You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολυμπιακός-Λάτσιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gregoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ειλικρινά podolagne πιστέυεις αυτές τις ηλιθιότητες των εφημερίδων ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ελπίζει για 2η, 3ή θέση?? Μας δουλεύουν κανονικότατα όλοι και το χειρότερο είναι ότι όταν μια από αυτές τις φυλλάδες (και τις περιλαμβάνω ΟΛΕΣ) λέει αυτές τις φαιδρότητες, εμείς τους αυξάνουμε τις πωλήσεις φύλλων! Όταν όλες οι Ελληνικές ομάδες περιμένουν να βγούν για κανα δυο παιχνίδια χωρίς αξιώσεις στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά επιστρέφουν στην Ελλάδα με την ουρά στα σκέλια από τις σφαλιάρες που τρώμε χρόόόόνια τώρα, μετά τι μένει; Η γνωστή δήλωση "Στρέφουμε τις προσπάθειές μας στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα.". Γιατί ρε καραμήτρο, είχες και προσδοκίες για Champions League ή ΟΥΕΦΑ?? Που ούτε μια ακαδημία δεν δουλεύει με ορίζοντα 10ετίας??
Ειλικρινά μακάρι να κερδίσει η ομάδα μου (και ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ), αλλά φοβάμαι ότι θα ξαναρχίσουν οι φαιδρότητες με τίτλους όπως "Τώρα φέρτε μας την Manchester" και "Ελπίδες για τελικό" και όταν θα φάμε ΠΑΛΙ την σφαλιάρα, απλώς θα ακουστεί πιο δυνατά στο σβέρκο μας...
Και ξανά πάλι στην μιζέρια του Ελληνικού πρωταθλήματος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ παρ' αυτά.
Ειλικρινά μακάρι να κερδίσει η ομάδα μου (και ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ), αλλά φοβάμαι ότι θα ξαναρχίσουν οι φαιδρότητες με τίτλους όπως "Τώρα φέρτε μας την Manchester" και "Ελπίδες για τελικό" και όταν θα φάμε ΠΑΛΙ την σφαλιάρα, απλώς θα ακουστεί πιο δυνατά στο σβέρκο μας...
Και ξανά πάλι στην μιζέρια του Ελληνικού πρωταθλήματος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ παρ' αυτά.
κάποιος είχε πει για τους ιταλούς στο ποδόσφαιρο πως είναι σαν τα γουρούνια!
κουνιούνται μόνο όταν είναι απο ανάγκη! φοβάμαι οτι θα μας πάνε τσουκου τσουκου στον ύπνο και θα το πετάξουν στην αντεπίθεση! δεν έχω καλό προαίσθημα για σήμερα :-
κουνιούνται μόνο όταν είναι απο ανάγκη! φοβάμαι οτι θα μας πάνε τσουκου τσουκου στον ύπνο και θα το πετάξουν στην αντεπίθεση! δεν έχω καλό προαίσθημα για σήμερα :-
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
τι εννοείς με αυτό? ποιος λείπει? υπάρχει είδηση της τελευταίας στιγμής?
ο κοσμος!!!
Τα είπες όλα......
και πήγε το μυαλό μου στον γκαλέτιΤα είπες όλα......
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει ποιό καλός ποδοσφαιριστής από τον λαό μας???Ποιός Γκαλέτι τώρα....και πήγε το μυαλό μου στον γκαλέτι
ευχή και κατάρα μαζί! ίσως το κουβεντιάσουμε άλλη φοράΥπάρχει ποιό καλός ποδοσφαιριστής από τον λαό μας???Ποιός Γκαλέτι τώρα....
+10000000ευχή και κατάρα μαζί! ίσως το κουβεντιάσουμε άλλη φορά
αλωστε αυτη ειναι η αιτια που παιζετε χωρις κοσμο...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μπήκε κάποια στιγμή προεκλογικά αλλά δεν τον ξαναείδα...δουλειές λέει....ρε ποδολαγνε ο psaxnw μπαινει καθολου?
Καποια πραγματα ειναι διαχρονικα φιλε και δεν αλλαζουν.......να' ναι καλα το παλικάρι ο γκαλέτι! για να δούμε θα χτυπήσει πάλι η μαλακία των τελευταίων λεπτών?
Επισκέπτης
Κάθε χρόνο μια από τα ίδια... εδώ και μια δεκαετία!
Snakebite_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δυο οφ σαϊντ γκόλ και πάλι δεν καταφέρε να νικήσει. Κάποια πράγματα τελικά είναι στάνταρ.
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
Καποια πραγματα ειναι διαχρονικα φιλε και δεν αλλαζουν.......
μηπως εννοεις τα κορακια να καταλογιζουν γκολ offside ως κανονικο?
δεν πειραζει αιωνιοι πρωταθλητες ειμαστε αντε και οι υπολοιποι για το uefa και πολυ σας ειναι
κριμα που καταργησαν το κυπελλουχων
Επισκέπτης
δεν πειραζει αιωνιοι πρωταθλητες ειμαστε αντε και οι υπολοιποι για το uefa και πολυ σας ειναι
κριμα που καταργησαν το κυπελλουχων
Πως ήμουνα 10000000000000000000000000000% σίγουρος ότι κάποιος γαύρος θα το έλεγε αυτό? Καλά, μιλάμε για ΠΟΛΥ παπαγαλία ρε παιδί μου!
Ρε σεις, στο σχολείο πρέπει να είσασταν του 20+!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις