You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όμορφο μοντέλο η εξυπηρετική πουτάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα g45cm
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Mαλακια πιστευω.........Έεεεεεεεετσι,έτσι!!!!!!!
Παντρευονται Ελληνιδα και μετα τρεχουν στις ξενες......για αγοραιες καταστασεις.......
Γιατι δεν παντρευοσουν μια ανατολικη μουναρα....δλδ με
λιγα λογια να ειχες μια γυναικα σαν αυτες που ψαχνεις στα στριπ .πχ.
Αν το καναμε αυτο οι ζωες μας θα ηταν καλυτερες....δε νομιζετε?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ναι πολυ καλυτερες!!!
σε ξεβρακωνουνε στην κυριολεξια και την κοπανανε....!!
ασε ρε χρηστακη!!!!!
μου θυμιζεις κατι ατομα στο αν μπλοκ που ειρθανε και κοιτουσανε τις μουναρες και οταν μπλεξανε μαζι τους μετα δεν ειχαν λεφτα οχι να βγαλουν τον μηνα αλλα τον μισο τον μηνα!!αυτες φιλε πανε με ποδοσφαιριστες επιχειρηματιες κλπ κλπ.....!
ξεκολα μ αυτες τις ιδεες!
στο λεω για το καλο σου!κατι τετιοι σαν και σενα την πατανε!!οτι και να τους πεις οχι εκεινοι εκει στο ΜΟΥΝΙ!
σε ξεβρακωνουνε στην κυριολεξια και την κοπανανε....!!
ασε ρε χρηστακη!!!!!
μου θυμιζεις κατι ατομα στο αν μπλοκ που ειρθανε και κοιτουσανε τις μουναρες και οταν μπλεξανε μαζι τους μετα δεν ειχαν λεφτα οχι να βγαλουν τον μηνα αλλα τον μισο τον μηνα!!αυτες φιλε πανε με ποδοσφαιριστες επιχειρηματιες κλπ κλπ.....!
ξεκολα μ αυτες τις ιδεες!
στο λεω για το καλο σου!κατι τετιοι σαν και σενα την πατανε!!οτι και να τους πεις οχι εκεινοι εκει στο ΜΟΥΝΙ!
GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν έχει σημασία αν παντρεύεσαι ελληνίδα ή ρωσίδα κτλ.Αν είναι εξαρχής να χει κάποιος την προδιάθεση να ξενοπηδάει είτε με πληρωμή,είτε όχι καλύτερα να μην παντρεύεται καθόλου,για να μην κοροϊδεύει την εκάστοτε σύντροφό του.Καλύτερα να επιλέξει να ζει σαν εργένης και να πηδάει όποιες και όσες θέλει χωρίς να κοροιδεύει κάποια άλλη και να της λέει "μωρό μου σε αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ" και μετά να την φλομώνει στο κέρατο. ;)Mαλακια πιστευω.........
Παντρευονται Ελληνιδα και μετα τρεχουν στις ξενες......για αγοραιες καταστασεις.......
Αν το καναμε αυτο οι ζωες μας θα ηταν καλυτερες....δε νομιζετε?
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
οσον αφορα την απαντηση στο thread ..EΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
Καλά είχα ξεχάσει που ήμουν. Η εξυπηρέτηση πάνω σπ'όλα.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Οποιος εμπιστέυτηκε τέτοια γυναικα την έκατσε.
για οποιους ρωτανε η απορουνε ειναι τεραστια η αλλαγη μετα απο 10 χρονια γαμου και μετα απο 2 παιδια. αλλαγη στο θεμα γαβλωνω γουσταρω και γαμαω . ολα αυτα χωρις ρισκο να χαλασεις ολη την οικογενεια και τους γυρω απο εσενα. αυτα προς απαντηση σε αυρους που δεν τα γνωριζουν απο ιδιες εμπειριες. για αυτο το λογο πηγα σημερα παρασκευη κατα τις 5 στην ψηλη ΑΦΡΟΔΙΤΗ στη κωλλετη και περιμενω να παω στην βραδινη που ειναι μια με ονομα ΛΩΡΑ . απογευμα την ομορφια και βραδυ την απολυτη ικανοποιηση . μακαρι οτι διαβασα να ειναι αληθεια για αυτην γιατι ειπαμε η οικογενεια ειναι στην χαλκιδικη , διαθετουμε καποια χρηματα αλλα να μην στεναχωρεθουμε κιολας . αλλα ειναι αληθεια οτι με οποια κοπελα παω δεν χαλιεμαι ευκολα . καλο σαβατοκυριακο
anakatosuras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απλα παντρευεσαι για να βρεις μετα μια παντρεμενη να γαμας
σημερα διαβασα τα μυνηματα σας και η δικια μου γνωμη ειναι οτι δεν εχει σημασια αν εισαι παντρεμενος η οχι μην μπλεκετε το αθλημα με τον γαμο.γιατι εσεις οταν εχετε σχεσει με μια γκομενα δεν κοιτατε δηλαδη αλλες?
ολοι σκεφτομαστε να γαμαμε διαφορετικες γυναικες ολη την ωρα.
ολοι σκεφτομαστε να γαμαμε διαφορετικες γυναικες ολη την ωρα.
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θεωρεις δηλαδη οτι καποιος παντρεμενος κερατωνει τη γυναικα του οταν πηγαινει με καποια επαγγελματια? επιτρεψε μου να διαφωνησω. Κερατο ειναι οταν εισαι παντρεμενος και πηδας τη φιλη της γυναικας σου, την κουνιαδα σου, την ξαδερφη της η καποια καβλιαρα απο τη δουλεια σου συστηματικα. Τι λετε συναδελφοι?Δεν έχει σημασία αν παντρεύεσαι ελληνίδα ή ρωσίδα κτλ.Αν είναι εξαρχής να χει κάποιος την προδιάθεση να ξενοπηδάει είτε με πληρωμή,είτε όχι καλύτερα να μην παντρεύεται καθόλου,για να μην κοροϊδεύει την εκάστοτε σύντροφό του.Καλύτερα να επιλέξει να ζει σαν εργένης και να πηδάει όποιες και όσες θέλει χωρίς να κοροιδεύει κάποια άλλη και να της λέει "μωρό μου σε αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ" και μετά να την φλομώνει στο κέρατο. ;)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Θεωρεις δηλαδη οτι καποιος παντρεμενος κερατωνει τη γυναικα του οταν πηγαινει με καποια επαγγελματια? επιτρεψε μου να διαφωνησω. Κερατο ειναι οταν εισαι παντρεμενος και πηδας τη φιλη της γυναικας σου, την κουνιαδα σου, την ξαδερφη της η καποια καβλιαρα απο τη δουλεια σου συστηματικα. Τι λετε συναδελφοι?
Εγω λέω οτι κλοπή δεν είναι να κλέβεις το αυτοκίνητο ενός ξένου αλλά μόνο αν κλέψεις φίλο, κουνιάδο, συγγενείς. Οπως επίσης φόνος δεν είναι να σκοτώσεις κάποιον που δεν συμπαθείς αλλα κάποιον με τον οποίο έχεις καλή σχέση. Στους αλλους δεν μετράει.
Τα καλά και συμφέροντα......με λίγα λόγια.
Και αν ετσι σου φέρονται και οι αλλοι όπως "θεωρείς" εσύ τις συμπεριφορές, αναρωτιέμαι αν θα σου αρέσει...
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κατανοητα και σεβαστα ολα οσα λες, αλλα μηπως υπερβαλλεις λιγο οσον αφορα τα παραδειγματα σου?Εγω λέω οτι κλοπή δεν είναι να κλέβεις το αυτοκίνητο ενός ξένου αλλά μόνο αν κλέψεις φίλο, κουνιάδο, συγγενείς. Οπως επίσης φόνος δεν είναι να σκοτώσεις κάποιον που δεν συμπαθείς αλλα κάποιον με τον οποίο έχεις καλή σχέση. Στους αλλους δεν μετράει.
Τα καλά και συμφέροντα......με λίγα λόγια.
Και αν ετσι σου φέρονται και οι αλλοι όπως "θεωρείς" εσύ τις συμπεριφορές, αναρωτιέμαι αν θα σου αρέσει...
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Να υποθέσω ότι όσοι λένε πως το πήδημα με κάποια επαγγελματία
δεν είναι κέρατο δεν θα ΄χουν πρόβλημα αν οι γυναίκες τους
ξελαμπικάρουν που κ που με κάποιον επαγγελματία,έτσι?
η ακόμα καλύτερα αφού δεν είναι κέρατο γιατί το κρατάνε κρυφό?
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Να υποθέσω ότι όσοι λένε πως το πήδημα με κάποια επαγγελματία
Αντε πάλι τα ίδιααααααα! Υπάρχουν καλέ πόρνοι άντρες όπου θα πας εσύ θα τον δεις 15' θα σου κάνει και θα περάσεις στο δωμάτιο, θα γδυθείς και θα κάτσεις σε σεντόνι που έχουν κάτσει x άλλες πριν από σένα, θα έρθει ο πουτάνος με σηκωμένη θα σε γλύψει από κάτω για 60' φορώντας στην γλώσσα του σακουλάκι και μετά θα σε πηδήξει για 4 λεπτά. Αν το θέλετε πείτε το μας και θα ανοίξουν 1000δες μαγαζιά.
Σήμερα πάντως για αλλαγή πήρα ένα ωραίο ... έπιπλο. Που και που χρειάζεται.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Σήμερα πάντως για αλλαγή πήρα ένα ωραίο ... έπιπλο. Που και που χρειάζεται.
Συνάδερφε, γύρισα σήμερα από τα ξένα...και πέτυχα κάτι εξυπηρετικότατα έπιπλα λέμεεεεεεεεεεεεε!
Με το χαμόγελο στα χείλη είμαι, από αυτί σε αυτί σαν clown!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K