Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟπααααααααα.
Δηλαδη λες οτι είσαι νορμαλ πατριώτης? Θες να το εξηγήσεις λιγο παραπάνω? Που ακριβως εγγυται ο πατριωτισμός σου?
Εχεις μπλέξει συμπεριφορά κράτους με Έθνος. Δεν εχουν καμία σχέση το ενα με το αλλο, ειδικα σήμερα στην Ελλάδα.
εσύ κάνεις λάθος.
εχετε μπλέξει το Εθνος με τις πολιτικές πεποιθήσεις.
Καμμιά σχέση. Γι αυτό και έχετε διαλυμένο κράτος.
Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω με πιο απλά ελληνικά.
όχι Ελλάδα πλέον. τα λοιπά είναι προσωπικά δεδομένα.θύμισε μου σε ποια χωρα μενεις?
όχι Ελλάδα πλέον. τα λοιπά είναι προσωπικά δεδομένα.
(γιατι εσυ δε νοιωθεις και πολυ Ελληνας, δε σου πολυαρεσει) λόγω ενος συνδιασμου παραγόντων (σκατονοοτροπίες απο ολους, αδιαφορια κυβερνωντων, κτλ)
Σκασμος ντεσολέιτορ και ουστ απο δω.
Περσονα ειμαι εθνικιστης, αμα ξερεις τι σημαινει αυτο. Δεν υπάρχει για εμας η ημιευθεια αριστερα δεξιά. Πρωτη και απολυτη αρχη ειναι το καλο του εθνους. ΕΝα κρατος πρεπει αν υπηρετει το Εθνος. Αν δε το κανει και αντιθετα το εμποδιζει οπως σημερα πρεπει αν φευγει απο τη μεση. Το εθνος λοιπον εχει σχεση με την πολιτικη και κρινω οτι πρεπει αν ειναι η πρωτη πεποιθηση των πολιτων. Διαλυμενο κρατος εχουμε εμεις οι Ελληνες (γιατι εσυ δε νοιωθεις και πολυ Ελληνας, δε σου πολυαρεσει) λόγω ενος συνδιασμου παραγόντων (σκατονοοτροπίες απο ολους, αδιαφορια κυβερνωντων, κτλ)
ο φασιστας εδω με λιγα λογια ξερετε τι λεει ? ξερετε τι προτεινει ? στρατικωποιηση της οικονομιας και της κοινωνιας , πειθαρχια παντου και σε ολα ,πειθαρχια στο σχολειο στη δουλεια στο πανεπιστημιο στο δρομο ετσι ωστε να διαμορφωθει στο κεφαλι σου η ιδεα.... πως για να ξαναπαρουμε παλι πισω τη πολη και τη σμυρνη , πρεπει να εχουμε στρατο...... ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟ . ομως φασιστες θα κοιμαστε και θα ξυπνατε με τις φαντασιωσεις και με βρεγμενα τα στρωματα σας.
μα ακου πειθαρχεια!!!!
Τι φασιστικες μλκιες ειναι αυτα ρε!
Παντου αναρχια!Να τα γαμησουμε ολα!Να τα σπασουμε ολα!Ο καθενας να πηγαινει οτι ωρα θελει στην δουλεια του!Και ο στρατος πειθαρχημενος?Ποιος στρατος?Διαλυστε τον!
αι ρε παλιοπουτανα των εξαρχειων...
Για πες μα τις προτεινεις εσυ "δημοκρατη"