Νέα

Ομοφυλοφιλικές εμπειρίες ετεροφυλόφιλων ανδρών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
που είναι ο ippotis69 να παρει ματι;

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 1535444_1396928670588820_544246775600803331_n[1].jpg
    1535444_1396928670588820_544246775600803331_n[1].jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 88

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μολις ακουσεις πουτσα πεταγεσαι ε;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πλυθηκες και στηθηκες βλεπω!!!!Αντε καλα να περασεις!!!

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
Χαιρετώ… διαβάζοντας λοιπόν εδώ είπα και εγώ να σας πω την δική μου εμπειρία..

όλα άρχισαν πριν μισό μήνα που έβαλα για πλακά μια αγγελία σε γνωστό σαιτ με ερωτικές αγγελίες, αρχικά έλαβα πολλά μαιλ από 40ρηδες και κωλομπες αλλά απάντησα σε έναν μικρό (17 χρόνος δήλωσε που ήθελε κατά τα λεγόμενα του μια δεύτερη δοκιμή για :pipa2: )μετά από μηνύματα και Φώτος αλλάζουμε τηλ και κανονίζουμε να περάσω από το σπίτι του κατά τις 2 το βράδυ και να τον πάρω…
έφτασα του έκανα αναπ και ευτυχώς ήταν όντως 17 και δεν έσκασε κάνας 50αρης τρολλερ!!

πήγαμε badminton παρκινγκ μου πήρε ένα :pipa2:, δοκίμασε και το Υγρό πυρ μου 2 φορές μια στόμα και μια πίσω του!! !  :fuck2:
μου έκανε Εντύπωση πάντως που ένας 17χρονος ουκρανός σουπερ ντουπερ αδύνατος και κούκλος να γουστάρει άντρες να τον…. Και όχι καραγκομεναρες να της κάνει ότι θέλει…..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Χαιρετώ… διαβάζοντας λοιπόν εδώ είπα και εγώ να σας πω την δική μου εμπειρία..

όλα άρχισαν πριν μισό μήνα που έβαλα για πλακά μια αγγελία σε γνωστό σαιτ με ερωτικές αγγελίες, αρχικά έλαβα πολλά μαιλ από 40ρηδες και κωλομπες αλλά απάντησα σε έναν μικρό (17 χρόνος δήλωσε που ήθελε κατά τα λεγόμενα του μια δεύτερη δοκιμή για :pipa2: )μετά από μηνύματα και Φώτος αλλάζουμε τηλ και κανονίζουμε να περάσω από το σπίτι του κατά τις 2 το βράδυ και να τον πάρω…
έφτασα του έκανα αναπ και ευτυχώς ήταν όντως 17 και δεν έσκασε κάνας 50αρης τρολλερ!!

πήγαμε badminton παρκινγκ μου πήρε ένα :pipa2:, δοκίμασε και το Υγρό πυρ μου 2 φορές μια στόμα και μια πίσω του!! !  :fuck2:
μου έκανε Εντύπωση πάντως που ένας 17χρονος ουκρανός σουπερ ντουπερ αδύνατος και κούκλος να γουστάρει άντρες να τον…. Και όχι καραγκομεναρες να της κάνει ότι θέλει…..

αμα τον φας μετα θα τον ζητας τυπε ετσι λεει μια παροιμια  :grin: :grin:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
exo eidikotita sto na straggizo poutses antrvn pou den exoun ksanapaei me agori..molis doun pos ton perno sto laryggi olo xunoun

meofcourse13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Όντας πιτσιρικάς, έχω μυήσει μερικούς στρ8 στη "δοκιμή". Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, όλοι (πλην δύο - ενός που πολύ αμφιβάλλω ότι ήταν στρ8 και έχυσε μετά από κάνα δεκάλεπτο και ενός που ήταν 100% στρ8 - δεν του σηκωνόταν ούτε μετά από 2-3 λεπτά μέσα στο στόμα μου) χύναν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρηγορα. Ζήτημα να κρατούσαν πάνω  από ένα λεπτό, ενώ όλοι ήταν μεγαλύτεροι. Η ένταση της στιγμής του ότι κάνουν κάτι έξω από τα καθιερωμένα; Η θέα του πιτσιρικά που σκύβει μπροστά σου κ καταπινει τη πουτσα; Δε ξέρω, πάντως μέχρι τα 25 μου είχα σίγουρα "αδειάσει" καμιά δεκαριά στρ8 καβλιά. Τα σκηνικά που δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ είναι 1)παπαγου, τυπας με πουντο καμπριο και απιθανη σωματαρα να έχει αράξει στο κάθισμα του συνοδηγού, να είμαι σκυμμένος πάνω του κ να φωνάζει "αυτό είναι τσιμπούκι ρε πούστη" την ώρα που μου τα σκάει, 2)φανταράκι στο Πειραιά που του τον έπαιξα μέρα μεσημέρι χύμα στο δρόμο πίσω από ένα σκουπιδοτενεκέ και 3)παντρεμένος γείτονας που τον έπιασα να αυνανίζεται στο αμάξι του, τον "υπηρέτησα" και μετά ομολογησε οτι ηταν οτι πιο καβλωτικό είχε ζήσει μέχρι τότε.
Χμμμ μου φαίνεται πάει πολύς καιρός από τότε και σαν να έχω ξεχάσει πόσο μου άρεσε το όλο σκηνικό. Στρ8άδες τρέμετε, έρχομαι ;)

koloky8okeftes

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κι' εγώ είχα περάσει φάση (Α-Β γυμνασίου πρέπει να ήταν) που παίζαμε ομαδική (με συμμαθητή).

η ομαδικη θεωρειτε γκευ; Τοτε τραβουσαμε σχεδον καθημερινα ομαδικες σπιτι ενος φιλου μου γιατι ηταν ο μονος που ειχε τσοντες και οι γονεις του ελειπαν συνεχως απο το σπιτι. εκτος και αν το εννοεις με τον τροπο "το ενα χερι νιβει το αλλο..."

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Όντας πιτσιρικάς, έχω μυήσει μερικούς στρ8 στη "δοκιμή". Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, όλοι (πλην δύο - ενός που πολύ αμφιβάλλω ότι ήταν στρ8 και έχυσε μετά από κάνα δεκάλεπτο και ενός που ήταν 100% στρ8 - δεν του σηκωνόταν ούτε μετά από 2-3 λεπτά μέσα στο στόμα μου) χύναν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρηγορα. Ζήτημα να κρατούσαν πάνω  από ένα λεπτό, ενώ όλοι ήταν μεγαλύτεροι. Η ένταση της στιγμής του ότι κάνουν κάτι έξω από τα καθιερωμένα; Η θέα του πιτσιρικά που σκύβει μπροστά σου κ καταπινει τη πουτσα; Δε ξέρω, πάντως μέχρι τα 25 μου είχα σίγουρα "αδειάσει" καμιά δεκαριά στρ8 καβλιά. Τα σκηνικά που δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ είναι 1)παπαγου, τυπας με πουντο καμπριο και απιθανη σωματαρα να έχει αράξει στο κάθισμα του συνοδηγού, να είμαι σκυμμένος πάνω του κ να φωνάζει "αυτό είναι τσιμπούκι ρε πούστη" την ώρα που μου τα σκάει, 2)φανταράκι στο Πειραιά που του τον έπαιξα μέρα μεσημέρι χύμα στο δρόμο πίσω από ένα σκουπιδοτενεκέ και 3)παντρεμένος γείτονας που τον έπιασα να αυνανίζεται στο αμάξι του, τον "υπηρέτησα" και μετά ομολογησε οτι ηταν οτι πιο καβλωτικό είχε ζήσει μέχρι τότε.
Χμμμ μου φαίνεται πάει πολύς καιρός από τότε και σαν να έχω ξεχάσει πόσο μου άρεσε το όλο σκηνικό. Στρ8άδες τρέμετε, έρχομαι ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2:

meofcourse13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ασε τα  :dancing: και δωσε μια απαντηση στο αλλο νημα (αυτό με τους αθλητές λεω) γτ μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω με εκείνη την φωτο...  :sunglasses:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ασε τα  :dancing: και δωσε μια απαντηση στο αλλο νημα (αυτό με τους αθλητές λεω) γτ μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω με εκείνη την φωτο...  :sunglasses:
για τον ιπποτη λες;Προσεξε μην σου φαει το γκομενο  :2funny: :2funny:

meofcourse13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για να έχεις λιώσει εσύ στο γέλιο, μάλλον ξερεις ότι ο εικονιζόμενος είναι καποιοςγνωστος αθλητής... (?) damn I feel stupid  :S

Επισκέπτης
ο τυπάς που είχαμε την περασμένη φορά στη παρτούζα ήταν στρέητ.Να μας πει πως ήταν.

Επισκέπτης
Για πείτε?

Με δεδομένο ότι δεν έλκεστε από άντρες (να μην απαντήσουν οι κουραστικές κρυφόπουστες δλδ) τι θα σας έκανε να σκεφτήτε να πάτε με άντρα?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ποτό....να έχω γίνει πίτα όμως...2-3 μπουκάλια jack

Stories