Νέα

Ομοφυλοφιλικές εμπειρίες ετεροφυλόφιλων ανδρών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kagg22

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
Ξανά βγάζω το συγκεκριμένο θέμα στην φορά για να πω την άποψη μου...δεν ειχα ποτέ την επιθυμία για το ίδιο φύλο ούτε με καυλωνε ποτέ κάτι τέτοιο!!! Αλλά πιστευω πως σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε σκεφτεί κάτι ερωτικο για κάποιον άλλον ητε φίλο μας ητε κάποιον που απλα έχουμε δει..
Είμαι ετεροφυλος με αρραβωνιασμένος κ η κοπέλια μου περιμένει το παιδί μας ήδη δυο εμπειρίες έχω σχετικές να αναφέρω, η πρώτη ήταν κλασικά όπως οι περισσότεροι μας σε νεαρή ηλικία κάπου στην εφηβεία που βαραγαμε όλοι παρέα τις περιβόητες θρυλικές ομαδικές μαλακιες που όντως δεν μας καυλωνε η πουτσα η ο κωλος του φίλου μας απλα είχαμε την καυλα μας κ θέλαμε να την βγάλουμε ητε με παρέα για τον χαβαλέ ητε για πάρτη μας!!! Και η δεύτερη εμπειρία μου ήταν όταν ήμουν φαντάρος που μπούκωσα ένα συφανταρακι πάνω στις απίστευτες καυλες βέβαια μόλις έχυσα δεν ήθελα να συνεχίσει με τπτ να γλύφει!!! Αλλά κακά τε ψέματα μέχρι να χύσω γούσταρα κ το ευχαριστιωμουν κατάλληλος!!!

Δεν ξέρω ποιος συμφωνεί ποιος θα πει ότι είμαι κρυφός φανερός κ τα σχετικά αυτή είναι η δίκη μου ιστορία που ήθελα να αναφέρω μάγκες!!!

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Όλοι οι άντρες καυλωνουμε και όταν βλέπουμε πουτσες και όχι μόνο με τα μουνια .  Για αυτό γουστάρουμε και παρτουζες και τραβεστί .

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Όλοι οι άντρες καυλωνουμε και όταν βλέπουμε πουτσες και όχι μόνο με τα μουνια .  Για αυτό γουστάρουμε και παρτουζες και τραβεστί .

Μιλα για τον εαυτό σου , αν κάποιος καυλώνει με πούτσες είναι γκει ή έστω Μπαι.
Δεν υπάρχει άντρας που να καυλώνει με πούτσες.
Αυτές είναι παπαριές μερικών γκέι που ψαρεύουν.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Μιλα για τον εαυτό σου , αν κάποιος καυλώνει με πούτσες είναι γκει ή έστω Μπαι.
Δεν υπάρχει άντρας που να καυλώνει με πούτσες.
Αυτές είναι παπαριές μερικών γκέι που ψαρεύουν.
όλοι καυλώνουν, όπως και τα μουνιά μεταξύ τους ,  φυσικό είναι

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο παλι ρε πουστηδες ο τιτλος αυτοαναιρειται :wanker:

Balls

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ξανά βγάζω το συγκεκριμένο θέμα στην φορά για να πω την άποψη μου...δεν ειχα ποτέ την επιθυμία για το ίδιο φύλο ούτε με καυλωνε ποτέ κάτι τέτοιο!!! Αλλά πιστευω πως σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε σκεφτεί κάτι ερωτικο για κάποιον άλλον ητε φίλο μας ητε κάποιον που απλα έχουμε δει..
Είμαι ετεροφυλος με αρραβωνιασμένος κ η κοπέλια μου περιμένει το παιδί μας ήδη δυο εμπειρίες έχω σχετικές να αναφέρω, η πρώτη ήταν κλασικά όπως οι περισσότεροι μας σε νεαρή ηλικία κάπου στην εφηβεία που βαραγαμε όλοι παρέα τις περιβόητες θρυλικές ομαδικές μαλακιες που όντως δεν μας καυλωνε η πουτσα η ο κωλος του φίλου μας απλα είχαμε την καυλα μας κ θέλαμε να την βγάλουμε ητε με παρέα για τον χαβαλέ ητε για πάρτη μας!!! Και η δεύτερη εμπειρία μου ήταν όταν ήμουν φαντάρος που μπούκωσα ένα συφανταρακι πάνω στις απίστευτες καυλες βέβαια μόλις έχυσα δεν ήθελα να συνεχίσει με τπτ να γλύφει!!! Αλλά κακά τε ψέματα μέχρι να χύσω γούσταρα κ το ευχαριστιωμουν κατάλληλος!!!

Δεν ξέρω ποιος συμφωνεί ποιος θα πει ότι είμαι κρυφός φανερός κ τα σχετικά αυτή είναι η δίκη μου ιστορία που ήθελα να αναφέρω μάγκες!!!

Αυτα ειναι. Παντως στο στρατο ειναι πολυ δυσκολο να κανεις κατι. Απορω πως εγινε

poustis+

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΆΝ ρωτήσετε τους στρέιτ που έχω τσιμπουκώσει, θα γεμίσετε αρκετές σελίδες. Εκείνο που τους τρελένει όμως περισσότερο είναι η κολογλυφάδα.

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.066
Πόντοι
3.415
Ας μοιραστώ και εγω την εμπειρία μου μαζί σας. Όταν ήμουν φαντάρος , γύρισα απο την σκοπιά το βράδυ και ο θαλαμοφύλακας την είχε αράξει και διάβαζε τσόντα και με το ένα χέρι του χάιδευε την πούτσα του πάνω απο το παντελόνι του! Πήγα  και την έπεσα και μετά απο 2-3 λεπτά έσκασε και άλλος σκοπός , ήταν ένας πιτσιρικάς , πολύ όμορφος που όλοι πιστεύαμε οτι μπορεί να γουστάρει άντρες .

άφησε το όπλο του στον οπλοβαστό έβγαλε κράνος εξαρτήσεις και εκεί που πήγενε να την πέσει του λέει η αλήτρα ο θαλαμοφύλακας : "πιτσιρικά ξέρεις να κάνεις καλές πίπες; γιατί θέλω να χύσω" . Ο μικρός κοντοστάθηκε σαστισμένος και ο μόρτης τον διέταξε "έλα, γονάτισε " και την έβγαλε έξω! Λίγο άβουλα , ο μικρός γονάτισε και άρχισε να τον πιπόνει! Έπαθα πλάκα ,  ο μόρτης του πίεζε το κεφάλι και ο μικρός υπάκουγε ... μετά απο λίγο του έβγαλε έξω το κεφάλι έσκυψε κοντά του και τον ρώτησε "πες μου ρε πούστρα , σ αρέσει; " και ο μικρός απλός έγνεψε καταφατικά ... ο τύπος του έριξε μια σφαλιάρα που πόνεσα μέχρι και εγώ! και τον ρώτησε ξανά θές κι άλλο ; και ο μικρός είπε φοβισμένα "ναι" . του τον έδωσε στο στόμα μέχρι που φώναξε "χύνω" και του πίεζε το κεφάλι για να μην βγεί ...ενω του έλεγε "μην με λερώσεις, θα σε σαπίσω στο ξύλο" , ο μικρός τραβήχτηκε μετά απο λίγο . σηκώθηκε να φύγει και ο μόρτης του είπε " δεν άκουσα να με ευχαριστείς" και ο μικρός του είπε "σε ευχαριστώ πολύ".
Ειλικρινά είχα τρελαθεί , καύλωσα όσο ποτέ , την έπεξα 1000 φορές στην εικόνα αυτή  . δυστυχώς δεν ξαναπέτυχα τους δυο τους και δεν ξέρω αν είχε και συνέχεια παρ όλο που πολλές φορές προσπάθησα να τους παρατηρήσω...

Poustraki88

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Άμα θες όλα γίνονται.. πάντα βοηθάνε οι καύλες και λίγο αλκοόλ

pipaVarkiza

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
8
Πόντοι
0
καλημερα κ εδω ...;)
εχω πολυ μεγαλη εμπειρια με κυριως στρειτ Βι αρσενικα λογο δουλειας μου απο μικρος...
οποιος θελει θα χαρω να τις μοιραστω μαζι του ;)

horny26

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
0
καλημερα κ εδω ...;)
εχω πολυ μεγαλη εμπειρια με κυριως στρειτ Βι αρσενικα λογο δουλειας μου απο μικρος...

καλημερα! για πες, να καυλωσουμε..

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
καλημερα κ εδω ...;)
ΆΝ ρωτήσετε τους στρέιτ που έχω τσιμπουκώσει, θα γεμίσετε αρκετές σελίδες. Εκείνο που τους τρελένει όμως περισσότερο είναι η κολογλυφάδα.

Απο την στιγμη που θα υπαρξει επαφη του πεους ενος "στρειτ" με το στομα ή τον κωλο ενος γκει/μπαι, αυτοματα ο πρωτος παυει να ειναι στρειτ. Τοσο απλα. Το αν ο γκει ειναι και CD ή οχι δεν παιζει κανενα ρολο.

pipaVarkiza

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
8
Πόντοι
0
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ αλλα εδω στην ελλαΝΤα ολοι οι παντρεμενοι νομιζουν
πως επειδη σε αποκαλουν γυναικεια κ σου φορανε ενα στρινγκ παραμενουν στραιιτ
λολ!!!
τεσπα εχω πολλες αλλα δεν ειναι το ζητουμενο ειναι να κανουμε πραξη ερωτα κ σεξ μη μενουμε στα λογια κ τις ιστοριες ;))
συμφωνειται αγορια μου;;; ;))))

cretanguy

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ας μοιραστώ και εγω την εμπειρία μου μαζί σας. Όταν ήμουν φαντάρος , γύρισα απο την σκοπιά το βράδυ και ο θαλαμοφύλακας την είχε αράξει και διάβαζε τσόντα και με το ένα χέρι του χάιδευε την πούτσα του πάνω απο το παντελόνι του! Πήγα  και την έπεσα και μετά απο 2-3 λεπτά έσκασε και άλλος σκοπός , ήταν ένας πιτσιρικάς , πολύ όμορφος που όλοι πιστεύαμε οτι μπορεί να γουστάρει άντρες .

άφησε το όπλο του στον οπλοβαστό έβγαλε κράνος εξαρτήσεις και εκεί που πήγενε να την πέσει του λέει η αλήτρα ο θαλαμοφύλακας : "πιτσιρικά ξέρεις να κάνεις καλές πίπες; γιατί θέλω να χύσω" . Ο μικρός κοντοστάθηκε σαστισμένος και ο μόρτης τον διέταξε "έλα, γονάτισε " και την έβγαλε έξω! Λίγο άβουλα , ο μικρός γονάτισε και άρχισε να τον πιπόνει! Έπαθα πλάκα ,  ο μόρτης του πίεζε το κεφάλι και ο μικρός υπάκουγε ... μετά απο λίγο του έβγαλε έξω το κεφάλι έσκυψε κοντά του και τον ρώτησε "πες μου ρε πούστρα , σ αρέσει; " και ο μικρός απλός έγνεψε καταφατικά ... ο τύπος του έριξε μια σφαλιάρα που πόνεσα μέχρι και εγώ! και τον ρώτησε ξανά θές κι άλλο ; και ο μικρός είπε φοβισμένα "ναι" . του τον έδωσε στο στόμα μέχρι που φώναξε "χύνω" και του πίεζε το κεφάλι για να μην βγεί ...ενω του έλεγε "μην με λερώσεις, θα σε σαπίσω στο ξύλο" , ο μικρός τραβήχτηκε μετά απο λίγο . σηκώθηκε να φύγει και ο μόρτης του είπε " δεν άκουσα να με ευχαριστείς" και ο μικρός του είπε "σε ευχαριστώ πολύ".
Ειλικρινά είχα τρελαθεί , καύλωσα όσο ποτέ , την έπεξα 1000 φορές στην εικόνα αυτή  . δυστυχώς δεν ξαναπέτυχα τους δυο τους και δεν ξέρω αν είχε και συνέχεια παρ όλο που πολλές φορές προσπάθησα να τους παρατηρήσω...

Θελουμε και την συνέχεια.τιποτα άλλο δεν είχε συμβεί ?

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Απο την στιγμη που θα υπαρξει επαφη του πεους ενος "στρειτ" με το στομα ή τον κωλο ενος γκει/μπαι, αυτοματα ο πρωτος παυει να ειναι στρειτ. Τοσο απλα. 

Αυτο ειναι απολυτα σωστα, και ποσο μαλλον οταν μπει και το καβλι μεσα!!

Τοτε δεν υπαρχει γυρισμος!

μετα απλα..... ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

tumblr_p6g2h7t8vB1wio8bro1_500.gif

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Οταν ο αντρας "κανει τη διαφορα" μετα δεν ξε-γινεται με τιποτα :-)
Μετα μπορεις να καταλαβεις ποιος ειναι αντρας και ποιος.... δεν ειναι πλεον!

tumblr_p6eu0kmeOY1wio8bro1_400.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom