Νέα

Ολυμπιακός-Α.Ε.Κ. (Βασσάρας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HAROKAVLOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
μονο χθες??εδω και κατι χρονια εχει να παιχτει καλη μπαλα...

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Πρώτα πρεπει να φτιάξουνε ομάδες τα αεκακια και τα βαζελάκια και μετα να λένε για αδικίες,στο να είσαστε τόσο ανίκανοι να βάλετε ένα γκολ δεν σας
φταίει κανείς,2 τετ α τετ είχανε τα χανουμια εχθές και τα στείλανε στο γάμο του καραγκίοζη,προσπαθούσανε να βγάλουνε γκόλ απο το κέντρο είτε με σουτ είτε με σέντρες την ώρα που ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίχτες!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ,την ανικανότητα της αεκ την μεταφράζει ο Νικολαίδης σε ΑΔΙΚΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.Στην φάση του φάουλ που μπήκε το γκολ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε,μόλις μπήκε το γκόλ όλοι πέσανε στο βασσάρα,ΕΛΕΟΣ.Ο Νικολαίδης αναφέρθηκε στην φάση που ανέκοψε ο Κωσταντινου με το χέρι οτι ο Βασσάρας είδε χέρι ενώ δεν ήταν,καλά στο ριπλέι φένεται καθαρά και ο Κωσταντινου καλά να πάθει που πήρε την κιτρινη,όσο για την φάση που πήρε ο Τζορτζεβιτς,πολύ καλά έκανε και του την έδωσε ο Βασσαρας.
Οσο για την φάση που λέει ο Νικολαίδης με το off side που δεν ήτανε και στην συνέχεια βάλανε γκόλ όντως δεν ήτανε.Αν είχανε τελειώσει βέβαια τις φάσεις με τα τετ α τετ δεν θα λέγανε τίποτα.Εν τέλει την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εχτές παίξαμε χάλια. Και με 10 (δίκαια) ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν μπόρεσε καν να μας ανυσηχήσει είναι πραγματικά θλιβερό για το Ελληνικό πρωτάθλημα

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Mην το ξαναπεις αυτο...το οτι η ΑΕΚ δεν μπορουσε να βαλει ενα γκολ δεν εφταιγε η ικανοτητα της και οι αχρηστοι επιθετικοι της που εκαναν σουτ στο γαμο του καραγκιοζη εφταιγε ο κοκκαλης ειχε πληρωσει και την μπαλα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάγκες, πάιζω μια - δυο φορές την εββομάδα 5Χ5 (και ενίοτε 6Χ6) με τους φίλους μου...Όλοι γύρω στα 30, +/- 2 χρόνια και όχι με σωματότυπο αθλητή..Η δε ενασχόληση με την μπάλα τελείως μα τελείως ερασιτεχνική- άντε 2-3 εξ ημών να είχαν παίξει μπάλα στην εφηβεία τους στα τσικό συνοικιακής ομάδας τοπικού πρωταθλήματος..
Εκτιμώ ότι το θέμα που προσφέρουμε είναι κατά πολύ καλύτερο από αυτό που προσέφεραν χθες οι 2 καλύτερες ομάδες του περσυνου πρωταθλήματος...Σαν να έβλεπα ματς ΠΙΚΠΑ Πεντέλης εναντίον Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Δαφνίου με διαιτητή τον Φρέντυ Κρούγκερ...
Γαμώ τη σουπερλίγκα και τα κορόιδα συνδρομητές του Σουπερσπορ που πληρώνουν για να βλέπουν τέτοιο θέαμα..
Αν είχαμε μυαλό οι φίλαθλοι και κόβαμε όλοι ταυτόχρονα μαχαίρι συνδρομητική tv, αθλητικές εφημερίδες και εισιτήρια, ίσως και να γινόταν κάτι...Βρίσκουν και τα κάνουν ο Κροκους, ο Σωφέρ και η λουλουδού της Δέσποινας...
Και πραγματικά δεν θα μου καιγόταν καρφί αν δεν ήξερα ότι τα γήπεδα και τα χρέη τους τα πληρώνω εγώ ο Έλληνας μαλάκας φορολογούμενος χωρίς να έχω καμία ανταπόδοση, έστω με μια καλή ευρωπαϊκή πορεία...

P.S.: Καλά οι αεκτζήδες δεν ντρέπεστε; Δεν μπορέσαε να νικήσετε 10 πτώματα σε αποσύνθεση και σας φταίει πρωτίστως η διαιτησία;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παιδες σχετικα με το ποδοσφαιρο κτλ να εκφερω μια γνωμη!και εγω ημουν φανατικος οπαδος και ξυλο εχω φαει και ξυλο εχω ριξει!κοιταω στο παρελθον και λεω ενταξει καλα ηταν τοτε για την ηλικια μου!αυτο που εχω να τονισω ειναι πως αν το κοιταξεις σφαιρικα το θεμα θα καταλαβουμε πως ειμαστε σε μια κατασταση ακομα εδω και στο σαιτ να βριζομαστε για τους πουστηδες!πουστηδες γιατι εαν εχετε καταλαβει ολοι τα περνουν εκτος απο εμας!εφημεριδες-νοβα-ραδια!εμει καθομαστε και σκοτωνομαστε και ειναι αυτο που θελει η εκαστοτε κυβερνηση!για τον απλο λογο να μην ασχολουμαστε με τη κατασταση τησ χωρας -πολιτκα κτλ-γι αυτο αλλωστε δε θελουν να σταματησουν και τα επεισοδια!--ενω μπορουν-γιατι δεν ανοιγετε ενα thread για τους καργιοληδες τους δημοσιογραφους που τα παιρνουν ολοι?γιατι να υπαρχουν τετοια εξωφυλλα στις εφημεριδες?και εμεισ ας πουμε οτι ειμαστε ωριμοι και καταλαβαινουμε τα πιτσιρικια γιατι να παρουν τετοιες εικονες απο μικρα?καθομαστε τσακωνομαστε και υπαρχει ενας περιγυρος διπλα που βλεπει γελαει και τριβει τα χερια του!δημοσιογραφοι -νοβα κτλ-!ναι στη πλακα μεταξυ μας-ναι βρισιδι στο γηπεδο και κανα καπνογο!αλλα οταν το προιον που αγοραζεις αξιζει!αν πιστευετε οτι το εισητηριο που αγοραζετε ανταποκρινεται στο θεαμα που βλεπετε παο πασο!
μαζι σας μαλακας και εγω αλλα κατι πρεπει να κανουμε

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια οντως το θεαμα ειναι αισχρο,αλλα πειτε μου κατι:τι πραγμα,θεαμα,κατασταση,ή οπως αλλιως θελετε να το πειτε ειναι ανταγωνιστικο ή εστω καπως καλο στην χωρα μας σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες της ευρωπαικης ενωσης? τα night club?που μας εχουν αραδιασει στην μπουζουκομαλακια και τα παιρνουν χοντρα κατι τυποι σαν τους λεπα,δημητριου,κοκκινου,βανδη και δεν συμμαζευεται?ολοι πανε για το ματι και για να πουν την δευτερα στη δουλεια οτι πηγαμε στο πετρελη και στον λεπα!!!!1τι λε ρε?χεστηκε η φοραδα στο αλωνι και εβγαλε σκουληκι 30 μετρων! οι τηλεοπτικες εκπομπες μηπως?που αν ανοιξεις το μεσημερι την τι-βι νομιζεις οτι εισαι ψυχολογικα και νοητικα ηλιθιος και παιρνεις το πρωτο λεωφορειο για το δρομοκαιτειο πιστευοντας οτι θα ξεφυγεις απο την βλακεια και την απεραντοσυνη της ηλιθιοτητας? η ρημοτομια της αθηνας και αλλων επαρχιακων πολεων ισως?που εχτισαν ακινητα θηρια σε λιγα τετραγωνικα χιλιομετρα χωρις καμμια προβλεψη για το μελλον? τα νοσοκομεια μηπως?που σε αρπαζει το ιατρικο κατεστημενο και εμπλουτιζει τον οργανισμο μας με φαρμακα και ενεσεις κορτιζονης λες και ειμαστε πειραματοζωα της novartis και της βιανεξ ΑΕ? Η αναλογια θεσεων σταθμευσης και αυτοκινητων στις μεγαλουπολεις?το μονο ισως θεαμα που εχουμε και ειναι ανταξιο και καλυτερο πολλες φορες ειναι οι θεατρικες παραστασεις και οι συναυλιες που γινονται στο ηρωδειο και γενικα σε χωρους οπου υμνειται η αρχαια ελληνικη κουλτουρα και παραδοση!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το συμπέρασμα που έβγαλα από το χτεσινό 'ντέρμπυ' είναι ότι για να μάθεις μπάλα, πρέπει να πας στο εξωτερικό (βλ. Ζήκος) ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα!!!!!!
μαγκεσ γαυροι τετοιες νικες να τις χεροσαστε!!!
ε αυτο δεν το περιμενα ποτε στο καραισκακη στο πρωτο ημιχρονο να πετατε μπαλεσς για να διακοψετε το ματσ και  στο δευτερο ημιχρονο να χανονται οι μπαλες ξαφνικα......βεβεα στην ευρωπη οπως λεει και ο κοκκαλης ΚΟΤΕΣ ουτε χανονται μπαλες ουτε κερματα ουτε κορδελες ΚΟΤΕΣ!!!!!!!
ο πυρηνος κοσμος για αλλη μια φορα εκανε το καθηκων του.
οσο για τον βασσαρα τι να πω.......
το οτι διεκοψε το ματς στο 90 τα λει ολα.
και για να μην νομιζετε οτι θελετε για μενα το δικαιοτερο αποτελεσμα με βαση την αποδοση ηταν ισοπαλια

Επισκέπτης
Καλα φτιαξτε πρωτα ομαδα ικανη να κερδισει τον Ολυμπιακο και μετα να μιλατε για διατησια και κοσμο.Ολους ο Ολυμπιακος τους φταιει.Οταν πριν 2 χρονια δεν σας εδωσε ο Βασσαρας το πεναλντι μεσα στη Λεωφορο και δε βγηκατε C.L κανατε κοκοκο.Αλλα τοτε ειχατε μπει στο αρθρο 44 και δεν σας επαιρνε.Τωρα ο κοντος το παιζει προεδρος και μιλαει για fair play και τετοιες παπατζες ενω ο ιδιος ανεβαινε στη σκεπαστη και εκανε το πιθηκα με τους υπολοιπους καφρους.Αλλα ετσι ειναι, για το χαλι του Ελληνικου ποδοσφαιρου ο Κοκκαλης και ο Ολυμπικακος φταινε.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε ανδρεα εσυ πιστευεις οτι δικαια κερδισατε?

Επισκέπτης
Οχι ρε nik δε πιστευω οτι κερδισαμε δικαια, αλλα οχι οτι εχασε η ΑΕΚ λογω διαιτησιας.Δηλαδη οτι ο γαβρος επαιζε 45' με δεκα παικτες και πισω απο τη σεντρα και η ΑΕΚ δεν εκανε 1 ευκαιρια δεν της φταιει κανεις.Απλως το επιπεδο των Ελληνικων ομαδων ειναι τοσο χαλια που αυτη η ΑΕΚ δε μπορεσε να κερδισει αυτον τον Ολυμπιακο

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Οχι ρε nik δε πιστευω οτι κερδισαμε δικαια, αλλα οχι οτι εχασε η ΑΕΚ λογω διαιτησιας.Δηλαδη οτι ο γαβρος επαιζε 45' με δεκα παικτες και πισω απο τη σεντρα και η ΑΕΚ δεν εκανε 1 ευκαιρια δεν της φταιει κανεις.Απλως το επιπεδο των Ελληνικων ομαδων ειναι τοσο χαλια που αυτη η ΑΕΚ δε μπορεσε να κερδισει αυτον τον Ολυμπιακο

συμφωνώ συναγωνιστή ο θρύλος ήταν κάκιστος δεν έπεζαν Ντομί .ζεβλίακοφ και ριβάλντο, και στο δεύτερο ημίχρονο η Αέκ δεν πιεσε καθόλου παρόλο που πεζαμε με 10 παίχτες  το αποτέλεσμα το κρατήσαμε χαλαρά

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το οτι πιστευεις οτι δεν κερδισατε δικαια σε τιμα!!!!!
ουτε και εγω σου ειπα οτι επρεπε να ειχαμε κερδισει εμεις!
αυτο που με ενοχλει φιλε μου ειναι οτι  ο βασαρας και οι αθλιοι φιλαθλοι(οχι βεβεα ολοι) μου επιτρεπουν να μιλαω για θεματα εκτος ποδοσφαιρου!!!!δηλαδη επρεπε οποσδηποτε να κερδισει ο  οσφπ?επρεπε να δειξει ολο το κομπλεξ του ο βασαρας(που στο παρελθον εχει αδικησει και εσας).
εγω δεν πιστευω οτι θπαρχει υγειος σκεπτομενος φιλαθλος που χερετε  νικη της ομαδασ του με τετοιες συνθηκες!!!ουτε και εμενα με τιμανε νικες στο παρελθον με καπνογονα με σβησηματα στα φωτα.....και  ολα αυτα.
αλλα για να αλαξουν τα πραγματα πρεπει πρωτα να αλαξουμε εμεις και οσο εμεις στο βομο της νικης με οποιοδηποτε μεσον κανουμε τα παντα δεν αλαζε τιποτα.
και το αποτελεσμα ειναι να τρωμε τεσσαρες και να γινομαστε περιγελος

Επισκέπτης
Δυστυχως παιδια η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου δεν εχει επιστροφη.Δυστυχως ο ολυμπιακος θα φαει πολλα τη Τεταρτη και η ΑΕΚ δε νομιζω να κερδισει αυριο. Η διαφορα των Ελληνικων ομαδων με τις ευρωπαικες καθε χρονο μεγαλωνει.Μακαρι να κανω λαθος αλλα δε το νομιζω.Με τα ψεματα δε θα παμε μπροστα.Εχουμε γινει η χαρα της καθε ομαδας στη κληρωση των ομιλων. Εγω παντος θα παιξω το γαβρο να χασει τη Τεταρτη αν και ποτε δεν τον εχω παιξει κοντρα μονο και μονο για συναισθηματικους λογους.Τουλαχιστον να βγαλουμε και εμεις κανα φραγκο....

PS: O Βασσαρας δεν ηταν τοσο αθλιος οσο τον παρουσιαζουν.Η μονη μαλακια ηταν το χερι μαιμου που εδωσε στον Ντελιμασιτς. Οι βοηθοι ηταν for the festivals!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έκανε 2 ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο κ δεν φάνηκε καμμιά γιατί τις κόψανε.Η μία ηταν το ''χέρι'' βγαίνω τετ α τετ κ το βάζω του Ντελίμπασιτς κ η άλλη το γκόλ - ''οφσάιντ''.'Οταν αυτά τα ντέρμπι κρίνονται στην λεπτομέρεια οι 2 φάσεις δεν είναι λίγο πράγμα.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ''ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΙΣΜΟΣ'' ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Κ ΠΑΤΑΩ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΔΩ ΟΛΑ,ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.Έχω ξαναπεί οτι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα.Δεν έχει ανάγκη τη διαιτησία για να κερδίσει.Κ να έχανε ο Ολυμπιακός χθες πάλι φαβορί για τον τίτλο θα ήταν.Εγώ λέω να του δίνουμε τον τίτλο από τον Αύγουστο κ να μην ασχολούμαστε καθόλου κ να μαστε όλοι ήσυχοι κ αγαπημένοι.Το προχθεσινό χειρουργείο ξεπερνάει ακόμα κ το πέναλντι που δεν δόθηκε στον Μπούρμπο πριν 2 χρόνια στην Λεωφόρο από τον Βασσάρα.Φωνάζετε οι γαύροι για τον Βασσάρα αλλά τα απίστευτα χειρουργαία από αυτόν τον άχρηστο διαιτητή τα έχει υποστεί η ΑΕΚ.Θυμίζω την λεωφόρο πριν 2 χρόνια το πέναλντι του Μπούρμπου που θα βγαινε η ΑΕΚ C.L.  & το προχθεσινό.ΑΥΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Υ.Γ.:ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΕΚ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΡΙΟ & ΜΕΘΑΥΡΙΟ & ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σε παλεοτερο ποστ(στο ιδιο θεμα)το ειχα πει οτι οι εποπτες ειναι επιφοβοι!!!!οσο για τον βασαρα φιλε μου επρεπε να διακοψει το ματσ πολυ νωριτερα.
κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου οσο για τα ματς στο ch.l. πιστευω οτι και οι δυο θα χασουνε!!

Επισκέπτης
Καλα ενταξει...ενω βλεπεις η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ που εχουν ανταγωνισμο πανε καλα στην Ευρωπη.Το Σαββατο αν επαιζε Ολυμπιακος-Σαχτιορ και γινοτουσαν ακριβως τα ιδια σκηνικα(μαιμουδοχερια,οffside κτλ) το σκορ στο 93' θα ηταν 1-4.Και μη μου πει κανεις οτι δε θα ταν γιατι θα κοροιδευει τον εαυτο του.

Ps:Φιλε νικ συστυχως στην Ελλαδα δε διακοπτονται ποτε τα ματς!!!!Μαλλον περιμενουν να σκοτωθει κανενας πρωτα.Γι αυτο με περιμενουμε απ τα κορακια να κανουν τετοια πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom