Επισκέπτης
Βεεεεβαια... Δε θα ξεχασουμε να βιντεοσκοπησουμε....
Προς Ιουλία και Έρη,
Εγώ τότε μάλλον θα χρειαστώ μέσω για να έρθω καθότι δεν έχω πιάσει ακόμα το όριο.... Θα το προσπαθήσω αλλά με όλα αυτά που έχω αναλάβει να κάνω για τη διοργάνωση...πού χρόνος και για post.
:-
Εκτός κι αν μπορεί ο Duracell να κάνει μια μικρή "τοσοδούλα" εξαίρεση...
Προς Ιουλία και Έρη,
εγώ τότε μάλλον θα χρειαστώ μέσω για να έρθω καθότι δεν έχω πιάσει ακόμα το όριο.... Θα το προσπαθήσω αλλά με όλα αυτά που έχω αναλάβει να κάνω για τη διοργάνωση...πού χρόνος και για post.
:-
Εκτός κι αν μπορεί ο Duracell να κάνει μια μικρή "τοσοδούλα" εξαίρεση...
Βεεεεβαια... Δε θα ξεχασουμε να βιντεοσκοπησουμε....
...και μετά να διανείμουμε τα dvd με την Espresso της Κυριακής... βεβαίως-βεβαίως !!!
Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή αλλα επιτρέψτε μου μια γνώμη
Μερικές φορές οι κανόνες υπάρχουν για να ΜΗΝ τηρούνται
Θάλεια βουρ στο ψητό. Ειμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί τροπος
Θα ξαναγινει στα μεσα του μηνα. Για πληροφοριες στη Θαλ η τον Μαραου. Ορος ειναι τα 500 ποστς ή να περασεις απο ιντερβιου (για να μην ξεχναμε και τα Ελληνικά μας ). Χρηματα μονο 30 ευρω για τα μεταφορικά, τα ποτα και την Ταμαρα. Κανονισμος δεν υπάρχει εκτος του ότι δε δεχομαστε υποκαταστατα και πρεζοκαταστασεις.
Πρόεδρε μουΜολις ειδα τις φωτο απο το casting τις Κυπρου απο τον Μαστερ Μαραουντερ...
Βλεπω το μπατζετ συμμετοχης να ανεβαινει ψηλα..
Μιλαμε για interasial κολπα...
Θα εχετε νεα λιαν συντομως ;)
Να είσαι καλά εκτιμούμε ιδιαίτερα τα καλά λόγια για προσπάθεια να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα.Σας χαιρετώ.
Πολύ μου άρεσαν αυτά που διάβασα εδώ.
Τιμή και Δόξα στους διοργανωτές
Ανακοινωση:Nεοι οροι συμμετοχης
1)Μελη με λιγοτερο απο ενα χρονο παρουσιας στο site απλα δεν συμμετεχουν
2)Μελη με λιγοτερα απο 1500 post (υπαρχει δυνατοτητα εξαιρεσης κατοπι ψηφοφοριας)
Ο Προεδρος Η Γραμματευς
Εν Αθηναι 2/6/08 και ωρα εσπερινην