Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαχαχαχαχα, δεν κατάλαβες και τόσο καλά. το δικό μου ποστ ήταν για χαβαλέ και αναφερόταν σε σένα. δες τη σειρά:

δηλ. σου λέει ότι δεν αμφισβητείται ότι είσαι βλαμμένο κι εγώ του απαντάω ότι δεν πιάστηκες ποτέ ως βλαμμένος. χαχαχαχαχα
ρε τζορτζ δεν το ποσταρα για σένα απλά του παρέθεσα τι είπες  :grin: αλλα αυτός συνεχιζει κανονικά το βιολί του.δες καλά πως ξεκίνησα να του ποσταρω όλα τα μυνμ 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
2012-08-09T094338Z_721220783_LM2E8890R0HB9_RTRMADP_3_OLY-ATHL-ATWHJP-QUAL-DAY13.JPG

Άτυχη στάθηκε η Τόνια Στεργίου. Παρά την πολύ καλή της προσπάθεια και το φετινό ρεκόρ που έκανε με 1,93μ., δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλματος εις ύψος, καθώς ήταν 13η μεταξύ των αθλητριών που συμμετείχαν.

Στον τελικό πέρασαν 11 άλτριες που πέρασαν το συγκεκριμένο ύψος (και μία που πέρασε το 1,96μ.), ωστόσο είχαν λιγότερες αποτυχημένες προσπάθειες από την Ελληνίδα.

Η Στεργίου πέρασε με την πρώτη το 1,75μ., με τη δεύτερο το 1,80μ., με την πρώτη το 1,85μ., με την τρίτη το 1,90μ. και με τη δεύτερο το 1,93μ. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 1,97μ.

Η δωδεκάδα του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο (21:00):

1. Σβετλάνα Ράντζιβιλ (Ουζμπεκιστάν) 1,96
2. Τία Ελεμπό (Βέλγιο) 1,93
3. Ρουθ Μπεϊτία (Ισπανία) 1,93
4. Άννα Τσιτσέροβα (Ρωσία) 1,93
5. Έμα Γκριν Τρεγκάρο (Σουηδία) 1,93
6. Σοντέ Λόου (ΗΠΑ) 1,93
7. Μελανί Μελφόρ (Γαλλία) 1,93
8. Σβετλάνα Σκόλινα (Ρωσία) 1,93
9. Μπουρτσού Αϊκάν (Τουρκία) 1,93
10. Μπριγκέτα Μπάρετ (ΗΠΑ) 1,93
11. Ιρίνα Κορντέεβα (Ρωσία) 1,93
12. Αϊρίνε Παλσίτε (Λιθουανία) 1,93

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Έξι στους δέκα αθλητές που μετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου παίρνουν αναβολικά, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βίκτορ Κόντε. Πρόκειται για τον Αμερικανό, ο οποίος φυλακίστηκε στις ΗΠΑ για τον ρόλο του στην παροχή αναβολικών σε αθλητές όπως ο Ντουέιν Τσέμπερς και η Μάριον Τζόουνς.
To ποσοστό αυτό, κατά τις δηλώσεις του Conte, αφορά γενικά τις παράνομες ουσίες, όχι μόνο τα αναβολικά (που είναι μια από τις περισσότερες κατηγορίες παράνομων ουσιών).
Εννοείται ότι δεν μπορείς να περιμένεις ν' ακούσεις την πλήρη αλήθεια απ' αυτόν, εφόσον είναι ήδη στην μπούκα και εφόσον πλέον παίζει ξανά στο παιχνίδι ως σύμβουλος αθλητών (νόμιμος πλέον- ήδη με την ιδιότητά του αυτή βρίσκεται τώρα στους ΟΑ του Λονδίνου).
Ωστόσο, και τώρα και παλιότερα έχει δηλώσει ότι το αντί-ντόπινγκ είναι εντελώς αναξιόπιστο και ανίκανο να αντιμετωπίσει τη χρήση παράνομων ουσιών, ειδικά όταν γίνεται μέσα στους αγώνες.
Έχει κάνει μνεία και για χρήση αναβολικών ταχείας δράσης κοκ.
Γνωστά πράγματα είναι αυτά για όποιον είναι του χώρου, δεν είπε κάτι που δεν ξέραμε.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
όταν βλέπεις τι γίνεται ρωτάς να μάθεις και μετά μου λες αν μπορείς να σχολιάσεις εγώ τι να πω;ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλα αφού θες να σχολιάσεις καντο από την αρχή και μην ρωτάς τι έχει γίνει.

δεν σε πιάνω... δεν είπα κάτι κακό...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε τζορτζ δεν το ποσταρα για σένα απλά του παρέθεσα τι είπες  :grin: αλλα αυτός συνεχιζει κανονικά το βιολί του.δες καλά πως ξεκίνησα να του ποσταρω όλα τα μυνμ 

ε, κι εγώ σου λέω ότι κακώς του παρέθεσες τι είπα, αφού το ποστ μου ήταν χαβαλετζίδικο και δεν προσθέτει τίποτα για να στηρίξει την άποψή σου. είναι άσχετο, πώς αλλιώς να το πω; τώρα βέβαια, ο άλλος στόκος μου φαίνεται, αφού δεν κάθισε καν να δει τι και γιατί το έγραψα. από τη στιγμή που του είπες ότι σε υποστηρίζω, με βάφτισε κι εμένα βλαμμένο και καθάρισε  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ε, κι εγώ σου λέω ότι κακώς του παρέθεσες τι είπα, αφού το ποστ μου ήταν χαβαλετζίδικο και δεν προσθέτει τίποτα για να στηρίξει την άποψή σου. είναι άσχετο, πώς αλλιώς να το πω; τώρα βέβαια, ο άλλος στόκος μου φαίνεται, αφού δεν κάθισε καν να δει τι και γιατί το έγραψα. από τη στιγμή που του είπες ότι σε υποστηρίζω, με βάφτισε κι εμένα βλαμμένο και καθάρισε  :2funny: :2funny: :2funny:
χαβαλετζιδικο μπορεί να ηταν αλλα ουσιαστικά λες ότι αυτά που λέει δεν στέκουν.ότι είμαστε όλοι βλαμμένοι αυτό είναι γεγονός φυσικά χωρίς επιχειρήματα αλλα δεν έχει σημασία όλοι βλάκες... :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε τύπε δες να πω ότι είπες κάτι κακό;απλά είπα από τι μια ρωτάς να μάθεις τι ακριβώς έγινε με τον ηλίθιο και όταν σου ποσταρω τι έχει συμβεί απαντάς ειρωνικά.

εσύ το κατάλαβες σαν ειρωνεία... καμμία σχέση

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νωρίς αποχαιρέτησε τους ΟΑ η Μαρία Πρεβολαράκη αφού δεν κατάφερε να αποκλείσει την Αζέρα αντίπαλό της μετά από κακή εμφάνιση. Μάλιστα στον 1ο γύρο έχασε το πλεονέκτημα (μόνη αθλήτρια μέχρι στιγμής που το κατάφερε) και αντί να πάρει πόντο, έχασε 2. Δεν πειράζει, μικρή είναι θα μάθει.

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Σου θυμίζω ότι η Marion Jones, μια κατ' εξοχήν αθλήτρια ταχυδυναμικών αγωνισμάτων (ταχύτητες, άλματα), είχε συλληφθεί ντοπέ με ΕPO (ερυθροποιητίνη), που είναι η κατ' εξοχήν ουσία των αντοχιτζήδων (ποδηλατών, δρομέων μεσαίων & μεγάλων αποστάσεων κοκ).

επειδη μου φανηκε πολυ περιεργο να εχει πιαστει με ΕΡΟ η Μαριον Τζοουνς, εριξα μια ματια στη wikipedia...

2006 EPO tests

The Washington Post, citing unidentified sources with knowledge of drug results from the USA Track and Field Championships in Indianapolis, IN, reported that on June 23, 2006, an "A" sample of Marion Jones' urine tested positive for Erythropoietin (EPO), a banned performance-enhancer. Jones withdrew from the Weltklasse Golden League meet in Switzerland, citing "personal reasons", and once more denied using performance-enhancing drugs. She retained lawyer Howard Jacobs, who has represented many athletes in doping cases, including Tim Montgomery and cyclist Floyd Landis. On September 6, 2006, Jones' lawyers announced that her "B" sample had tested negative, which cleared her from the doping allegations.

Admission of perjury during BALCO investigation

On October 5, 2007, Jones admitted to lying to federal agents under oath about her use of steroids prior to the 2000 Summer Olympics and pled guilty at the US District Court for the Southern District of New York...

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
αυτο το ανσαμπλ της ρυθμικης με τρελαινει... τεραστιο απωθημενο να γαμησω καποιο τετοιο μωρο (το ιδιο παθαινω και με το πατιναζ)...
αν δεν ηταν η γυναικα μου και η κορη μου εδω, ανετα θα τραβαγα 2-3 πηχτες!

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παντως ο πρωτος που χρησιμοποιησε ενα ειδος "EPO" ηταν ο Λασσε Βιρρεν 20 χρονια πριν το ανακαλυψουν οι αλλοι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Νωρίς αποχαιρέτησε τους ΟΑ η Μαρία Πρεβολαράκη αφού δεν κατάφερε να αποκλείσει την Αζέρα αντίπαλό της μετά από κακή εμφάνιση. Μάλιστα στον 1ο γύρο έχασε το πλεονέκτημα (μόνη αθλήτρια μέχρι στιγμής που το κατάφερε) και αντί να πάρει πόντο, έχασε 2. Δεν πειράζει, μικρή είναι θα μάθει.
εδειξε και αυτον τον αγωνα αλλα και τον αγωνα της αζερας με μια κιτρινιαρα που την γαμησε για πλακα
αυτη η κιτρινιαρα λεει ειναι παγκοσμια πρωταθλητρια απο το 2002 εως το 2011 συνεχομενα
και εχει 2 χρυσα στους ολυμπιακους του 2004 και 2008
ειδατε τι κανει το ρυζι τυποι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο το ανσαμπλ της ρυθμικης με τρελαινει... τεραστιο απωθημενο να γαμησω καποιο τετοιο μωρο (το ιδιο παθαινω και με το πατιναζ)...
αν δεν ηταν η γυναικα μου και η κορη μου εδω, ανετα θα τραβαγα 2-3 πηχτες!
ρε τυπε αυτες ειναι σαν οστεοφυλακια :S
θα σου μεινουν στα χερια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom