλο σου κατω....
Αγαπητή BiteMeIaMfresHπληρω ολες τις προυποθεσεις δλδ.. χμμμ...
σιγα μη μπω με ολους τους ασχημους και τις ασχημες
Τα μελη του BBC που θελουν να συμμετασχουν θα μπαινουν χωρις ψηφοφορια και μονο με την πιστοποιηση απο το Αλτεκι που τους ξερει.
Λαδωσε με και θα του πω μια καλη κουβενταΑ καλα..τώρα τα πιάσαμε τα λφτά μας.
Ο Αλτεκ με ζηλεύει γιατι είμαι πιο όμορφος και έχω Γερμανικό μηχανάκι που τον περνάει στις στροφές απο την εξωτερική.
Κρίμαςςςς.