Νέα

οποιος εχει την δυνατοτητα ας προσφερει......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 938
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1

:thumbsup:

Νομίζω ότι και το μικρότερο ποσό που μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα ήταν πολύ χρήσιμο.Θα ήταν από τα λίγα χρήματα που πραγματικά θα έπιαναν τόπο.

Να προσθέσω μόνο τώρα που έρχεται καλοκαίρι,λόγω εποχιακής έλλειψης αίματος καλό θα ήταν να γινόμασταν και εθελοντές αιμοδότες.Αν έδιναν εθελοντικά αίμα 7 άτομα στα 100, μια φορά το χρόνο, θα είχαμε επάρκεια αίματος και δε θα εκβιαζόταν κανείς να φέρει αίμα για τον άρρωστο του.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:thumbsup:

Νομίζω ότι και το μικρότερο ποσό που μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα ήταν πολύ χρήσιμο.Θα ήταν από τα λίγα χρήματα που πραγματικά θα έπιαναν τόπο.

Να προσθέσω μόνο τώρα που έρχεται καλοκαίρι,λόγω εποχιακής έλλειψης αίματος καλό θα ήταν να γινόμασταν και εθελοντές αιμοδότες.Αν έδιναν εθελοντικά αίμα 7 άτομα στα 100, μια φορά το χρόνο, θα είχαμε επάρκεια αίματος και δε θα εκβιαζόταν κανείς να φέρει αίμα για τον άρρωστο του.

ακριβώς .. και να προσθέσω ότι αν (χτύπα ξύλο) πάθει κάποιος από την οικογένεια του αιμοδότη (γυναίκα, παιδιά, γονείς)  κάτι και χρειαστεί αίμα, δεν του ζητάνε να το βρεί αλλά το δίνουν αυτοδίκαια.. δύο φορές χρειάστηκε για την οικογένεια μου και τις δύο φορές απλά έδειξα την κάρτα του αιμοδότη (μέχρι στιγμής στην ζωή μου έχω δώσει εθελοντικά 38 φορές και καμμιά δεκαριά για συγκεκριμένα πρόσωπα)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ακριβώς .. και να προσθέσω ότι αν (χτύπα ξύλο) πάθει κάποιος από την οικογένεια του αιμοδότη (γυναίκα, παιδιά, γονείς)  κάτι και χρειαστεί αίμα, δεν του ζητάνε να το βρεί αλλά το δίνουν αυτοδίκαια.. δύο φορές χρειάστηκε για την οικογένεια μου και τις δύο φορές απλά έδειξα την κάρτα του αιμοδότη (μέχρι στιγμής στην ζωή μου έχω δώσει εθελοντικά 38 φορές και καμμιά δεκαριά για συγκεκριμένα πρόσωπα)

αν εδινες αιμα οσες φορες εχεις δωσει σπερμα τωρα θα πουλουσαμε και στο εξωτερικο!!!!!!

αλλα αναλογικα καλος εισαι αλλοι δεν εχουν δωσει καθολου!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν εδινες αιμα οσες φορες εχεις δωσει σπερμα τωρα θα πουλουσαμε και στο εξωτερικο!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα αναλογικα καλος εισαι αλλοι δεν εχουν δωσει καθολου!!!

48 φορές μέσα σε 37 χρόνια (από 18 δίνω)... δεν είναι και άσχημα.. και μπορείς να αφαιρεσεις 5 χρόνια που έλειπα στο εξωτερικό (2 Νιγηρία, 2 Ελβετία και 1 χρόνο σε διάφορα μέρη).. καλά είναι.. ας δώσει και κανένας αλλος... 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αύριο θα τσοντάρουμε και μερικά άλλα παιδιά και θα γίνει η κατάθεση
Τόσα μας τρώει η ΑΕΚ καθε χρόνο και απο ουσία μηδέν εις το πηλίκο
Περαστικά σου φιλαράκι και κουράγιο!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ας τα παρει απο τον Παπανδρεου!

Εγω δεν δινω μια!
Δεν μου περισσευουν!

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ας τα παρει απο τον Παπανδρεου!

Εγω δεν δινω μια!
Δεν μου περισσευουν!
αν ειναι αυτη η απαντηση σου σε ενα τετοιο θεμα ανθρωπιαs τοτε κριμα σου φιλε και καλυτερα να μην απανταγεs καθολου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom