Νέα

OnlyFans στον Σρόϊτερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ErotasPeiratis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
ας μην τις βλεπαμε. Ας ημασταν πιο εκλεκτικοι. Τοσο απλα.
Απλά αυτό!
Μην κλαιγόμαστε για την κατάντια και τα χαμηλό επίπεδο όταν εμείς οι ίδιοι το στηρίζουμε και το ζητάμε.
Τώρα για τους λίγους που όντως αποζητούν κάποια ποιότητα και επίπεδο στο γυναικείο φύλο σήμερα, καλή τύχη και περαστικά!

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
433
Πόντοι
301
Τύποι μου βίτσιο είναι και το ονλυφανς και το μάτι προσωπικά πληρώνω μόνο διάσημες πορνσταρ που έχω φάει κόλλημα για βιντεοκλήσεις και όχι τα γνωστά ελληνικά τσόκαρα που πουλάνε 30" βίντεο για 100€ . Καλύτερα να τα δίνω στον αιώνιο έρωτα μου την audrey bitoni πάρα σε χαζοβιολεςνελληνιδες.

pussymaniac

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
456
Πόντοι
21
Τύποι μου βίτσιο είναι και το ονλυφανς και το μάτι προσωπικά πληρώνω μόνο διάσημες πορνσταρ που έχω φάει κόλλημα για βιντεοκλήσεις και όχι τα γνωστά ελληνικά τσόκαρα που πουλάνε 30" βίντεο για 100€ . Καλύτερα να τα δίνω στον αιώνιο έρωτα μου την audrey bitoni πάρα σε χαζοβιολεςνελληνιδες.
ποσο δινεις

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.861
Πόντοι
1.056
Αυτές οι πλατφόρμες είναι κατάρα.
Δημιουργούν τεμπέλες και μελλοντικές φτωχές γεροντοκόρες με ψυχολογικά
Ενω αυτες που ειναι χωρις πλατφορμες ειναι γυναικες υποδειγμα...:2funny:

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
604
Πόντοι
81
Αρκετά για να μην γαμαω αλλά βίτσιο είναι όπως προείπα.
Μην δίνεις δραχμή καρντασακο μου. Το πιο πιθανό είναι να πληρώσεις την άσπρη του γκόμενου της κάθε τυχάρπαστης. Αστες να πάνε να δουλέψουν στην Κρήτη,την Κέρκυρα,την Λευκάδα ή την Ρόδο σεζόν να δούνε πως βγαίνει το μεροκάματο. Υπάρχει περίπτωση κυρίας με of που ήταν παντρεμένη και ο άντρας της κοιμόταν όρθιος.

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
433
Πόντοι
301
Μην δίνεις δραχμή καρντασακο μου. Το πιο πιθανό είναι να πληρώσεις την άσπρη του γκόμενου της κάθε τυχάρπαστης. Αστες να πάνε να δουλέψουν στην Κρήτη,την Κέρκυρα,την Λευκάδα ή την Ρόδο σεζόν να δούνε πως βγαίνει το μεροκάματο. Υπάρχει περίπτωση κυρίας με of που ήταν παντρεμένη και ο άντρας της κοιμόταν όρθιος.
Τύπε μου έγραψα και πιο πάνω ότι μέσω οβλυ δεν ασχολούμαι με ελλεεινηδες αλλά με θεότητες του παγκόσμιου πορνό όπως audrey bitoni, jasmine jae, Nicole aniston κλπ. Και ΜΟΝΟ βιντεοκλήση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom