You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομοφυλοφιλικές εμπειρίες ετεροφυλόφιλων ανδρών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 415
- Εμφανίσεις 151K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [video][/video]που είναι ο ippotis69 να παρει ματι;
Συνημμένα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
ΤΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ?Μολις ακουσεις πουτσα πεταγεσαι ε;
Συνημμένα
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Χαιρετώ… διαβάζοντας λοιπόν εδώ είπα και εγώ να σας πω την δική μου εμπειρία..
όλα άρχισαν πριν μισό μήνα που έβαλα για πλακά μια αγγελία σε γνωστό σαιτ με ερωτικές αγγελίες, αρχικά έλαβα πολλά μαιλ από 40ρηδες και κωλομπες αλλά απάντησα σε έναν μικρό (17 χρόνος δήλωσε που ήθελε κατά τα λεγόμενα του μια δεύτερη δοκιμή για )μετά από μηνύματα και Φώτος αλλάζουμε τηλ και κανονίζουμε να περάσω από το σπίτι του κατά τις 2 το βράδυ και να τον πάρω…
έφτασα του έκανα αναπ και ευτυχώς ήταν όντως 17 και δεν έσκασε κάνας 50αρης τρολλερ!!
πήγαμε badminton παρκινγκ μου πήρε ένα , δοκίμασε και το Υγρό πυρ μου 2 φορές μια στόμα και μια πίσω του!! !
μου έκανε Εντύπωση πάντως που ένας 17χρονος ουκρανός σουπερ ντουπερ αδύνατος και κούκλος να γουστάρει άντρες να τον…. Και όχι καραγκομεναρες να της κάνει ότι θέλει…..
όλα άρχισαν πριν μισό μήνα που έβαλα για πλακά μια αγγελία σε γνωστό σαιτ με ερωτικές αγγελίες, αρχικά έλαβα πολλά μαιλ από 40ρηδες και κωλομπες αλλά απάντησα σε έναν μικρό (17 χρόνος δήλωσε που ήθελε κατά τα λεγόμενα του μια δεύτερη δοκιμή για )μετά από μηνύματα και Φώτος αλλάζουμε τηλ και κανονίζουμε να περάσω από το σπίτι του κατά τις 2 το βράδυ και να τον πάρω…
έφτασα του έκανα αναπ και ευτυχώς ήταν όντως 17 και δεν έσκασε κάνας 50αρης τρολλερ!!
πήγαμε badminton παρκινγκ μου πήρε ένα , δοκίμασε και το Υγρό πυρ μου 2 φορές μια στόμα και μια πίσω του!! !
μου έκανε Εντύπωση πάντως που ένας 17χρονος ουκρανός σουπερ ντουπερ αδύνατος και κούκλος να γουστάρει άντρες να τον…. Και όχι καραγκομεναρες να της κάνει ότι θέλει…..
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Χαιρετώ… διαβάζοντας λοιπόν εδώ είπα και εγώ να σας πω την δική μου εμπειρία..
αμα τον φας μετα θα τον ζητας τυπε ετσι λεει μια παροιμια
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Δεν έχεις άδικο!!!
meofcourse13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όντας πιτσιρικάς, έχω μυήσει μερικούς στρ8 στη "δοκιμή". Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, όλοι (πλην δύο - ενός που πολύ αμφιβάλλω ότι ήταν στρ8 και έχυσε μετά από κάνα δεκάλεπτο και ενός που ήταν 100% στρ8 - δεν του σηκωνόταν ούτε μετά από 2-3 λεπτά μέσα στο στόμα μου) χύναν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρηγορα. Ζήτημα να κρατούσαν πάνω από ένα λεπτό, ενώ όλοι ήταν μεγαλύτεροι. Η ένταση της στιγμής του ότι κάνουν κάτι έξω από τα καθιερωμένα; Η θέα του πιτσιρικά που σκύβει μπροστά σου κ καταπινει τη πουτσα; Δε ξέρω, πάντως μέχρι τα 25 μου είχα σίγουρα "αδειάσει" καμιά δεκαριά στρ8 καβλιά. Τα σκηνικά που δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ είναι 1)παπαγου, τυπας με πουντο καμπριο και απιθανη σωματαρα να έχει αράξει στο κάθισμα του συνοδηγού, να είμαι σκυμμένος πάνω του κ να φωνάζει "αυτό είναι τσιμπούκι ρε πούστη" την ώρα που μου τα σκάει, 2)φανταράκι στο Πειραιά που του τον έπαιξα μέρα μεσημέρι χύμα στο δρόμο πίσω από ένα σκουπιδοτενεκέ και 3)παντρεμένος γείτονας που τον έπιασα να αυνανίζεται στο αμάξι του, τον "υπηρέτησα" και μετά ομολογησε οτι ηταν οτι πιο καβλωτικό είχε ζήσει μέχρι τότε.
Χμμμ μου φαίνεται πάει πολύς καιρός από τότε και σαν να έχω ξεχάσει πόσο μου άρεσε το όλο σκηνικό. Στρ8άδες τρέμετε, έρχομαι ;)
Χμμμ μου φαίνεται πάει πολύς καιρός από τότε και σαν να έχω ξεχάσει πόσο μου άρεσε το όλο σκηνικό. Στρ8άδες τρέμετε, έρχομαι ;)
koloky8okeftes
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κι' εγώ είχα περάσει φάση (Α-Β γυμνασίου πρέπει να ήταν) που παίζαμε ομαδική (με συμμαθητή).
η ομαδικη θεωρειτε γκευ; Τοτε τραβουσαμε σχεδον καθημερινα ομαδικες σπιτι ενος φιλου μου γιατι ηταν ο μονος που ειχε τσοντες και οι γονεις του ελειπαν συνεχως απο το σπιτι. εκτος και αν το εννοεις με τον τροπο "το ενα χερι νιβει το αλλο..."
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Όντας πιτσιρικάς, έχω μυήσει μερικούς στρ8 στη "δοκιμή". Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, όλοι (πλην δύο - ενός που πολύ αμφιβάλλω ότι ήταν στρ8 και έχυσε μετά από κάνα δεκάλεπτο και ενός που ήταν 100% στρ8 - δεν του σηκωνόταν ούτε μετά από 2-3 λεπτά μέσα στο στόμα μου) χύναν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρηγορα. Ζήτημα να κρατούσαν πάνω από ένα λεπτό, ενώ όλοι ήταν μεγαλύτεροι. Η ένταση της στιγμής του ότι κάνουν κάτι έξω από τα καθιερωμένα; Η θέα του πιτσιρικά που σκύβει μπροστά σου κ καταπινει τη πουτσα; Δε ξέρω, πάντως μέχρι τα 25 μου είχα σίγουρα "αδειάσει" καμιά δεκαριά στρ8 καβλιά. Τα σκηνικά που δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ είναι 1)παπαγου, τυπας με πουντο καμπριο και απιθανη σωματαρα να έχει αράξει στο κάθισμα του συνοδηγού, να είμαι σκυμμένος πάνω του κ να φωνάζει "αυτό είναι τσιμπούκι ρε πούστη" την ώρα που μου τα σκάει, 2)φανταράκι στο Πειραιά που του τον έπαιξα μέρα μεσημέρι χύμα στο δρόμο πίσω από ένα σκουπιδοτενεκέ και 3)παντρεμένος γείτονας που τον έπιασα να αυνανίζεται στο αμάξι του, τον "υπηρέτησα" και μετά ομολογησε οτι ηταν οτι πιο καβλωτικό είχε ζήσει μέχρι τότε.
meofcourse13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ασε τα και δωσε μια απαντηση στο αλλο νημα (αυτό με τους αθλητές λεω) γτ μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω με εκείνη την φωτο...
για τον ιπποτη λες;Προσεξε μην σου φαει το γκομενοΑσε τα και δωσε μια απαντηση στο αλλο νημα (αυτό με τους αθλητές λεω) γτ μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω με εκείνη την φωτο...
meofcourse13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για να έχεις λιώσει εσύ στο γέλιο, μάλλον ξερεις ότι ο εικονιζόμενος είναι καποιοςγνωστος αθλητής... (?) damn I feel stupid :S
Σιγα μην ειναι και γνωστος αθλητης ο ιπποτης.Για να έχεις λιώσει εσύ στο γέλιο, μάλλον ξερεις ότι ο εικονιζόμενος είναι καποιοςγνωστος αθλητής... (?) damn I feel stupid :S
Επισκέπτης
ο τυπάς που είχαμε την περασμένη φορά στη παρτούζα ήταν στρέητ.Να μας πει πως ήταν.
Επισκέπτης
μας έγραψε κ αυτός βλέπω
Επισκέπτης
Για πείτε?
Με δεδομένο ότι δεν έλκεστε από άντρες (να μην απαντήσουν οι κουραστικές κρυφόπουστες δλδ) τι θα σας έκανε να σκεφτήτε να πάτε με άντρα?
Με δεδομένο ότι δεν έλκεστε από άντρες (να μην απαντήσουν οι κουραστικές κρυφόπουστες δλδ) τι θα σας έκανε να σκεφτήτε να πάτε με άντρα?
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
ποτό....να έχω γίνει πίτα όμως...2-3 μπουκάλια jack
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)