Νέα

Ολυμπιακός-Α.Ε.Κ. (Βασσάρας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HAROKAVLOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και ασε γαύρους και βαζέλες να λένε..

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Σ'αντίθεση με μένα τα δικά μου 4 αποτελέσματα:να χάσει ο θρύλος αύριο,να κερδίσει η αρρώστια(ΑΕΚ) αύριο,να κερδίσει η ΑΕΚ την ʼντερλεχτ κ να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Ντόνετσκ.
Ωραιος!!!!Το μονο που διαφωνουμε ειναι οτι θελω να σας κερδισουμε.Κατα τα αλλα συμφωνουμε κυριε dark side of the moon!Οσον αφορα τη διαιτησια αυτα ειναι για τους Τσουκαλαδες για να πωρονουν τα προβατα.Αν παιξουμε καλα θα σας κερδισουμε αν παιξουμε οπως παιζουμε μεχρι τωρα φετος ειναι αρκετα δυσκολο!Θα δειξει!Τουλαχιστον να δουμε λιγη μπαλα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραιος!!!!Το μονο που διαφωνουμε ειναι οτι θελω να σας κερδισουμε.Κατα τα αλλα συμφωνουμε κυριε dark side of the moon!Οσον αφορα τη διαιτησια αυτα ειναι για τους Τσουκαλαδες για να πωρονουν τα προβατα.Αν παιξουμε καλα θα σας κερδισουμε αν παιξουμε οπως παιζουμε μεχρι τωρα φετος ειναι αρκετα δυσκολο!Θα δειξει!Τουλαχιστον να δουμε λιγη μπαλα

ʼσε μας ρε μεγάλε.Πήγαινε σε κανά στριπτητζάδικο να ξελαμπικάρεις,που θα μας κερδίσετε κιόλας.Ο Λύμπε θα είναι αύριο: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ʼσε μας ρε μεγάλε.Πήγαινε σε κανά στριπτητζάδικο να ξελαμπικάρεις,που θα μας κερδίσετε κιόλας.Ο Λύμπε θα είναι αύριο: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Ωραια!!!Αφου σας κερδισουμε παμε παρεα σε ενα στριπτιτζαδικο??Αυτο θες να μου πεις βρε??Κυριε dark side of the moon ξερεις οτι αλλο Αεκ αλλο Ολυμπιακος!!!!Δε θελω ομως να σε στενοχωρω!Απ τα ποστ σου που εχω δει φαινεσαι καλο παιδι. :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραια!!!Αφου σας κερδισουμε παμε παρεα σε ενα στριπτιτζαδικο??Αυτο θες να μου πεις βρε??Κυριε dark side of the moon ξερεις οτι αλλο Αεκ αλλο Ολυμπιακος!!!!Δε θελω ομως να σε στενοχωρω!Απ τα ποστ σου που εχω δει φαινεσαι καλο παιδι. :grin: :grin:

Κ δεν πάμε;αν κ η μαμά μου,μου χει πει να μην βγαίνω με αγνώστους.όσον αφορά τα στριπτιτζάδικα από ότι βλέπω από τα ποστ σου συνεχίζεις να πηγαίνεις αμείωτα

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Πηγα τη προηγουμενη Πεμπτη γιατι επεστρεφε Μυτιληνη το φιλαρακι μου μετα την αδεια.Χαλια ομως!!!!Πολυ χαλια!!
Πριν 4,5 μηνες στις Μουσες ειχα περασει πολυ καλυτερα και απο γκομενες που ειχε και απο χορους αλλα και απο παρεα! ;)

focus

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μην ξεχνατε απλη αριθμητικη 3x3=9 :dancing:

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
κυρο ξεκυρο ,αυριο θα γίνου του κυρου αναβασις ,και των χανουμακιων υπερβασις!(βασις εκ του βατευω!)

OP
OP
H

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βρέξει-χιονίσει ο Βασσάρας θα τα γ...... :cussing:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όργια το βράδυ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα τον κυνηγάνε και οι 2 ομάδες να τον γαμήσουνε :)

OP
OP
H

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω όπως και η πλειοψηφία ότι θα ευνοήσει την Α.Ε.Κ. για να επωφεληθεί εννοείται ο βάζελος του <<θεράπεια>> πλέον ;) ;) ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.600
Πόντοι
12.056
Εγω μαλλον για Χ το κοβω....

OP
OP
H

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίο ματς χθές εεεεε;
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας.....και αυτή η διαιτησία μας........
Ο Βασσάρας το έκανε τελικά μπουρδέλο το ματς γι' αυτό ας τον ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος του site!!!

Συνημμένα

• vassaras.jpg
    vassaras.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 37

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο καριόλης εκτός που τον κυνηγάει όλη η Ελλάδα (εκτός τα βαζέλια), τον έβαλε και ο Μουρίνιο στο μάτι που έκανε μπουρδέλο το ματς της Τσέλσι πριν 15 μέρες.

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ωραίο ματς χθές εεεεε;
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας.....και αυτή η διαιτησία μας........
Ο Βασσάρας το έκανε τελικά μπουρδέλο το ματς γι' αυτό ας τον ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος του site!!!

Απο εκει που ησασταν μπουκωμενοι βαζελοι με το πεναλτυ μαιμου του βασσαρα τωρα ξαφνικα ορμηξατε να τον φατε τι εγινε τωρα εσεις λεγατε οτι ειναι δικαιος και καλως σας εδωσε το πεναλτυ με την Ξανθη τωρα ξαφνικα εγινε μουνοπανο και γαυρος...

OP
OP
H

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου, μου αρέσει το ποσόσφαιρο δεν υποστηρίζω πλέον καμμία ελληνική ομάδα απλά έχω φτάσει 30 χρονών και βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά και όχι όπως θέλουν κάποιοι άλλοι (δημοσιογράφοι,παίχτες,πρόεδροι,φίλαθλοι κτλ).

OP
OP
H

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνώμη "ποδόσφαιρο" και όχι "ποσόσφαιρο".
Απο κεκτημένη ταχύτητα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom