Νέα

Ωμότητες Τούρκων στην Κύπρο:Αποκεφάλισε παιδί και ήπιε το αίμα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HotScorpios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
κάτσε κάτσε και άσε με ν αρχίσω τις ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ στους ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ.....

Δε παιζει τις αρχίζω εγω σε εσενα. Αστο διαολο απο ρε χαμενε. Με το υφάκι το τσαμπουκε εδω μεσα. Ρε μπας και σε βαραει η γυναικα σου και κανεις τον αγριο εδω μεσα?

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο τουρκος που ηρθε στη κυπρο το 74 ηταν οντως ζωο.. αμορφωτο.. κ εκανε εγκληματα εν καιρω πολεμου

εμεις οι μορφωμενοι στο πραξικοπημα που σκοτωναμε τους συγχωριανους μας.. αριστερους κ τ/κ παιδακια κ βρεφη... ειμασταν αθωοι

φευγω θα εκνευριστω παλι
Μη το κουραζεις...οποιος θελει να καταλαβει το επιασε το νοημα.Τωρα για την μειοψηφια των γερμανοτσολιαδων τσαμπα ο κοπος σου...παιξανε και θα ξαναπαιξουν το παιχνιδι των νταβαδων τους, αμερικανων-αγγλων-ρωσων!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ακελ... καταλαβες?
κ μου λεγες να εκανα κ πιο σοβαρη συζητηση την αλλη φορα.. αμα ο αλλος μου λεει οτι καναν εγκληματα οι αριστεροι...

αντε γεια.. :-*

μου βρίζει το χριστό μου και την παναγία μου ρε το σκατόσπερμα.....

Αυτός που καίγεται ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.

ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ.

ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

ΕΦΥΓΑ.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
μου βρίζει το χριστό μου και την παναγία μου ρε το σκατόσπερμα.....

Αυτός που καίγεται ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.

ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ.

ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

ΕΦΥΓΑ.

Εμ ναι δε το ξερα να ειχα εθνικη ομοψυχια με αριστερους που ειναι πρωτα αριστεροι/σοσιαλοκομουνιστες και μετα οτιδηποτε αλλο. Δεν οριζεται εθνικη ομοψυχια παρα μονο μεταξυ ομοεθνων. Αφου εσεις οι αριστεροι νοιώθετε αλλιως λογω συνειδησης, παρ οτι ειστε Έλληνες, δε γίνεται να υπάρχει ομοψυχια μεταξυ αμς οσο κι αν το θέλουμε.
Α ειμαι σκατοσπερμα ε, ενω εσυ που ειπες πριν να τους βρισω χριστοπαναγιες στους Ελλαδιτες απελευθερωτες εισαι καλο παιδι ε? Αντε να βρισεις χριστοπαναγια σε ελδυκαριο βετερανο, να δεις τι θα γινει, ετσι απο περιεργεια ,μονο.
Στο καλο ρεεεεεεεεεε.

Επισκέπτης

"Ελληνες" διεθνιστικων αριστερων πεποιηθησεων δεν χρειαζονται στην χωρα μονο την υποθαλπτουν.Οποτε ευχαριστως να τους σκοτωσουμε!
Πανω απο ολα το εθνος :grin:

OP
OP
H

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλάκα τα χουντόσκυλα οι προπάτορες του ΛΑΟΣ ξεπούλησαν στ Αμερικάνια το μισό νησί και συ ασχολείσαι με το ΑΚΕΛ;
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.
Στην Κύπρο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ το ΑΚΕΛ έχει ακόμα 35% ελληνοκυπριακές ψήφους. Αντε να γαμηθείτε τώρα με το 7% σας των ευρωεκλογών...   :birdman:

Στο έχω ξαναπεί αλλά επειδή έχεις και μαλάκυνση εγκεφάλου και ξεχνάς θα στο ξαναπώ:
  Οι χουντικοί τότε και τα ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ του σήμερα ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, αυτά που έμμεσα κι εσύ υπερασπίζεσαι
  εδώ μέσα 'παίζοντάς το τρελλίτσα', τους Αμερικάνους και τους Άγγλους και τους 'Περιούσιους' βεβαίως βεβαίως.

Υ.Γ. Κι επειδή δεν είστε και τα 'πρώτα μυαλά' πάρτε τον ακόλουθο σύνδεσμο που μιλάει για το ΑΚΕΛ ΤΟΤΕ
    με βάση αυτά που είπε ένας που τότε ήταν μέλος της Κ.Ε. του:
        ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ 1974 :Αυτά που δεν θέλει να ξέρετε η ηγεσία του ΑΚΕΛ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο έχω ξαναπεί αλλά επειδή έχεις και μαλάκυνση εγκεφάλου και ξεχνάς θα στο ξαναπώ:
  Οι χουντικοί τότε και τα ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ του σήμερα ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, αυτά που έμμεσα κι εσύ υπερασπίζεσαι
  εδώ μέσα 'παίζοντάς το τρελλίτσα', τους Αμερικάνους και τους Άγγλους και τους 'Περιούσιους' βεβαίως βεβαίως.

Υ.Γ. Κι επειδή δεν είστε και τα 'πρώτα μυαλά' πάρτε τον ακόλουθο σύνδεσμο που μιλάει για το ΑΚΕΛ ΤΟΤΕ
    με βάση αυτά που είπε ένας που τότε ήταν μέλος της Κ.Ε. του:
        ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ 1974 :Αυτά που δεν θέλει να ξέρετε η ηγεσία του ΑΚΕΛ...

ξεκίνα με λινκς από τα δικά σου...... Ασε τις καμπούρες των Κυπρίων......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιοι ρε ηλιθιε δεν εχουμε αρχιδια να τιμησουμε ηρωες? Οι εθνικιστες? τους τιμαμε και τους στηριζουμε και ειμαστε μαζι τους σε καθε τους κινηση. Το καθεστως της πλουτοδημοκρατιας με το εξωθεν επιβεβλημενο διπολο αρισρε δεξια δεν τους τιμα και αποκαθιστα ως οφειλε διοτι ειναι ανθελληνικο κρατος. τοσο λοβοτομημενος εισαι που στρεφεσαι εναντιον ημων των εθνικιστων λες και εχουμε την εξουσια στα χερια μας. τοσο πορωμενος εισαι και μετα ηθελες εθνικες ομοψυχιες. κατσε στην αμερικη σου και φαε τα χαμπουργκερ σου, δε κανει η Ελλαδα για σενα, εχει γινει πολυ σκληρη.

αντί να αναλώνεσαι ρε τζάμπα μάγκα να καθαρίσεις την Ελλάδα από την κομμουνιστική εργατιά, καθάρισε το κράτος που μια χαρά βολεμένος είσαι...........

ΚΡΑΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ:

Ο ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ:
[move][size=24pt]"ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΚΑΛΙΑ;"[/size][/move]

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ. ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΣ.
ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ...
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΙ ΚΥΠΡΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ. ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΑ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΥΣΤ. ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΛΗΣ.

OP
OP
H

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αυτός ο περσονάκος πρέπει να πέρνει ψυχοφάρμακα δεν εξηγείται αλλιώς ο παραλογισμός του...χαχαχα

Ή τον πληρώνουν για να βρίζει τους Έλληνες, ποιός ξέρει ?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ειναι απο τους τυπους που πληρώνονται. απλα ειναι σαλταρισμενος τελειως.

Επισκέπτης
Μην γινεσαι αδικος ρε περσονα.Εγω πιστευω οτι ο ιπταμενος και ο σκορπιος πρωτοι θα ετρεχαν να πολεμησουν ειδικα στην εισβολη της Κυπρου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην γινεσαι αδικος ρε περσονα.Εγω πιστευω οτι ο ιπταμενος και ο σκορπιος πρωτοι θα ετρεχαν να πολεμησουν ειδικα στην εισβολη της Κυπρου.

ρε μαλάκα δε βλέπεις τι γράφει;
θα πεθάνει λέει απ τα γέλια.....
και κάνει παράθεση βίντεο από τους Ελδυκάριους που δηλώνουν:
αλύτερα να χάσω το σπιτι μου παρά το στρατόπεδό μου......

Να τους χαίρεστε ρε τους εθνικόφρονές σας.
ΚΑι να καμαρώνετε. Ξετσίπωτοι είναι ούλοι.

Επισκέπτης
ρε μαλάκα δε βλέπεις τι γράφει;
θα πεθάνει λέει απ τα γέλια.....
και κάνει παράθεση βίντεο από τους Ελδυκάριους που δηλώνουν:
αλύτερα να χάσω το σπιτι μου παρά το στρατόπεδό μου......

Να τους χαίρεστε ρε τους εθνικόφρονές σας.
ΚΑι να καμαρώνετε. Ξετσίπωτοι είναι ούλοι.

ε αφου το ξερεις σε αυτη την χωρα ολα τα προιντα ειναι λιγο ελλωταματικα :grin:

Παντως σιγουρα για να σταματησει η Ελλαδα να ειναι ο καρπαειζοσπρακτορας ολη της Ευρωπης καθως και των Τουρκων και των λοιπων μογγολων πρεπει να ξεφορτωθει πρωτα διεθνιστικα @@ οπως Συριζα και οχι μονο που υποθαλπτουν τα εθνικα της συμφεροντα με καθε τροπο και μετα επιτελους να αποκτησουμε ολοι εθνικη συνειδηση.

Τα παιδια που πηγανε Ρωσια πριν καιρο γραψανε και στο αντιστοιχο θρεντ οτι ειχε ταμπελες στους δρομους της πολης στα Ρωσικα οπως "Ζητω ο Ρωσικος Στρατος" κτλ...

Για φαντασου να υπηρχε εδω κατι αναλογο θα εβγαινε ο καθε απλυτος διεθνιστης και θα φωναζε για "φασισμο" και ιμπεριαλιστικες τασεις της Ελλαδας :jerking: :jerking: :jerking:

Χωρις πατριωτισμο με μια σωστη δοση εθνικισμου μια χωρα δεν παει ποτε μπροστα...

Οτι επαθε η Κυπρος το επαθε εξαιτιας της εσωτερικης φαγωμαρας :helpplea:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ναι ρε whitey...αλλά όσο και να μην πηγαίνω και εγώ τον Ξώφαλτσα και το συφερτό του, δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός, ότι την Ελλάδα την κυβερνούν άλλοι τόσα χρόνια και την έχουν ξεπουλήσει.

Μην το παραβλέπεις αυτό.

Επισκέπτης
Ναι ρε whitey...αλλά όσο και να μην πηγαίνω και εγώ τον Ξώφαλτσα και το συφερτό του, δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός, ότι την Ελλάδα την κυβερνούν άλλοι τόσα χρόνια και την έχουν ξεπουλήσει.

Μην το παραβλέπεις αυτό.

εχεις δικιο σε αυτο δυστυχως :(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Μην το παραβλέπεις αυτό.

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom