judaskostas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοντα ειναιΘυμάστε το σύνθημα της εποχής;:
Τριφυλλάρα ξεκωλιάρα... στη Σαραγόσα δεν πήρες το κύπελο... και στο Παρίσι ξανα γαμήσι... από τον Όλυμπιακο....
Ιστορική η τότε ομάδα του θρύλου.
Παλιες καλές εποχές που δεν ξαναγυρίζουν :'(
κοντα ειναι
φετος θα νικαμε ακομα και με τους αδερφους στουκας να ειναι διαιτητεςχλωμό το βλέπω, αλλά μακάρι
φετος θα νικαμε ακομα και με τους αδερφους στουκας να ειναι διαιτητες
2 χρονια τωρα με μια δικαια διατησια θα ημασταν πρωταθλητες αλλα στο μπασκετ δεν υπαρχουν παραγκες
ενταξει σιγουρα δεν ειναι σωστο να μιλας και να πανυγηριζεις απο πριν αλλα εγω ειμαι αισιοδοξοςμακάρι φίλε, δεν μου αρέσει να λέω τίποτα, περιμένω αποτελέσματα...
Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό απο γαύρο!φετος θα νικαμε ακομα και με τους αδερφους στουκας να ειναι διαιτητες
2 χρονια τωρα με μια δικαια διατησια θα ημασταν πρωταθλητες αλλα στο μπασκετ δεν υπαρχουν παραγκες
Με τόσες ΤΣΑΠΟΥΔΕΣ σε τελικούς που έχετε φάει και μέσα στο ΣΕΦ κάτι έπρεπε να νοσταλγήσετε και εσείς
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γαυροι?????
το γαμησι στο τελικο με τις στιμενες βολες του πασπαλιε το εχει μεσα στο βιντεο???
α ρε μαλακες γαυροι ποσο κοροιδα ειστε τελικα???
ο κοκκαλης τα κονομησε με το στοιχημα και εσεις ζειτε με αναμνησεις ενος ημιτελικου
Αρχίσατε τις νοσταλγείες?Μάλλον μυρίζεστε τη συνέχεια και το ρίξατε στα περσινά(και βγάλε)ξινά σταφύλια!