Νέα

Ολυμπιακός-Βέρντερ Βρέμης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον μαγκες , ΟΣΦΠ-ΒΕΡΝΤΕΡ : 3-1 ( επαναληψη του α αγωνα)
κια την Κυριακη τα ..χανουμακια , λογω ...κεκτημενης απο αποψε ...3-0 , ετσι για να φευγει και ο τσαμπουκας απο τους αμπαλους  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

FORZA  ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! :booty: :booty:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
;)

Συνημμένα

• xfiles_logo.jpg
    xfiles_logo.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 15

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
κια την Κυριακη τα ..χανουμακια , λογω ...κεκτημενης απο αποψε ...3-0 , ετσι για να φευγει και ο τσαμπουκας απο τους αμπαλους  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κι ομως φιλε μου...Εγω πιο πολυ φοβαμαι το παιχνιδι με την ΑΕΚ,παρα με τη Βερντερ...
Και καλη ομαδα εχει...και "τρενο" πηγαινει τωρα τελευταια...και ξεκουραστη θα ειναι...

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε θρυλαρα τρελανε μασ ετσι οποσ εσυ ξερεισ μονο.........μαγκεσ θα καει ολοι οι ελλαδα σημερα......2-0.....χαλαρα...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αποψη μου ειναι τι ειναι ενα τρομερα δυσκολο παιχνιδι που θα μπορουσαμε να το ειχαμε αποφυγει εαν δεν ειχαμε φαει τιμωρια στο αγωνα με την λατσιο στον πρωτο αγωνα...ελπιζω οι μαλακες που δημιουργησαν τα προβληματα και τιμωρηθηκαμε να μην ξαναχτυπυσουν με μαλακιες βεγγαλικα κλπ...
η βερντερ δεν ερχετε  για τουρισμο..θα τα δωσει ολα...πιστευω οτι ενας πολυ καλος ολυμπιακος θα πρκριθει στον επομενο γυρο εκτος και αν ειναι ατυχος....πολλα δοκαρια κλπ....  η βερντερ παιζει το τελευταιο της χαρτι ειναι γερμανικη ομαδα ψυχρη ..και δεν επιρεαζετε στα εκτος εδρας...αφηστε της τυμπανοκρουσιες για θριαμβο... και ηρεμηστε πιεστε το ουισκακι σας και να προσευχηθουμε να πανε ολα καλα..  και 1 και 3 αν φαει ο ολυμπιακος να μην απογοητευτει ..επιθεση υπαρχει και η ισοπαλια,,ΕΓΩ σαν παλιος ολυμπιακος πιστευω ο τι ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ελληνικη ομαδα ολων των εποχων καλυτερη απο την ομαδα επι γουλανδρη ..αργυρουδης  δεληκαρης κλπ..και αξιζει να προκριθει και ειμαι τρομερα αγχωμενος..ασ μας κατσι μια φορα η γαμημενη τυχη να προχωρησουμε επιτελους στην δευτερη φασι..θα κατεβω στο λιμανι..να πανηγυρισω κατι που εχω να το κανω παρα [πολλα χρονια.. τι να τα κανουμε τα πρωταθληματα εχουμε βαρεθει να τα περνουμε στην ελλαδα ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια λιγο να ξερουμε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ..
ρε φιλε θα πανηγυρισεις επειδη πηγατε στους 16 του cl?ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ,δηλαδη!μην το κανουμε κ ΑΘΛΟ..
Για τον ΟΣΓΠ ειναι αθλος,αλλα ΟΧΙ γενικοτερα..

Επισκέπτης

ξύπνησαν οι τσιπουρομεζέδες και κάνουν όνειρα.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Για τον ΟΣΓΠ ειναι αθλος,αλλα ΟΧΙ γενικοτερα..

ειναι αθλος  για καθε ελληνικη ομαδα
το επιπεδο των ελληνικων ομαδων αν το συγκρινεις με το επιπεδο αυτων των μεγαλων ευρωπαικων πρωταθληματων ειναι για τον π... και επομενως μια προκριση στις 16 καλυτερες ομαδες της ευρωπης πρεπει να θεωρειτε αθλος.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αρίων άσε τα σάπια και πες τι θές να σου στείλω την Κυριακή.
Ξέρεις, για να μην νίωσεις το τσούξιμο στα πισινά  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Αρίων άσε τα σάπια και πες τι θές να σου στείλω την Κυριακή.
Ξέρεις, για να μην νίωσεις το τσούξιμο στα πισινά  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εγώ και μετά τον αγώνα θα είμαι εδώ μέσα εσένα σε βλέπω στο φαράγγι της Σαμαριάς να κλαις τον πόνο σου.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έννοια σου μα και εγω θα είμαι εδώ. Ο πιο άτυχος ας τα ακούσει.
Λέγε τώρα τι να βάλω στο πεσκέσι μην μας πάθεις τίποτα.

Επισκέπτης
Έννοια σου μα και εγω θα είμαι εδώ. Ο πιο άτυχος ας τα ακούσει.
Λέγε τώρα τι να βάλω στο πεσκέσι μην μας πάθεις τίποτα.
εγώ εδώ με τα αδέλφια μου τους ΑΕΚ τσήδες αρχίζουμε το τσιμπούσι από την Πέμπτη και την Κυριακή γαύρο μαρινάτο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σιγά μην βαρυστομαχιάσετε μόνο. Και πως θα χορεύετε τον χόρο της κοιλιάς την Κυριακή.

Υ.Γ. Γράψε κι άλλα, γουρλής φαίνεσαι. Κερδίζω στο πόκερ.

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Λοιπόν......
Για να λέμε μερικά πράγματάκια με το όνομα τους.....
H μετάφραση της λέξης Champions League εις την Ελληνικήν  είναι :Πρωτάθλημα τών Πρωταθλητών....δηλαδή παίζουν οι πρωταθλητές....το since 1911 EINAI H TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?????

2.μήπως θυμάστε πια είναι εκείνη η ομάδα που στον όμιλο της εχει αποκλειστεί ομάδα για δωροδοκία διαιτητή και την οποία την είχανε αντικαταστήσει οι περήφανοι ψαράδες της ΑΑΛΜΠΟΡΚ????

3. Όσο για άθλους η ομαδα του ακατανόμαστου........οι φανταστικές ήττες από τα τριτοδεύτερα της ρεαλ και της αρσεναλ.....

ΛΑΓΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!
ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom