You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολυμπιακός-Α.Ε.Κ. (Βασσάρας)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HAROKAVLOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Θα κονομήσουμε
να στε σιγουροι ;)
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ωραιος!!!!Το μονο που διαφωνουμε ειναι οτι θελω να σας κερδισουμε.Κατα τα αλλα συμφωνουμε κυριε dark side of the moon!Οσον αφορα τη διαιτησια αυτα ειναι για τους Τσουκαλαδες για να πωρονουν τα προβατα.Αν παιξουμε καλα θα σας κερδισουμε αν παιξουμε οπως παιζουμε μεχρι τωρα φετος ειναι αρκετα δυσκολο!Θα δειξει!Τουλαχιστον να δουμε λιγη μπαλαΣ'αντίθεση με μένα τα δικά μου 4 αποτελέσματα:να χάσει ο θρύλος αύριο,να κερδίσει η αρρώστια(ΑΕΚ) αύριο,να κερδίσει η ΑΕΚ την ʼντερλεχτ κ να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Ντόνετσκ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ωραιος!!!!Το μονο που διαφωνουμε ειναι οτι θελω να σας κερδισουμε.Κατα τα αλλα συμφωνουμε κυριε dark side of the moon!Οσον αφορα τη διαιτησια αυτα ειναι για τους Τσουκαλαδες για να πωρονουν τα προβατα.Αν παιξουμε καλα θα σας κερδισουμε αν παιξουμε οπως παιζουμε μεχρι τωρα φετος ειναι αρκετα δυσκολο!Θα δειξει!Τουλαχιστον να δουμε λιγη μπαλα
ʼσε μας ρε μεγάλε.Πήγαινε σε κανά στριπτητζάδικο να ξελαμπικάρεις,που θα μας κερδίσετε κιόλας.Ο Λύμπε θα είναι αύριο:
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ωραια!!!Αφου σας κερδισουμε παμε παρεα σε ενα στριπτιτζαδικο??Αυτο θες να μου πεις βρε??Κυριε dark side of the moon ξερεις οτι αλλο Αεκ αλλο Ολυμπιακος!!!!Δε θελω ομως να σε στενοχωρω!Απ τα ποστ σου που εχω δει φαινεσαι καλο παιδι.ʼσε μας ρε μεγάλε.Πήγαινε σε κανά στριπτητζάδικο να ξελαμπικάρεις,που θα μας κερδίσετε κιόλας.Ο Λύμπε θα είναι αύριο:
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ωραια!!!Αφου σας κερδισουμε παμε παρεα σε ενα στριπτιτζαδικο??Αυτο θες να μου πεις βρε??Κυριε dark side of the moon ξερεις οτι αλλο Αεκ αλλο Ολυμπιακος!!!!Δε θελω ομως να σε στενοχωρω!Απ τα ποστ σου που εχω δει φαινεσαι καλο παιδι.
Κ δεν πάμε;αν κ η μαμά μου,μου χει πει να μην βγαίνω με αγνώστους.όσον αφορά τα στριπτιτζάδικα από ότι βλέπω από τα ποστ σου συνεχίζεις να πηγαίνεις αμείωτα
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Πηγα τη προηγουμενη Πεμπτη γιατι επεστρεφε Μυτιληνη το φιλαρακι μου μετα την αδεια.Χαλια ομως!!!!Πολυ χαλια!!
Πριν 4,5 μηνες στις Μουσες ειχα περασει πολυ καλυτερα και απο γκομενες που ειχε και απο χορους αλλα και απο παρεα! ;)
Πριν 4,5 μηνες στις Μουσες ειχα περασει πολυ καλυτερα και απο γκομενες που ειχε και απο χορους αλλα και απο παρεα! ;)
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Θα κερδισει το 44.
HAROKAVLOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρέξει-χιονίσει ο Βασσάρας θα τα γ......
HAROKAVLOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πιστεύω όπως και η πλειοψηφία ότι θα ευνοήσει την Α.Ε.Κ. για να επωφεληθεί εννοείται ο βάζελος του <<θεράπεια>> πλέον ;) ;) ;)
HAROKAVLOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Ωραίο ματς χθές εεεεε;
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας.....και αυτή η διαιτησία μας........
Ο Βασσάρας το έκανε τελικά μπουρδέλο το ματς γι' αυτό ας τον ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος του site!!!
Απο εκει που ησασταν μπουκωμενοι βαζελοι με το πεναλτυ μαιμου του βασσαρα τωρα ξαφνικα ορμηξατε να τον φατε τι εγινε τωρα εσεις λεγατε οτι ειναι δικαιος και καλως σας εδωσε το πεναλτυ με την Ξανθη τωρα ξαφνικα εγινε μουνοπανο και γαυρος...
HAROKAVLOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου, μου αρέσει το ποσόσφαιρο δεν υποστηρίζω πλέον καμμία ελληνική ομάδα απλά έχω φτάσει 30 χρονών και βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά και όχι όπως θέλουν κάποιοι άλλοι (δημοσιογράφοι,παίχτες,πρόεδροι,φίλαθλοι κτλ).
HAROKAVLOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συγγνώμη "ποδόσφαιρο" και όχι "ποσόσφαιρο".
Απο κεκτημένη ταχύτητα......
Απο κεκτημένη ταχύτητα......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις