Γεια σε όλους!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου εμπειρία και θέλω πολύ να την μοιραστώ μαζί σας. Ποιός ξέρει? Μπορεί κάποιος να με νιώσει ή να θέλει να με κάνει να νιώσω πάλι το ίδιο ή ακόμα ποιο δυνατά... Ήταν τέλος καλοκαιριού, Σεπτέμβριος μήνας. Εγώ, όχι χορτασμένος από το καλοκαίρι, έψαχνα ακόμα κρυφές παραλίες με γυμνά κορίτσια πάνω στην καύλα τους να κάνουν μπάνιο τόπλες ή ακόμα και τελείως γυμνές. Μια τέτοια παραλία την είχα εντοπίσει εδώ, κοντά στην Αττική... κοντά στην Περαχώρα Λουτρακίου Κυριακή μεσημέρι προς απόγευμα και κατηφόρισα εκείνο το απότομο μονοπάτι με σκοπό να αντικρύσω ωραία βυζάκια και καυλιάρικες ρώγες. Τίποτα όμως. Μάλλον είχα αργήσει και είχαν φύγει. Άλλωστε ήταν ήδη τέσσερις το απόγευμα. Εκεί που περπάταγα όμως, ξυπόλυτος στα βότσαλα και σκαρφάλωνα κάθε βραχάκι για να πάω παραπέρα... πέφτω πάνω σε έναν άντρα γυμνιστή!!! 40άρης plus, μαυρισμένος σε όλο το σώμα, με ένα μεγάλο πέος να κρέμεται και δυο μεγάλα αρχίδια να το αγκαλιάζουν. Ωωω Θεέ μου!! Ένιωσα μια δυνατή έλξη και τα μάτια μου να καρφώνονται συνέχεια πάνω στον πούτσο του καθώς περνούσα από μπροστά του. Τιι κάνωωω?? Έλεγα συνέχεια από μέσα μου. Ευτυχώς φορούσα γυαλιά ηλίου και δεν έβλεπε ότι τον κάρφωνα συνέχεια, σκεφτόμουν. Η καρδούλα μου χτυπούσε όλο και ποιο δυνατά ώσπου αποφάσισα να κάτσω από πίσω του... σε ένα διπλανό βραχάκι. Ναι, εκεί δεν με έβλεπε, ενώ εγώ θα μπορούσα να τον κρυφοκοιτάζω, σκέφτηκα. Τι ντροπή που ένιωσα. Κι όμως, δεν μπορούσα να φύγω και ούτε να ξεκόλλησω από εκείνο το σημείο. Άπλωσα την πετσέτα μου κάτω, έβγαλα το μαγιό μου και έμεινα γυμνός. Πρώρη φορά τελείως γυμνός σε παραλία! Τι περίεργο συναίσθημα... θα έλεγα ότι ένιωθα εκτεθειμένος και ευάλωτος όσο ήξερα ότι ακριβώς δίπλα μου στέκονταν ένας άντρας γυμνός με μια μεγάλη πούτσα να την κρατάει και να την χαϊδεύει. Σηκώθηκα όρθιος για να με δει ότι είμαι και γω εκεί, παραδίπλα του, με το γυμνό μου κωλαράκι εκτεθειμένο... αχχχ... τι κάνωωω??? Μπήκα μέσα στη θάλασσα και κολύμπησα λίγο... με το καπέλο και με τα γυαλιά ηλίου για να μπορώ να τον βλέπω συνέχεια χωρίς να καταλαβαίνει ότι τον κοιτάζω. Τι αστείο. Εκείνος όμως με είχε καταλάβει και έπιανε περισσότερο την πούτσα του. Τι ντροπή! Βγαίνοντας έξω παρατήρησα το σώμα μου να κάνει περιέργα κουνήματα... σαν μιας προκλητικής γκόμενες που ήθελε να τραβήξει το βλέμμα του πίδοξου γαμιά της. Έσκυψα στα τέσσερα με τον κώλο μου να κοιτάζει την πλευρά του και άπλωσα την πετσέτα. Ξάπλωσα με το κορμί μου στα πλάγια και μαζεμένα τα πόδια μου στην κοιλιά μου πετάγοντας τον κώλο μου προς την μεριά του. Ένιωθα για πρώτη φορά μοναδικά ερεθισμένος σε όλο το σώμα.... η καύλα μου ξεκίναγε απο το πουλάκι μου... κυρίως όμως ένιωθα την σουφρίτσα μου να ανοιγοκλείνει και να ερεθίζεται από μόνη της. Ηταν σαν να μου έλεγε μια ανώτερη δύναμη ότι τώρα θα σε γαμήσουν και θα σου αρέσει. Ήμουν μόνο εγώ και αυτός στην παραλία. Η ώρα είχε περάσει και δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει άλλος σκεφτόμουν... Άρχισα και χάιδευα τα μπούτια μου και το κωλαράκι μου. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Δεν το πίστευα. Με είχε κάνει να συμπεριφέρομαι σαν μια έτοιμη καυλωμένη γυναίκα. Και ξαφνικά... εκεί που ήμουν ξαπλωμένος, βλέπω δύο τριχωτά πόδια να λυγίζουν μπροστά στο πρόσωπο μου. Τα έχασα! Σάστισα για δεύτερη φορά!! Ω Θεέ μου!! Είχε κάτσει στα γόνατα σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο μου, ενώ σταγόνες από το θαλασσινό νερό έτρεχαν από την ψωλάρα του και τις αρχιδάρες του. Μου έπιασε το πηγούνι με το δαχτυλό του και ανασήκωσε το κεφάλι μου να τον δω. Μου χαμογέλασε και με ρώτησε τι κάνω και αν είμαι από εδώ. Εγώ τα έχασα! Το βλέμμα μου έπεσε πάλι χαμηλά στον πούτσο του και στα αρχίδια του.... Δεν ήξερα τι να πω! Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα... Δεν ξέρω πως αλλά μου βγήκε ένα ναζιάρικο όχι ...και γύρισα το κεφάλι μου από την άλλη. Τι αστείο! Τι υποκρισία! Εκείνος με κατάλαβε για άλλη μια φορά και άπλωσε το χέρι του και μου χάιδεψε το μπούτι μου. Αυτό ήταν, άρχιζα να νώθω γυναίκα. Ένας άντρας με χάιδευε και εμένα μου άρεσε πολύ. Κοκκίνησα... ένιωσα ντροπή... εκείνος έπιασε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω στον πούτσο του. Μου χαμογέλασε πάλι και μου είπε... μην ντρέπεσαι... πιάστον, χάιδεψετον, παίξτον με τα χεράκια σου... παιχνίδι κάνουμε, μου είπε. Αυτό ήταν, είχα παραδοθεί και μου άρεσε ρε γαμώτο πολύ. Άρχιζα να του τον παίζω και να χαϊδεύω και τα αρχίδια του. Το κεφάλι μου όλο και πλησίαζε κοντά του... μια δάγκωμα την γλώσσα μου και μια τα χείλια μου.... και τελικά δεν άντεξαν.... άγγιξαν το δέρμα του πούτσου του... Αχχχχ Θέεεε μουυ!! Τι αίσθηση ήταν αυτή! Υπέροχη! Μοναδική! Άνοιξα το στόμα μου και τον έβαλα όλον μέσα... ναι, το έκανα όπως έβλεπα κάτι τσόντες... Αυτή η αίσθηση να ρουφάω και να γλύφω έναν πούτσο, δεν ξέρω αλλά με έκανε πραγματικά ευτυχισμένο. Τα ξέχασα όλα. Δεν με ένοιαζε τίποτα. Μόνο να ρουφάω αυτό το πούτσο και αυτά τα αρχίδια μέσα στο στόμα μου. Εκείνος άρχιζε να βογκάει... να με λέει καριολάκι, πουτανάκι, πουστράκι και να μου δίνει χαστούκια στον κώλο και να μου βάζει δάχτυλο! Το πουλάκι μου έχυσε γρήγορα ενώ εγώ συνέχιζα με μανία να του κάνω πίπα και να ρουφάω τις αρχιδάρες του.... δεν ηθελα να τελειώσει ποτέεεεε..... ώσπου ξαφνικά νιώθω μέσα στο στόμα μου ζεστά υγρά να με πλημμυρίζουν.... ναι είχε χύσει μέσα στο στόμα μου και είχα γευτεί για πρώτη φορά και χύσια!!! Ειλικρινά.... Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το σκηνικό και ευχαριστώ πολύ εκείνον τον άντρα που μου την έπεσε και μου έμαθε πόσο πολύ μου αρέσει ο πούτσος.